Konya'da doğum yapacak olan var mı?

bişey dicem tuba83 ama gülme:-)
ben henüz hamile değilim,planlıyorum sadece ama biraz pimpirikli bi tipim:-)ve şuan bulunduğum yerde(akşehir) bayan kadın doğum uzmanı yok, ayrıca özel hastane fln da yok. O yüzden Konya'dan iyi bir doktor araştırıyorum.
çok komiğim di mi;-) senin bebiş kaç haftalık? Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

yok canım nie gülüyüm
ben doktorumdan memnunum, ama başka doktora hiç gitmedim kendi doktorumuda öneri üzerine seçmedim. ölesine denk geldi ve gittim. konya hospital da Tülin hanımı önerenler oldu bana.

ben konyalıyım ve 2 ay önce konyadayken tavsiye üzerine özel selçuk hastanesine gittim. güler hanım var, kayınvalidem ve arkadaşları çok memnun..Ama çok fazla hastası var, çok yoğun oluyo...

kızlar bende konya hospitalde naciye hanıma gidiyorum, memnunum yalnız hastası çok oluyo onunda, çünkü sezeryan sevmiyo hiç,banada normal yaptırcak galiba:( bu arada tuba83 ikimizde konyadayız temmuz annelerinden biliyorum seni, hepimize hayırlı doğumlar kızlar

kızlar ben de konyada doğum yapıcam. Ben çok doktor gezdim. Öne hospitılda naciye hanıa gidiyodum çk kalabalık olduğu için değiştirdim. Başkentte emel haıma gittim hem çok sakin hem de çok ilgili hem de çok güler yzlüydü hem de çok bilgiliydi ama doğuma nöbetçi doktor giriyomuş onuda değiştirdim. şimdi selçuklu hastanesinde güler hanıma gittim. O da çok yoğun gibi ama doğuma giriyomuş ve de çok tavsiye eden olmuştu inşallah son doktoum olur. Kızar kafayı yiycem. Aslında bu hastanelerden eniyisi BAŞKENT ve de doktorlardan EMEL hanım ama doğuma girmiyor malesef. Eğer gülerhanımda doğum yapan varsa ne olur yazsın iyi mi doğum anında nasıl davranıyo bilmiyorum ben pek ısınamadım.

rhodora evet konyadayız ama ben ağustosta doğum yapacam inşallah.
arkadaşlar maşallah ii araştırıyorsunuz ben hiç gezmedim ama bence okadarda pimpirikli olmayın...

iyi ki açmışım bu konuyu ne çok konya'da doğum yapacak olan varmış.Peki Konyadaki hastaneler epidural anestezi konusunda iyi mi?Bunu hiç araştıran oldu mu? Çünkü bence en iyisi epidural anesteziyle normal doğum yapmak?

kızlar ben konyada değilim ama konyalıyım yıllardır annemin doktoru daha doğrusu ailemizin dr ali acar var tıp fakültesinde onu şiddetle tavsiye ederim şuanda 9 aylık hamileyim mersinde oturuyorum orda olsam hiç düşünmeden içim rahat bir şekilde ona giderdim

bende 34 haftalık hamileyim.çok dr değiştirdim 4.aya kadar.sonunda belediye hastanesi ayişe günenç e karar kıldım.çok iyi dr.hem tecrübeli hem güler yüzlü.tavsiye ederim

Kızlar Selçuklu hastanesinde Güler hanımda doğum yapan yakınınız var mı ya da bu doktor hakkındabilgisi olan var mı? 28. haftamdayım ve doğum yaklaştıkça korkmaya başladım. Şu kesme işi var ya beni çok korktuyor.

ben de konya'da doğum yapıcam.Doktorum ank ya gittiği için yeni bi tane bakıyorum.2O. haftadayım kısmetse agustos sonu doğum.Gülay hyorlar.Hikmet karabacak da artık selçuklu da bilgin olsun

kızlar bende meram tıpta Doç.Dr. Çetin ÇELİK'e gidiyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

mrb kızlar ben belediye hastanesinde ayişe günençe gidiyordum.2 ay ona gittim sonra bebegim karnımda ölmüş 4 aylıkken tıp fakültesine Ali ACAR a gittim doğum ve doğum sonrası kürtajı o yaptırdı. çok memnunum.ikinciyi düşünüyorum inş. şu anda ve hamile kaldıktan sonra ve doğumda hiç düşünmeden Ali ACAR a gidecem.

Canımözel selçuklu hastanesi: normal-sezeryn 600özel oda 40 ytl
Başkent normal 300-sezeryan 600 özel oda 150 ytl
Anıt hastanesi normal 300-sezeryan 500 şimdilik bildilerim bunlar

Özel Selçuklu Hastanesinde : NİL OKUR..benim 2,5 yıldır gittiğim doktorum..çok memnunum.
herkese tavsiye ederim..gelinimiz nil hanımda doğum yaptı oda memnun..
ilerde bende hamiş olursam nil hanımda yapmayı düşünüyorum..
doğum evine asla gitmeyin..ne ilgi ne hastaya saygı ne özen hiç bir şey YOK !!!
üstelikte heryer pislik içinde 1 kere gittim bir daha ASLA gitmem...!!

Önceden Konya da net gözde çalışan şimdi de derya tıp merkezinde çalışan doktor Fatma soğukpınar var.Ona giden biri var mı acaba?

Back
X