Konya'da doğum yapacak olan var mı?

doğum evine asla gitmeyin..ne ilgi ne hastaya saygı ne özen hiç bir şey YOK !!!
üstelikte heryer pislik içinde 1 kere gittim bir daha ASLA gitmem...!!

Kesinlikle katılıyorum.Eğer para durumunuz iyiyse
DOĞUM EVİNDEN UZAK DURUN...!!!
Ama bazı doktorları çok iyi mesela Hikmet Karabacak ama oda
Özel Selçuklu ya gitti zaten.

bende konyada dogum yapacagım 33.haftaya girdim ve şimdiye kadar hep askeri hastaneye gittim.özel hastane de dogum yapmak isterim ama toplam ne kadar tutar acaba ? konyada dogum yapanlar fikirlerinizi bizimle paylasın lütfen.

kızlar ben de konyada doğum yapıcam. Ben çok doktor gezdim. Öne hospitılda naciye hanıa gidiyodum çk kalabalık olduğu için değiştirdim. Başkentte emel haıma gittim hem çok sakin hem de çok ilgili hem de çok güler yzlüydü hem de çok bilgiliydi ama doğuma nöbetçi doktor giriyomuş onuda değiştirdim. şimdi selçuklu hastanesinde güler hanıma gittim. O da çok yoğun gibi ama doğuma giriyomuş ve de çok tavsiye eden olmuştu inşallah son doktoum olur. Kızar kafayı yiycem. Aslında bu hastanelerden eniyisi BAŞKENT ve de doktorlardan EMEL hanım ama doğuma girmiyor malesef. Eğer gülerhanımda doğum yapan varsa ne olur yazsın iyi mi doğum anında nasıl davranıyo bilmiyorum ben pek ısınamadım.

Ceylancım, ben de Konya Başkentte Emel hanıma gidiyorum. Bilgisine ve sabrına hayranım, hastası hakkında hiç bir şeyi unutmuyor ve atlamıyor. Bildiğim kadarıyla doğum sezaryanla olunca kendisi randevu verip giriyor zaten ama normal doğum eğer gece olursa o gün hangi kadın doğumcu nöbetçiyse o yaptırıyor doğumu. Ben Konya' da doğum yapacak olursam Emel Hanımdan vazgeçmeyeceğim.
Sevgiler

Evet canım dediğin gibi Emel Hanım çok tecrübeli ve bilgili bir doktor ve de çok cana yakın. Ama doğuma girmemesi çok kötü. Benim bildiğim sezeryana da girmiyor. O gün kim nöbetçiyse doğuma o giriyor.
Neyse ben artık selçukluya gidiyorum. Güler Hanım da çok iyi bir doktor,enazından doğuma da giriyor. Allahın izniyle bir şekilde yparız doğumu.Millet köylerde sadece ebeyle doğuruyo. Artık takmyorum,orda doğum yapanlar memnun inşallah ben de mmemnun olurum.

ben daha yenı hamıle oldugumu ogrendım salı gunu ılk doktor kontrolume gıdıcem...metın caparı dusunuyodum...ama sanırım alı acar daha ıyı olacak benım ıcın....
salı gunu ozel muayene randevusu alıp alı acara gıdıcem....
sanırım dogumada kendı gırıyodur...
bende epıdural olmayı dusunuyorum...

Ben de Vakıf Hastanesi Fatma Çetinere gidiyorum. Memnunum doktorumdan. Doğuma da giriyormuş. Şimidlik sorun yok. Umarım doğumda da sıkıntı çıkmaz.

arkadaşlar ben de doktorumu değiştireceğim, vakıf hast. fatma çetineri tavsiye ediyor musunuz, sezeryan istiyorum.fatma hanım sezeryan yapıyor mu yani olumlu bakıyor mu?

mrb kızlar ben izmirde yaşıyorum ama doğumum konyada olacak inş. hastane olarak vakıf hastanesinden kesinlikle vazgeçmem onlara çok güveniyorum. aslında fatma çetinerinde bi çok hastasını tanıyorum hepsi gayet memnun ama benim bekarken bi sorunum olmuştu ve fatma hanımın verdiği ilaçtan daha beter duruma düşmüştüm o yüzden biraz endişeliyim. başkent hastanesindede 1-2 saat sancı çekiyormuşsun eger doğum başlamazsa hemen sezeryan yapıyorlarmış o yüzden korkuyorum. ben temmuzda doğum yapıcam inş. fatma çetinerde doğum yapanlar epizyotomi falan yapıyormu yoksa sabırla normal açılmayı bekliyormu? bilgi verirseniz çok sevinirim

mrb kızlar ben izmirde yaşıyorum ama doğumum konyada olacak inş. hastane olarak vakıf hastanesinden kesinlikle vazgeçmem onlara çok güveniyorum. aslında fatma çetinerinde bi çok hastasını tanıyorum hepsi gayet memnun ama benim bekarken bi sorunum olmuştu ve fatma hanımın verdiği ilaçtan daha beter duruma düşmüştüm o yüzden biraz endişeliyim. başkent hastanesindede 1-2 saat sancı çekiyormuşsun eger doğum başlamazsa hemen sezeryan yapıyorlarmış o yüzden korkuyorum. ben temmuzda doğum yapıcam inş. fatma çetinerde doğum yapanlar epizyotomi falan yapıyormu yoksa sabırla normal açılmayı bekliyormu? bilgi verirseniz çok sevinirim

canım normalde ilk doğumlarda genellikle epizyo açarlar. bu annenin iyiliği içindir aslında. çünkü diğer türlü vagen dar olduğu için kendiliğinden yırtılır. düzensiz bir çok yırtık yerine şekilleri belli olan düzenli bir kesi daha iyidir. o yüzden bence ondan korkma arkadaşım

arkadaşlar ben ali acara gıdıyorum cok ıyı bır doktor herkese tavsıye ederım. ilac tedavisi görüyorum.ınş benımde bebıslerım olur dualarınızı eksık etmeyın ne olur..

arkadaşlar ben de yeni hamileyim
benim için inançlı ve bayan olması çok önemli.
ayişe günenç hakkında olumlu şeyler duydum çok ilgili imiş doğuma da kendi giriyormuş
peki büyükşehir hastanesi hakkında fikri olan var mı
doğum kaça mal olur ?

kızlar bende doktor arıyorum nil okura gittim ii ama çok aşırı kalabalık sonra farabide suna hanıma gittim sanırım ultrasonu dandikk benden küçük olanlar neler görüo ben 11 haftalık bişicik görmedim ultrason sesli bile değildi hem teknolojik bakımdan hemde doktorun iyiliği bakımından doktor arıorum

bende 6 haftalık hamileyim doktorumun tayini çıkmış şimdi hangi doktora gideceğimi bilmiyorum başkent hastanesi çok mu pahalıdır acaba bir de kızılayda mustafa ulusoy varmış bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim....

özel selçuklu da yakınım doğum yaptı.doktoru nil hanımdı. doğumda içinde parça kalmış. sonrasında da küretaj yapıldı. küretaj yapıldığında yanındaydım. hastane çalışanları çok özensiz ve ilgisizdi. hasta küretaj sonrasında ameliyathaneden çıktıktan bi süre sonra midem bulanıyor dedi. ağrım var dedi. ağrı kesici ve mide bulantısı için ilaç yapılmasını istedik. ilaçlar yarım saat sonra yapıldı. tabi onlar yapılana kadar hasta kustu. hastanın başında olası ihtimallere karşı herhangi bir sağlık elemanı yoktu. bilgi veren kimse olmadı. ilaç yapan olmadı. ayrıca hasta yarı baygın halde ameliyattan çıktığında sedyeden yatağa aktarırken bize tutturdular. karga tulumba çarşafın arasında biz yatağa aldık. küretaj sonrasında hasta yatağına veya hastanın altına ped vb. gibi birşey koymamışlar. her tarafa kan aktı. normalde sonrasında bu kadar kanama olmaması gerekiyormuş (sonradan öğrendik) ona rağmen doktor nil hanım herşey normal, olur bunlar gibi şeyler söyleyerek geçiştirdi. herşey berbattı anlayacağınız. hiç kimseye tavsiye etmiyorum. ne hastaneyi ne de doktoru. aslında yönetime de şikayet edecektim ama kısa bi süreliğine oradaydım. daha sonra vaktim olmadı.

merhaba, bende konyada doğum apmayı düşünüyorum. 4. ayımdayım ve eşimin ailesine yakın olduğu ve görümcem orda doğum yaptığı için kızılay hastanesini önerdiler.Dr Jule Esen hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba, bende konyada doğum apmayı düşünüyorum. 4. ayımdayım ve eşimin ailesine yakın olduğu ve görümcem orda doğum yaptığı için kızılay hastanesini önerdiler.Dr Jule Esen hakkında bilgisi olan var mı?
canım benim sana tavsiyem Ali Acar a git meram tıp fakültesinde ama özelinden randevu alıyorsun. genç kızken bende kist vardı okadar doktora gittim geçmedi ona gittim 1 ayda tamam:) şu an hamile değilim ama genel kontroller için gittim çok yoğun ama çok bilgili bir doktor

Back
X