- Konu Sahibi misticriver
ben de konya da güler hanıma gidiyorum... Böyle olumsuz bikaç şey duydum, çok korkmaya başladım, aslında çok memnunum doktordan, bana çok tatlı bi bayan gibi geliyo, çok ısınmıştım kendine, ama böyle şeyleri duydukça korkuyorum, doktoru değiştirsem mi diyorum, bu kadar kısa süre kalmışken doktoru değiştirmek olmaz mı diyorum çok kararsızım korkuyorum![]()
arkadaşım ben daha önce gitmiştim güler hanıma iyi bi doktor aslında yumuşak başlı sakin biri ama.. şuanda hamileyim ve geçen gün kontrol için gitmiştim randevu saatimden 1 saat sonra aldılar içeri bir kaç kere girdim odaya herseferinde hasta yakınlarıyla muhtemelen tanıdık sarılıp öpüşüyorlar muayene odasında sohbet ediyorlrdı çok sinir olmuştum dışarda sırada olan karnı burnunda olanlar da muayene falan sanıyor herkez çok yoğun çoksıra var diyo ben gözümle gördüğüm için bir daha asla gitmem görevinde biraz gevşeklik yapıyor. ama doğumda nasıl hiç bilmiyorum benim başımdan böle bişey geçti oyüzden hem hastaneden hem güler hanımdan soğudum.
bende güler hanıma gidiyorum ve doğuma çok çok az kaldı seninle aynı endişeleri bende taşıyorum aslında canım güler hanım hem çok yoğun hemde biraz özensiz gibi ama bu saatten sonra başka doktora gitmeye de cesaret edemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inş kolay bi doğum geçiririz :)
kızlar benim yukarda yazdıklqrımı okuyun gitmeyin şu kadına.giderseniz de inşallah doğumunuz hayırlısıyla iyi geçer bebklerinizi kucağınıza alırsınız.sonuçta herkesin başına birşey gelecek diye birşeyyok