- 17 Nisan 2013
- 200
- 63
- 123
- Konu Sahibi misticriver
-
ben baskent hastanesine gidiyorum cok memnunum fiyatları normal bence. allah nasip ederse dogumuda orda dusunuyorumbaşkent hastanesi nasıl acaba donanım ve fiyat bakımından
ben de oraya gitmeyi düşünüyorum hangi doktora gidiyorsun ve doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mıben baskent hastanesine gidiyorum cok memnunum fiyatları normal bence. allah nasip ederse dogumuda orda dusunuyorum
Merhabalar ben şuan çorumda yaşıyorum ama Allahım nasib ederse Konyada doğum yapacağım
Bende ist da yaşıyorum son anda fikir değiştirip Konyaya gidiyorum. Medline fuat bey i onerdiler gidip gorcem
ben de oraya gitmeyi düşünüyorum hangi doktora gidiyorsun ve doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı
Kimi düşünüyorsun var mı aklında biri?
Duymadım hiç Fuat beyi yenidoğanı falan nasıl sor muhakkak.
Başkentten benim arkadaşım pek memnun kalmamıştı ama doktorun adı neydi hatırlamıyorum. Öğrenir yazarım. Hatta orada çalışan arkadaşım tavsiye etmedi bana.[/Qdoğum takibi çin hangi hastaneyi önerirsiniz veya doktor ..
hangi hastanede hikmet beyHikmet beyi çok övüyorlar kendisini görmedim ama galiba ilk önce ona gideceğim
hangi hastanede hikmet bey
başka bildiğin iyi hastane ve doktor var mı..özel selçukludaymış
başka bildiğin iyi hastane ve doktor var mı..
Hikmet beyi çok övüyorlar kendisini görmedim ama galiba ilk önce ona gideceğim
hangi hastanede hikmet bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?