- Konu Sahibi misticriver
arkadaşlar acaba akademi hastanesinden şükran hanımı bileniniz var mı? 5. ayım bitti hala doktoruma karar veremedim.yardım lütfennnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bende konyada doğum apmayı düşünüyorum. 4. ayımdayım ve eşimin ailesine yakın olduğu ve görümcem orda doğum yaptığı için kızılay hastanesini önerdiler.Dr Jule Esen hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar ben de 29 haftalık hamileyim. selçukluda nil okura gidiyorum. şimdiye kadar hamileliğimde bir sorun yaşamadığım için herşey güzel gitti. yani sorunlu bir hamilelik olmadan doktor hakkında çok şey söylenemiyor aslında. doğum konusunda yine aynı doktora devam etsem mi yoksa meram araştırma hastanesini tavsiye ettiler, oraya mı gitsem bilemedim. normal doğum olsun istiyorum ve sezeryandan çok korkuyorum. tek endişem bu aslında. yardımcı olabilecek var mı??
arkadaşlar acaba akademi hastanesinden şükran hanımı bileniniz var mı? 5. ayım bitti hala doktoruma karar veremedim.yardım lütfennnnnnnnnnnn
![]()
Ben de 11 ay önce Kızılay Hastanesinde doğuöm doktorum Mustafa Ulusoydu.Hastane doğum servisi ebeler hemşireler hatta temizlik görevlilleri bile harika cok ilgili ve guleryuzlu doğum epidural sezeryan oldu hiç sıkıntı cekmedim rahattı hasatane bakımı ve sonrası 1 ay yenidoğan beben doktor kontrolu ucretsiz .Baska hastaneleri bilmiyorum ama kızılay dogum konusunda hasataneden cok memnunum ozellikle hemsirelerden ve ebelerden.Cocuk doktorumuz da kızılayda Eylem hanım harika bir insan.Mustafa Ulusoyda asırı kalabalık olması haricinde iyii bir doktor.Jule Hanım baska hastanedeyken 1-2 kere gitmiştim cok tatlı guler yuzlu iyi bir doktor onun da hastraları cok memnun.Biz de şimdi Kızılayda karsılasınca sohbet ediyoruz.Bence duşunebilirsin hastaneyi doktoru da tavsiye ederim.İnş.hakkında hayırlısı olu.
canim ozelden yazma hakkim yokmus kusura bakma Temiz. cvpliyorum.ameliyathaneye cikmadan once sonda takiyorlar ben dr spinal sezeryan oldum rahat gecti biraz ayaga kalkarken agri oluuyor tabi ilk gun.iki gece yattim dr sabah 9da ziyarete geliyor bir de ameliyattan sonra geliyor sabahlari cocuk dr ve Mustafa beygeliyor hemsireler ebeler 24saat surekli kontrole geliyorlar.ben ilgiden memnundum.bilmek istedigin be varsa ozelden telini yazarsan arayabilirim benim ozelden yazma hakkim yok.umarim yardimci oldum.
yok canım ben de iki gece yattım valla benim erken dogum oldu 1 saat içinde ameliyata cıkardılar o yuzden spinal genel vs hiçö düşünme sansım olmadı ama ilk gun etkisi gecerken biraz agrı oluyor ayaga kaldırıyorlar yurtmek için o sırada agrı oluyor sonra geciyor ben de bas agrısı mide bulantısı falan yapmmadı ama bunyeye gore degişiyormuş ewet.ben sıkıntı cekmedim cok sukur.bebegim kucuk olunca dogumdan sonra da iki defa ayrıca bebek için hastanede yattık yani ben hiç evde dinlenemedim yatamadım ona ragmen sıkıntım olmadı cok fazla.umarım senin de hersey istediğin gibi olur.