Konya'da doğum yapacak olan var mı?

arkadaşlar acaba akademi hastanesinden şükran hanımı bileniniz var mı? 5. ayım bitti hala doktoruma karar veremedim.yardım lütfennnnnnnnnnnn
:32:

bende 5 aylık hamileym Başkentte Emel hanıma gidiyorum ama doğuma nöbetci doktor gireceği için değiştirmek zorundaym halen karar veremedim hangi doktora gideceğime yardım lütfeen

merhaba, bende konyada doğum apmayı düşünüyorum. 4. ayımdayım ve eşimin ailesine yakın olduğu ve görümcem orda doğum yaptığı için kızılay hastanesini önerdiler.Dr Jule Esen hakkında bilgisi olan var mı?

Ben de 11 ay önce Kızılay Hastanesinde doğuöm doktorum Mustafa Ulusoydu.Hastane doğum servisi ebeler hemşireler hatta temizlik görevlilleri bile harika cok ilgili ve guleryuzlu doğum epidural sezeryan oldu hiç sıkıntı cekmedim rahattı hasatane bakımı ve sonrası 1 ay yenidoğan beben doktor kontrolu ucretsiz .Baska hastaneleri bilmiyorum ama kızılay dogum konusunda hasataneden cok memnunum ozellikle hemsirelerden ve ebelerden.Cocuk doktorumuz da kızılayda Eylem hanım harika bir insan.Mustafa Ulusoyda asırı kalabalık olması haricinde iyii bir doktor.Jule Hanım baska hastanedeyken 1-2 kere gitmiştim cok tatlı guler yuzlu iyi bir doktor onun da hastraları cok memnun.Biz de şimdi Kızılayda karsılasınca sohbet ediyoruz.Bence duşunebilirsin hastaneyi doktoru da tavsiye ederim.İnş.hakkında hayırlısı olu.

arkadaşlar ben de 29 haftalık hamileyim. selçukluda nil okura gidiyorum. şimdiye kadar hamileliğimde bir sorun yaşamadığım için herşey güzel gitti. yani sorunlu bir hamilelik olmadan doktor hakkında çok şey söylenemiyor aslında. doğum konusunda yine aynı doktora devam etsem mi yoksa meram araştırma hastanesini tavsiye ettiler, oraya mı gitsem bilemedim. normal doğum olsun istiyorum ve sezeryandan çok korkuyorum. tek endişem bu aslında. yardımcı olabilecek var mı??

arkadaşlar ben de 29 haftalık hamileyim. selçukluda nil okura gidiyorum. şimdiye kadar hamileliğimde bir sorun yaşamadığım için herşey güzel gitti. yani sorunlu bir hamilelik olmadan doktor hakkında çok şey söylenemiyor aslında. doğum konusunda yine aynı doktora devam etsem mi yoksa meram araştırma hastanesini tavsiye ettiler, oraya mı gitsem bilemedim. normal doğum olsun istiyorum ve sezeryandan çok korkuyorum. tek endişem bu aslında. yardımcı olabilecek var mı??

canım meram sskya gitceksen mustafa başaranı tavsiye ederim polikilinikte değil yatış bölümünde odası çok yoğun ama çok ilgili doktor devlet hastanesi dersen oraya git derim özelde bende karar veremedim kızılayda mustafa ulusoyda tedavi oldum özelin ücreti yüzünden sskyı düşündüm ama çok yoğun olduğu için galiba ulusoyda yapıcam arkadaşta çok övmüş oraya meyillendim

bende haftaya gitmeyi planlıyorum vakıf hastanesi fatma çetinerin adını duyduk umarım iyidir gidenlerin yorumlarını almak çok fayda sağlıcak,çünkü doktorun doğuma girecek olması çok önemli umarım giriyodur

Fatma çetiner hakkında çevremde gidenler olumlu şeyler söylüyorlar iyiymi gidenler memnunmuş ben şahsen gitmedim ama bir ara herhangi bir kontrolde gitmeyi düşünüyorum geçen sene hamileyken Konyada gidilmedik doktor bırakmamıştım çoğu hakkında bilgi sahibiyim.Kızılayda doğum yaptım Mustafa Bey'i sonradann buldum bir kontrole gittim ikinci kontrolde erken doğum başlamış hemen sezeryana aldılar Mustafa Bey cok kalabalık herkes cok memnun ben de bir olumsuzluk gormedim kalabalık haricinde vakıf hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorsan orada doğum yapmış olanlardan bilgi al bence cunku doktor onemli ama dogum dediğin oluyor bitiyor onemli olan sonrasında senle bakım ve ilgilenilmesi bence.Bir de cocuk doktoru cok onemli ve doğum sonrası cocuk kontrolleri önemli.Benim şansıma Kızılayda Eylem Hanım girmiş doğuöma cocuk doktoru olarak cok memnun kaldık ona devam ediyoruz 1 senedir.

ya icinizi karartmak istemem ama gercek yasanan bi olayi anlatmak gecti icimden sakin yanlis anlamayin buda bir konya hastanesinde yasanan olaydir bizamanlar eltim olan insan sancisi tutunca konyada hastaneye kaldirildi ismini sormayin bilmiyorum senede bir türkiyeye geldigimiz icin ve ben konyali deyilim birzamanlar konyaliyla evliydim o sebebden ismini bilemicem hastanenin herneyse ve eltimi yatirdik hastaneye doguma girdi biz bekliyoruz kiz nasil bagriyor tarifi yok duyan sanirki kizin organlarini kökten söküyorlar derken dogum baya sürdü malesef bebek ölü dogdu dogumu yaptiran ebe hangi akla hizmet ederek hareket etti bilmiyorum yaptigi hareket insani delirtecek durumdaydi sancili kadinin karnina oturmuski daha kolay dogum yapsin diye bundan dolayi resmen bir kadinin annelik hakkini elinden aldi bisey ispat edemedikleri icin sonucsuz kaldi bu olay malesef bilmiyorum o hastanedeki ebehanimin vijdani rahatmi bunu sizinle paylasmak istedim sadece allaha emanetsiniz:kkk:

arkadaşlar acaba akademi hastanesinden şükran hanımı bileniniz var mı? 5. ayım bitti hala doktoruma karar veremedim.yardım lütfennnnnnnnnnnn
:32:

arkadaşım ben bir kere gittim o kadına hiiiiiiç memnun kalmadım ilgilenmedi hemen gönderdi bi arkadaşımda hamileliği boyuncA ona gitti doğum yapacağında kadın başkasına git demiş apar topar başka hastaneye gittiler pek tavsiye etmem

selçukluda fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama benim için daha önemli olan normal doğumu kolayca yaptırabilecek bir hastane, tabi sonrası da önemli. o kadar ki artık eve ebe getirip doğum yapmayı düşünüyorum. hastanelerin hepsi bi şekilde sizi başından savmak isteyen, beklemeye tahammülleri olmayan, doğal olmayan yöntemlere kolayca başvurabilen yerler gibi geliyor. tabiki bu bir önyargı ama ilk hamileliğim olunca bu konuda çok endişeliyim...

Ben de 11 ay önce Kızılay Hastanesinde doğuöm doktorum Mustafa Ulusoydu.Hastane doğum servisi ebeler hemşireler hatta temizlik görevlilleri bile harika cok ilgili ve guleryuzlu doğum epidural sezeryan oldu hiç sıkıntı cekmedim rahattı hasatane bakımı ve sonrası 1 ay yenidoğan beben doktor kontrolu ucretsiz .Baska hastaneleri bilmiyorum ama kızılay dogum konusunda hasataneden cok memnunum ozellikle hemsirelerden ve ebelerden.Cocuk doktorumuz da kızılayda Eylem hanım harika bir insan.Mustafa Ulusoyda asırı kalabalık olması haricinde iyii bir doktor.Jule Hanım baska hastanedeyken 1-2 kere gitmiştim cok tatlı guler yuzlu iyi bir doktor onun da hastraları cok memnun.Biz de şimdi Kızılayda karsılasınca sohbet ediyoruz.Bence duşunebilirsin hastaneyi doktoru da tavsiye ederim.İnş.hakkında hayırlısı olu.

canım benim doktorumda mustafa ulusoy 2 hafta sonra doğum yapcam doğumdan önce sonda takılıyomu spinal sezeryan olcam doktorun ameliyattan sonra yaklaşımı nasıl iyi ilgileniyomu kaç gün kaldın hastanede bilgi verirsen sevinirim

canim ozelden yazma hakkim yokmus kusura bakma Temiz. cvpliyorum.ameliyathaneye cikmadan once sonda takiyorlar ben dr spinal sezeryan oldum rahat gecti biraz ayaga kalkarken agri oluuyor tabi ilk gun.iki gece yattim dr sabah 9da ziyarete geliyor bir de ameliyattan sonra geliyor sabahlari cocuk dr ve Mustafa beygeliyor hemsireler ebeler 24saat surekli kontrole geliyorlar.ben ilgiden memnundum.bilmek istedigin be varsa ozelden telini yazarsan arayabilirim benim ozelden yazma hakkim yok.umarim yardimci oldum.

bende başkent hastanesi emel hanıma gidiyorum çok profesyonel kesinlikle en ufak bir şüphem yok.sanırım hastanede olduğu zaman doğuma giriyormuş.emel hanmdan önce selçukluda güler hanıma gidiyodum..güler hanım tatlı dillidir ama biraz özensiz ve çok kalabalık..güler hanıma devam etmeme sebebim hastanenin şartları.randevuya her gittiğimde en az 2 saat bekliyordum,bir kerede sürekli kusma ve ishalden acile geldim doktorum telefonda kusmasın kordon dolanır derken,bana yatacak yatak bulamadılar,serviste yatak kalmamıştı ..serumları bitmişti serumu kapattılar.apandisitten şüphelendiler ama bakacak doktor sabaha gelecekti.hastabakıcılar hastane sahibi gibiydi..doğum sancısıyla gelsem yatak bulamayacağımdan endişe ettim sonuçta eşim tartıştı başkente gittik orası kusursuzdu..ve selçuklu hastanesi biraz sezaryenci gibi..emel hanım kesinlikle coooooooook güvenilir bebeğin sağlığı konusunda cok hassas ve temkinli cok detaylı inceliyo bunu doktoru karşılaştırarak sölüyorum.işte böle kızlar:):49::16:

canim ozelden yazma hakkim yokmus kusura bakma Temiz. cvpliyorum.ameliyathaneye cikmadan once sonda takiyorlar ben dr spinal sezeryan oldum rahat gecti biraz ayaga kalkarken agri oluuyor tabi ilk gun.iki gece yattim dr sabah 9da ziyarete geliyor bir de ameliyattan sonra geliyor sabahlari cocuk dr ve Mustafa beygeliyor hemsireler ebeler 24saat surekli kontrole geliyorlar.ben ilgiden memnundum.bilmek istedigin be varsa ozelden telini yazarsan arayabilirim benim ozelden yazma hakkim yok.umarim yardimci oldum.

canım ben o doktorda tedavi gördüm doğumun nasıl olacağını bana bırakmadı direkt spinal yaparım dedi eşimde yan etkilerinden dolayı baş ağrısı falan korkuyo genel yaptır diyo doktorumuzda aynı olunca spinal sezeryan iyi olurmu herkesin bünyesine göre değişir tabi de sence yapıyımmı doktora bu konuda güveniyimmi bide 3 gün mü yattın en fazla 2 gün kalınıyo diye biliyorum

yok canım ben de iki gece yattım valla benim erken dogum oldu 1 saat içinde ameliyata cıkardılar o yuzden spinal genel vs hiçö düşünme sansım olmadı ama ilk gun etkisi gecerken biraz agrı oluyor ayaga kaldırıyorlar yurtmek için o sırada agrı oluyor sonra geciyor ben de bas agrısı mide bulantısı falan yapmmadı ama bunyeye gore degişiyormuş ewet.ben sıkıntı cekmedim cok sukur.bebegim kucuk olunca dogumdan sonra da iki defa ayrıca bebek için hastanede yattık yani ben hiç evde dinlenemedim yatamadım ona ragmen sıkıntım olmadı cok fazla.umarım senin de hersey istediğin gibi olur.

yok canım ben de iki gece yattım valla benim erken dogum oldu 1 saat içinde ameliyata cıkardılar o yuzden spinal genel vs hiçö düşünme sansım olmadı ama ilk gun etkisi gecerken biraz agrı oluyor ayaga kaldırıyorlar yurtmek için o sırada agrı oluyor sonra geciyor ben de bas agrısı mide bulantısı falan yapmmadı ama bunyeye gore degişiyormuş ewet.ben sıkıntı cekmedim cok sukur.bebegim kucuk olunca dogumdan sonra da iki defa ayrıca bebek için hastanede yattık yani ben hiç evde dinlenemedim yatamadım ona ragmen sıkıntım olmadı cok fazla.umarım senin de hersey istediğin gibi olur.

canım çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaetleri sayende gitti teşekkür ederim allah bebeğine hayırlıı ve uzun ömür versin

Rica ederim sen de icini ferah tut inşallah bebisini saglikla kucağına alırsın hersey gönlünde olsun

Arkadaşlar ben şu sıralar harıl harıl doğumla ilgili konuları okuyorum doğumlar, hastaneler, doktorlar, bebekler derken sonunda Allah kısmet ederse epidural normal doğum'da karar kıldım. Doktor konusunda da okuduğum yorumlar neticesinde dürüstlük ve güvenilirliğine inandığım isim Naciye sandıkçı oldu. Benim tek problemim henüz hamile olmamam :43: Aslında ben evli de değilim lan:27: Ama yani ne var canım zamanı geldiğinde panikleyip deli danalar gibi ordan oraya koşturacağıma şimdiden yaptım planımı. Yaza düğün var ondan bir sene sonrada Allahın izniyle Annelik kervanında sıramızı alırız inşallah :49:
Ayy inşallah inşallah :16:

Bu arada doğuma hazırlanan annelere Allah sağ salim yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin böyle ağrısız sızısız falan. Alanlarada hayırlı uğurlu olsun.
Allah bebeklerinize de sizede uzun, sağlıklı, hayırlı ömür versin...

Kızlar ben de Konyada'yım... Farabi'ye gidiyorum. Doktorum da Mehmet Bardakçı... Doktorumdan da hastanenin şartlarından da çok memnunum.. İnşallah doktorumla olan muhabbetim ve ona olan güvenim hiç bozulmaz... en önemlisi de bu. Senin doktorundan nasıl elektrik aldığın ve ona güvenip güvenemediğin... Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Herkese sevgiler...

Back
X