- Konu Sahibi misticriver
-
Ben bi kere gittim hikmet beye ama beklentimi karsilamadi ama bir çok arkadasim ona gidiyorBen Hikmet Bey'e gidiyorum. Başka Hikmet beye giden var mı kızlar?
arkadaşlar acaba akademi hastanesinden şükran hanımı bileniniz var mı? 5. ayım bitti hala doktoruma karar veremedim.yardım lütfennnnnnnnnnnn
Ben büyükşehirde ayişe günenç e gidiyorum gayet iyi😉☺
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bi kere gittim hikmet beye ama beklentimi karsilamadi ama bir çok arkadasim ona gidiyor
Sibel kocak hospital tulin hanimda iki arkadasım dogum yaptı biri cok memnnun biri cok kötü diyor. Kisiye göre degisiyor
bende 34 haftalık hamileyim.çok dr değiştirdim 4.aya kadar.sonunda belediye hastanesi ayişe günenç e karar kıldım.çok iyi dr.hem tecrübeli hem güler yüzlü.tavsiye ederim
ben de aişe gönenç e gidiyorum 34. haftalık hamileyim. sakinliğini seviyorum ve bu sakinliği doğumda bana iyi gelir düşünüyorum ama çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum bir yandan odasına girip çıkmamız bir oluyor sorarsan kısa kısa cevaplar veriyor ayrıyetten ne uyarıyor ne de tavsiyede bulunuyor.
Merhabalar melike hanım ben de özel Selçuklu hastanesine gidiyorum Hikmet beyin hastasıyım ve çok memnunum.Tavsiye ediyorumUmarım birileri görür yazdıklarımı sürekli girilen bi topik deil anladığım kadarıyla. Ben selçukluda ni hanıma gidiyordum. kendisi devlet hastanesine geçiomuş ben kolay karar verebilen biri deilim nilide ablamın doktoru oldugu ve memnun kaldıgı için seçmiştim Allah var ilgili ve gayet bilgiliydi. Napcam bilmiorum kimi hikmet karabacak dio kimi fuat demir di sanırım soyadı medlineda emin olamadım bi türlübana birileri yardımcı olsun lütfeeeenn
Umarım birileri görür yazdıklarımı sürekli girilen bi topik deil anladığım kadarıyla. Ben selçukluda ni hanıma gidiyordum. kendisi devlet hastanesine geçiomuş ben kolay karar verebilen biri deilim nilide ablamın doktoru oldugu ve memnun kaldıgı için seçmiştim Allah var ilgili ve gayet bilgiliydi. Napcam bilmiorum kimi hikmet karabacak dio kimi fuat demir di sanırım soyadı medlineda emin olamadım bi türlübana birileri yardımcı olsun lütfeeeenn
Tulin hanim var orda ona gidiorm akrabamizmis ondan basladim cok memnun kaldim cok ii bi kadin ama cok yogunmerhaba melike hanımbende konyadayım ve fuat demire gidiyorum. gerçi sadece bir kere gittim ama çok memnun kaldım, yarın ikinci kontrolum var umarım hep böyle gider.fuat beyi bize eşimin medline da acil doktoru olarak çalışan arkadaşı önerdi,şimdi kendisi aydın medline da ama ısrarla oraya gitmemizi önerdi,bizde gidelim dedik. bilmiyorum doktor buldunuz mu ama bende durumlar böyle...sağlıkla bebişinizi kucağına alırsınız inşallah...
Alıntı yapmayinca yeni gordum. Aksehire gitmis bende her ay oraya gidememki. Hemde devlet hastanesi kosullari pek ii deil biliosun imkanimiz varken özel olsun istiorz. Medlineda tulin yamana gidiorm bakalim simdilik memnunum bide yogun olmasa :)Canım devlete başka şehire mi atanmış doktorun ?
Ben Medicana'da Özlem Hanım'a gidiyorum memnunum şimdilik
Başkentte Ayla Hanımı önerdiklerini duymuştum bide
Bir araştır istersen
Tulin hanim var orda ona gidiorm akrabamizmis ondan basladim cok memnun kaldim cok ii bi kadin ama cok yoguncok beklioruz. Beklerken fuat demiri izlemliorm cok ilgilenio hastalariyla. Konyada pek erkek doktor tercih edilmemesi sebebiyle hastasi daha az ve bu sebeple hastalari uzun sure içerde kalio. Her an fikir degistirip oraya gecebilirim :) hastanede tek sinir oldugum şey 16.haftadan sonra yantarafta bi oda var ordan ultrasonla bakilio orda bekliosun bide sinir oluyorum
O ultrason aleti daha güzel gosterio ve 3 boyutlu gorebiliosun yani dogmadan bebisinin yuzunu gorebiliosun cok guzel oluo oda:)) bende memnunum doktorumdan ama cok yogun randevu almakta bile zorlaniormevet bugün gittim kontrole ve memnumumgerçekten dediğin gibi baya uzun anlatıyor ve yine ilk gittiğimdeki gibi 'acaba vaktinimi çalıyoruz' diye düşünmedim değil ama anladım ki genel muayene tavrı bu ve çok hoşuma gitti, aklıma gelenleri sordum çok güzel açıklıyor, ultrasonda detaylı anlatıyor, yani belki diğer doktorlarda bu şekildedir ama benim yıldızım tuttu açıkçası.
16. haftadan sonra neden diğer ultrasonla bakılıyor,dediğin gibi çok kalabalık, orası 4 boyutlu fln mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?