Konya'da Burun Estetiği Yaptırmak İstiyorum

canım Konya'da devlet hastanesinde Hakan Çepni sanıırım.
ama ben ona olmak istemedim şahsen.

tıp fak. kayhan beyle görüşmeyi düşünüyorum.

Hakan bey'e neden ameliyat olmak istemediğimi açıklayamıyorum çünkü siliyorlar.
kayhan bey i de araştırıyorum şuan. kbb ci.

Konya'da Hakan Çepni den başka doktor düşünme derim.Ben Hakan Bey e ameliyat oldum 4 ay önce,o kadar doğal bir burun yaptı ki bana kimse anlayamıyor ben söylemeden.Sende bi değişiklik var güzelleşmişsin ne yaptın diyen çok arkadaşım oldu.Hakan beyin yaklaşımı da çok güzel hastalarına bence Konya'da başka isim düşünme

eski burnundan ne şikayetin vardı canım? yani problemi çokmuydu? albümün var mı görebilir miyim? çok yardımcı olacaksın bana

geçmiş olsun canım. sana mesaj gönderdim... bana dönersen sevinirim.

eski burnundan ne şikayetin vardı canım? yani problemi çokmuydu? albümün var mı görebilir miyim? çok yardımcı olacaksın bana

eski burnumdan hafif bir kemer dışında şikayetim yoktu canım.önden görüntüsü yine çok güzeldi fakat yan profilden sıkıntılıydı.şimdi ikiside harika Hakan bey dediği gibi doğal ve yüzüme yakışan bir burun yaptı bana.hemde sıfır ağrıyla:81: albümü yakın bi zamanda yüklerim görürsün canım.başka sorun olursa seve seve cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…