Konya'da doğum yapacak olan var mı?

Ben Hikmet Bey'e gidiyorum. Başka Hikmet beye giden var mı kızlar?
Ben bi kere gittim hikmet beye ama beklentimi karsilamadi ama bir çok arkadasim ona gidiyor

Sibel kocak hospital tulin hanimda iki arkadasım dogum yaptı biri cok memnnun biri cok kötü diyor. Kisiye göre degisiyor

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar

Ben özel selçuklu hastahanesi güler hanıma gidiyorum. Doğuma iki aydan kısa bir süre kaldı. Eşimin akrabalarının tavsiyesi üzerine gittim. Acaba doktorla ilgili bi bilgisi olan var mı yorumarı okuduktan sonra iyice kafam karıştı doktor şu an normal ya da sezeryan olacak diye bir şey demiyor ben normal istiyorum ama doğumda son anda bi şey uydurup sezeryan yapıyormuş bunu duyunca iyice karamsar oldum. Güler hocaya giden başka arkadaşlar var mı ?

arkadaşlar acaba akademi hastanesinden şükran hanımı bileniniz var mı? 5. ayım bitti hala doktoruma karar veremedim.yardım lütfennnnnnnnnnnn

ben 2 gün önce şükran hanıma gittim.çok övdüler bana ama hiç memnun kalmadım.eli çok ağır.iyi bir dinleyici ama sorularımın cevabını alamadım hiç .büyük bir hayal kırıklığıyla geri döndüm.insan bi tahlil yapar.yok olağan üstü bir ilgi beklemiyorum zaten ama bu kadarlık ilgi ve bilgiyi devlet hastanesindede fazlasıyla alabiliyorum zaten bende arayıştayım.ali hocanın methini duydum ama acil bi sıkıntım olsa ulaşamıyorum hiçbir anlamı kalmıyo

Ben büyükşehirde ayişe günenç e gidiyorum gayet iyi😉☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben büyükşehirde ayişe günenç e gidiyorum gayet iyi😉☺

ben de aişe gönenç e gidiyorum 34. haftalık hamileyim. sakinliğini seviyorum ve bu sakinliği doğumda bana iyi gelir düşünüyorum ama çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum bir yandan odasına girip çıkmamız bir oluyor sorarsan kısa kısa cevaplar veriyor ayrıyetten ne uyarıyor ne de tavsiyede bulunuyor.

konyada yasayan iki çocuk annesi olarak cevap yazayım hemen.aişe den ve hikmetten uzak durun.hikmet in yüzünden arkadaşımı kaybediyorduk neredeyse son anda ali acarın müdahalesiyle hayata döndü çok şükür.aişe ise uyuzun eli yavaşın ve korkunç insan seçen bilgisiz bir kadındır.mıymıylığı ve odaya insanları koyun gibi dizip usg yi beş dakikada bitirmesi can sıkıcı.uyarmaz önlem almaz ve hatta umursamaz bile.kadın erkek ayırıyormusunuz bilmiyorum ama kadın olarak tavsiyede bulunamam aişeye gittim ve yemin ettim bir daha gitmem diye.özel olsun derseniz ali acarı ama külfetli olmasın derseniz başkentte erzat bey var şiddetle tavsiye ederim..sevgiler.

Ben bi kere gittim hikmet beye ama beklentimi karsilamadi ama bir çok arkadasim ona gidiyor

Sibel kocak hospital tulin hanimda iki arkadasım dogum yaptı biri cok memnnun biri cok kötü diyor. Kisiye göre degisiyor

ben tulin hanimi bilmiyorum zaten artik konya hospitalde degil.medline da. Ben konya hospital de aysel hanima gittim hamileligimde...simdi de bi sorun oldugunda ona giderim..coook memnunum.cok ilgili,bilgili,guler yuzlu bi doktor...bundan sonraki hamileliklerimde ona giderim kesinlikle.insallah hic ayrilmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 34 haftalık hamileyim.çok dr değiştirdim 4.aya kadar.sonunda belediye hastanesi ayişe günenç e karar kıldım.çok iyi dr.hem tecrübeli hem güler yüzlü.tavsiye ederim

Bende Ayşe Hanım'a gidiyorum çok sessiz gibi böyle uzun uzun anlatsın istiyorum ama olmuyo, am seviyorum da değiştirmiyorum sizde de aynı mı ne yapıyorsunuz tedavide ne konuşuluyo siz mi soruyorsunuz 😐😧

ben de hace rhanıma gidiyorum büyülşehirde çok memnunum ama tek korkum hastane bi sıkıntı çıkar mı diye ama yine de doktorumu bırakamıyorum:)

Umarım birileri görür yazdıklarımı sürekli girilen bi topik deil anladığım kadarıyla. Ben selçukluda ni hanıma gidiyordum. kendisi devlet hastanesine geçiomuş ben kolay karar verebilen biri deilim nilide ablamın doktoru oldugu ve memnun kaldıgı için seçmiştim Allah var ilgili ve gayet bilgiliydi. Napcam bilmiorum kimi hikmet karabacak dio kimi fuat demir di sanırım soyadı medlineda emin olamadım bi türlü bana birileri yardımcı olsun lütfeeeenn

Canım devlete başka şehire mi atanmış doktorun ?
Ben Medicana'da Özlem Hanım'a gidiyorum memnunum şimdilik
Başkentte Ayla Hanımı önerdiklerini duymuştum bide
Bir araştır istersen

Merhabalar melike hanım ben de özel Selçuklu hastanesine gidiyorum Hikmet beyin hastasıyım ve çok memnunum.Tavsiye ediyorum

merhaba melike hanım bende konyadayım ve fuat demire gidiyorum. gerçi sadece bir kere gittim ama çok memnun kaldım, yarın ikinci kontrolum var umarım hep böyle gider.fuat beyi bize eşimin medline da acil doktoru olarak çalışan arkadaşı önerdi,şimdi kendisi aydın medline da ama ısrarla oraya gitmemizi önerdi,bizde gidelim dedik. bilmiyorum doktor buldunuz mu ama bende durumlar böyle...sağlıkla bebişinizi kucağına alırsınız inşallah...

Tulin hanim var orda ona gidiorm akrabamizmis ondan basladim cok memnun kaldim cok ii bi kadin ama cok yogun cok beklioruz. Beklerken fuat demiri izlemliorm cok ilgilenio hastalariyla. Konyada pek erkek doktor tercih edilmemesi sebebiyle hastasi daha az ve bu sebeple hastalari uzun sure içerde kalio. Her an fikir degistirip oraya gecebilirim :) hastanede tek sinir oldugum şey 16.haftadan sonra yantarafta bi oda var ordan ultrasonla bakilio orda bekliosun bide sinir oluyorum

Canım devlete başka şehire mi atanmış doktorun ?
Ben Medicana'da Özlem Hanım'a gidiyorum memnunum şimdilik
Başkentte Ayla Hanımı önerdiklerini duymuştum bide
Bir araştır istersen
Alıntı yapmayinca yeni gordum. Aksehire gitmis bende her ay oraya gidememki. Hemde devlet hastanesi kosullari pek ii deil biliosun imkanimiz varken özel olsun istiorz. Medlineda tulin yamana gidiorm bakalim simdilik memnunum bide yogun olmasa :)

evet bugün gittim kontrole ve memnumum gerçekten dediğin gibi baya uzun anlatıyor ve yine ilk gittiğimdeki gibi 'acaba vaktinimi çalıyoruz' diye düşünmedim değil ama anladım ki genel muayene tavrı bu ve çok hoşuma gitti, aklıma gelenleri sordum çok güzel açıklıyor, ultrasonda detaylı anlatıyor, yani belki diğer doktorlarda bu şekildedir ama benim yıldızım tuttu açıkçası.
16. haftadan sonra neden diğer ultrasonla bakılıyor,dediğin gibi çok kalabalık, orası 4 boyutlu fln mı?

O ultrason aleti daha güzel gosterio ve 3 boyutlu gorebiliosun yani dogmadan bebisinin yuzunu gorebiliosun cok guzel oluo oda:)) bende memnunum doktorumdan ama cok yogun randevu almakta bile zorlaniorm

Bu doktor meselesi beni çok geriyor yaa bende 27 kasima kadar hamileydim ve kadın doğum olarak hep fuat demir e gittim ve cok sempatik ilgili bi doktor ama 27 kasımda gebelik kesesi bozulduğu ndan dolayi düşük oldu ve fuat bey bizi korkuttu ve hemen kürtaj a aldı daha sonra başka doktora gittik gereksiz işlem uygulandığını kürtaj a gerek olmadığını söylediler ve çok üzüldüm bunu bir kaç kişiden daha duydum paraya önem veren birisiymis gereksiz işlem dahi olsa para için yapiyormus

Birde 5 aralıkta kontrol e gittim hiç ilgilenmedi bile çok sinirlendim artık ona gitmeyecegim ama düzgün bi doktor bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…