• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Konya'da büyük beden abiye

ikiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
20
0
86
Konya
Selam, Konya'da büyük beden abiye elbise satan modeller çok güzel diyebileceğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir mağaza var mı acaba? Benim bildiğim sadece Faik Sönmez var. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

bedestene baktın mı canım.

Canım evet gezdim bedesteni ancak öyle her mağazaya girip bakmadım. Biliyorum Konya'da pek çok yerde abiye satılıyor ancak ben özellikle hani şuradaki modeller çok modern çok güzel diyebileceğiniz bir mağaza var mı diye merak etmiştim.Tek tek bütün mağazaları gezmektense öneri üzerine mağazaları dolaşmak daha mantıklı gelmişti. Cevap için teşekkürler.

Arkadaşlar varsa benim gibi arayanlar için diye yazmak istedim.Konya' da gezmediğim mağaza kalmadı çok ta pahalılar bu arada ama sonunda Hazım uluşahin işmerkezinde buldum.Hiç girmediğim bir yerdi.Görümcemin tavsiyesiyle gittiğim bu iş merkezinde diğer mağazalarda gördüğüm abiyelerin bire bir aynıları üstelikte hava parası olmadan çok ucuza olduğunu gördüm. Beğendiğim bir model bir mağazada 350tl ye iken diğerinde 200tl idi, buradan ise sadece 100tl ye aldım duyurulur.Anladım ki kim neye tutturabiliyorsa satıyor.

Arkadaşlar varsa benim gibi arayanlar için diye yazmak istedim.Konya' da gezmediğim mağaza kalmadı çok ta pahalılar bu arada ama sonunda Hazım uluşahin işmerkezinde buldum.Hiç girmediğim bir yerdi.Görümcemin tavsiyesiyle gittiğim bu iş merkezinde diğer mağazalarda gördüğüm abiyelerin bire bir aynıları üstelikte hava parası olmadan çok ucuza olduğunu gördüm. Beğendiğim bir model bir mağazada 350tl ye iken diğerinde 200tl idi, buradan ise sadece 100tl ye aldım duyurulur.Anladım ki kim neye tutturabiliyorsa satıyor.
Peki bu mağazanin ismi ne ?

Back
X