- Konu Sahibi limonata_limonata
-
canım Konya'da devlet hastanesinde Hakan Çepni sanıırım.
ama ben ona olmak istemedim şahsen.
tıp fak. kayhan beyle görüşmeyi düşünüyorum.
buarada, karamelcim burayı okuyosan, seni ekledim msn de. msj hakkım henüz yok.
karamelcim, kontrol ettim, benim adres f harfiyle başlıyo haberin olsun
Konya'da Hakan Çepni den başka doktor düşünme derim.Ben Hakan Bey e ameliyat oldum 4 ay önce,o kadar doğal bir burun yaptı ki bana kimse anlayamıyor ben söylemeden.Sende bi değişiklik var güzelleşmişsin ne yaptın diyen çok arkadaşım oldu.Hakan beyin yaklaşımı da çok güzel hastalarına bence Konya'da başka isim düşünme[/
eski burnundan ne şikayetin vardı canım? yani problemi çokmuydu? albümün var mı görebilir miyim? çok yardımcı olacaksın bana
Konya'da Hakan Çepni den başka doktor düşünme derim.Ben Hakan Bey e ameliyat oldum 4 ay önce,o kadar doğal bir burun yaptı ki bana kimse anlayamıyor ben söylemeden.Sende bi değişiklik var güzelleşmişsin ne yaptın diyen çok arkadaşım oldu.Hakan beyin yaklaşımı da çok güzel hastalarına bence Konya'da başka isim düşünme
Konya'da Hakan Çepni den başka doktor düşünme derim.Ben Hakan Bey e ameliyat oldum 4 ay önce,o kadar doğal bir burun yaptı ki bana kimse anlayamıyor ben söylemeden.Sende bi değişiklik var güzelleşmişsin ne yaptın diyen çok arkadaşım oldu.Hakan beyin yaklaşımı da çok güzel hastalarına bence Konya'da başka isim düşünme
eski burnundan ne şikayetin vardı canım? yani problemi çokmuydu? albümün var mı görebilir miyim? çok yardımcı olacaksın bana
geçmiş olsun canım. sana mesaj gönderdim... bana dönersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?