Konya'da doğum yapacak olan var mı?

ben de konya da güler hanıma gidiyorum... Böyle olumsuz bikaç şey duydum, çok korkmaya başladım, aslında çok memnunum doktordan, bana çok tatlı bi bayan gibi geliyo, çok ısınmıştım kendine, ama böyle şeyleri duydukça korkuyorum, doktoru değiştirsem mi diyorum, bu kadar kısa süre kalmışken doktoru değiştirmek olmaz mı diyorum çok kararsızım korkuyorum :(

arkadaşım ben daha önce gitmiştim güler hanıma iyi bi doktor aslında yumuşak başlı sakin biri ama.. şuanda hamileyim ve geçen gün kontrol için gitmiştim randevu saatimden 1 saat sonra aldılar içeri bir kaç kere girdim odaya herseferinde hasta yakınlarıyla muhtemelen tanıdık sarılıp öpüşüyorlar muayene odasında sohbet ediyorlrdı çok sinir olmuştum dışarda sırada olan karnı burnunda olanlar da muayene falan sanıyor herkez çok yoğun çoksıra var diyo ben gözümle gördüğüm için bir daha asla gitmem görevinde biraz gevşeklik yapıyor. ama doğumda nasıl hiç bilmiyorum benim başımdan böle bişey geçti oyüzden hem hastaneden hem güler hanımdan soğudum.

bende güler hanıma gidiyorum ve doğuma çok çok az kaldı seninle aynı endişeleri bende taşıyorum aslında canım güler hanım hem çok yoğun hemde biraz özensiz gibi ama bu saatten sonra başka doktora gitmeye de cesaret edemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inş kolay bi doğum geçiririz :)

kızlar benim yukarda yazdıklqrımı okuyun gitmeyin şu kadına.giderseniz de inşallah doğumunuz hayırlısıyla iyi geçer bebklerinizi kucağınıza alırsınız.sonuçta herkesin başına birşey gelecek diye birşeyyok

adiyeff siz hangi doktora gidiyosunuz?

ben de medline da sema soysala gidiyorum.inşallah pişman olmam.doçent olduğu için ve tecrübeli diye düşündüm yoksa tavsiye eden olmadı.gerçi sonradan ortaya çıktı,kayınvaldem görümcemi onda doğum yapmış 19 sene önce.gerçi bu işler biraz da şans.inşallah sorun yaşamadan atlatırız.

selam kızlar bende medline hastanesinden sema soysala gidiyorum.ben çok araştırdım ve sema hanıma çok güveniyorum.ben çok pimpirikli bir hamileyim her gittiğimde beni sakinleştiriyor,bütün sorularıma tek tek cevap veriyor.doktor seçme biraz sanş olduğu gibi birazda insanların isteklerine göre değiştiğini düşünüyorum.yani birine iyi gelen doktor diğerine iyi gelmeyebilir

kızlar dua edin doğuma az kaldı güler hanımla ilgili yazılanları okudukça korkuyorum ama herkesin başına kötü şeyler gelecek diye de bişey yok tabiki.. tek çare dua.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi :)

selam kızlar bende medline hastanesinden sema soysala gidiyorum.ben çok araştırdım ve sema hanıma çok güveniyorum.ben çok pimpirikli bir hamileyim her gittiğimde beni sakinleştiriyor,bütün sorularıma tek tek cevap veriyor.doktor seçme biraz sanş olduğu gibi birazda insanların isteklerine göre değiştiğini düşünüyorum.yani birine iyi gelen doktor diğerine iyi gelmeyebilir

canım ne kadar bı ucret alıyo doğuma normal mı yoksa sezeryan mı mı olacaksın ya da oldun mu? ozel hastane demı yanı ılgı bakım falan nasıl benı de bılgılendırırsen sevınırm doktorun nasıl?

canım ne kadar bı ucret alıyo doğuma normal mı yoksa sezeryan mı mı olacaksın ya da oldun mu? ozel hastane demı yanı ılgı bakım falan nasıl benı de bılgılendırırsen sevınırm doktorun nasıl?

merhabalar hepinize bende medline da fuat beye gidiyorum. sema hanıma doğum yapan arkadaşa sorum var hastaneden memnun kaldın mı canım. bu benim 2. doğumum ilk doğumumu büyükşehirde aişe hanıma yapmıştım genel olarak hastaneden memnun kalmadım. o yüzden çok tereddütlüyüm aynı sıkıntıları burda da yaşar mıyım diye.

arkadaşım ben daha önce gitmiştim güler hanıma iyi bi doktor aslında yumuşak başlı sakin biri ama.. şuanda hamileyim ve geçen gün kontrol için gitmiştim randevu saatimden 1 saat sonra aldılar içeri bir kaç kere girdim odaya herseferinde hasta yakınlarıyla muhtemelen tanıdık sarılıp öpüşüyorlar muayene odasında sohbet ediyorlrdı çok sinir olmuştum dışarda sırada olan karnı burnunda olanlar da muayene falan sanıyor herkez çok yoğun çoksıra var diyo ben gözümle gördüğüm için bir daha asla gitmem görevinde biraz gevşeklik yapıyor. ama doğumda nasıl hiç bilmiyorum benim başımdan böle bişey geçti oyüzden hem hastaneden hem güler hanımdan soğudum.

bende ilk 6 haftalıkken güler hanıma gittim aynen sizinki gibi muayene olmayı beklerken sekreteriyle saçma sapan sohbet ediyordu.sinir olduğumdan bir daha gitmedim ona.sonra nil hanımla devam edeyim dedim çok yoğun bi doktor.ne sorsam cevap vermiyor.şimdi başka doktora gitmeyi düşünüyorum.ALLAH yardımcımız olsun..:((

ben de medline da sema soysala gidiyorum.inşallah pişman olmam.doçent olduğu için ve tecrübeli diye düşündüm yoksa tavsiye eden olmadı.gerçi sonradan ortaya çıktı,kayınvaldem görümcemi onda doğum yapmış 19 sene önce.gerçi bu işler biraz da şans.inşallah sorun yaşamadan atlatırız.

peki ücreti ne kadar acaba canım bi bilgilendirirmisin..

peki ücreti ne kadar acaba canım bi bilgilendirirmisin..

doğum yaptım orda canım.doğumum sezaryenle oldu.350 doğum için verdik,oda ücreti günlük 150,ben 2 gün kaldım 300 verdik.yalnız biz öğretmen olduğumuz için meb çalışanlarına yüzde 25 indirim varmış.doğum ücreti 400 olduğu halde biz 350 verdik.oda ücretinde indirim yapılmıyor.eğer 2 kişilik odatercih edersen de 100 lira günlük ücreti.

kızlar dua edin doğuma az kaldı güler hanımla ilgili yazılanları okudukça korkuyorum ama herkesin başına kötü şeyler gelecek diye de bişey yok tabiki.. tek çare dua.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi :)

canım sanırım doğum yapmışsın güler hanımda yaptıysan inşallah sorun yaşamadan atlatmışsındır.burada güler hanımla ilgili çok yazdım herkesi uyarayım diye.ilk doğumum onda sezaryenle olmuştu.şimdi bir kez daha yazıyorum.asla ona gitmeyin.uzun uzadıya yaşadıklarımı yazmıycam yine de doktorumun söylediklerini söyleyim bari.şimdi ikinci doğumumu medline da fuat bey yaptı.ameliyattan sonra annemlerle konuşmuş sonra bana da dedi.ameliyatım uzamış zaten.demiş ki,önceki sezaryende doktor içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım.bunda halloldu ama sakın bir daha hamilelik düşünmesin bir dahaki ameliyat artık tehlikeli olur.aman o kadına güvenip de ameliyat masasına yatmayın.mahvolmuştum ben o zaman.sezaryen sonrası ölüm tehlikesi bile atlattım.

canım sanırım doğum yapmışsın güler hanımda yaptıysan inşallah sorun yaşamadan atlatmışsındır.burada güler hanımla ilgili çok yazdım herkesi uyarayım diye.ilk doğumum onda sezaryenle olmuştu.şimdi bir kez daha yazıyorum.asla ona gitmeyin.uzun uzadıya yaşadıklarımı yazmıycam yine de doktorumun söylediklerini söyleyim bari.şimdi ikinci doğumumu medline da fuat bey yaptı.ameliyattan sonra annemlerle konuşmuş sonra bana da dedi.ameliyatım uzamış zaten.demiş ki,önceki sezaryende doktor içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım.bunda halloldu ama sakın bir daha hamilelik düşünmesin bir dahaki ameliyat artık tehlikeli olur.aman o kadına güvenip de ameliyat masasına yatmayın.mahvolmuştum ben o zaman.sezaryen sonrası ölüm tehlikesi bile atlattım.

doğum yaptım çok şükür güzel de geçti :) açıkçası çok korkuyordum ama normal doğum yaptım sanırım o yönden biraz şanslıyım.. geçmiş olsun canım sanada.. kötü bi tecrübe yaşamıssın Allah beterinden korusun sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmişsin ya iki çocuğunu da çok şükür..

doğum yaptım çok şükür güzel de geçti :) açıkçası çok korkuyordum ama normal doğum yaptım sanırım o yönden biraz şanslıyım.. geçmiş olsun canım sanada.. kötü bi tecrübe yaşamıssın Allah beterinden korusun sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmişsin ya iki çocuğunu da çok şükür..

çok sağol canım.sen de neyseki sorun yaşamamışsın sevindim

merhaba... ben farabi hastanesine gidiyorum... Doktorumun adı Mehmet BARDAKÇI... doktorumdan da hastaneden de ŞİMDİLİK çok memnunum... Rabbim bozmasın inşallah.... doktorum çok sıcak kanlı... çok pozitif... insana kendisini değerli hissettiriyor... Lüzumsuz komplekse sokmuyor seni... bence denemeye değer ;) Sadece tek bir sorun var o da ultrasonun pek iyi olmaması ama onun için de sürekli mail atıyorum ben... Doktorum at dedi :) o da düzelecek inşallah en kısa zamanda... alacaklar 4 boyutlusundan bir tane :) İnşallah içine sinen bir doktor bulursun... Allah yardımcın olsun..

Dua ve sevgi ile...
Hoşçakal...
benim de doktorum Mehmet bey..artık 39.haftaya giriyoruz..ben normal istediğim için normale yönlendiriyor, ancak ben hamileliğimin başından beri epiduralli normal doğum düşünmüştüm ama bugün epidural olabilir bir sıkıntı yok di mi dediğimde ''3000 TL fark alınıyor'' dedi ve dumur oldum:(( Mehmet beyden, Farabi hastanesinden memnunum (ultrason hariç) ama sırf epidural farkından dolayı sanırım başka bir yere bakıcam..senin doğum nasıl oldu? Çoğu dokor son anda bi bahaneyle sezeryane alıyor Mehmet beyle ilgili böyle bişey duydun mu? çok soru sordum kusura bakma:))

kızlar bu benim 2. bebğim. oğlumu bundan 3.5 sene önce başkentte sezaryanla dünyaya getirmiştim. doktorum ayla hanımdı. çok konuşmazdı ama bilgili olduğu ve işini iyi yaptığı bakışlarından belliydi. malum başkentin imkanları da oldukça iyiydi. o zaman sezaryan için tam 1650 tl ödemiştik. şimdi de ilk kontrolümde ayla hanıma gittim ama kendisi doçent olmuş ve muayene ücreti fırlamış. bi de hastanede herşey için para alıyorşlar. ultrason bile 15 lira..tahlilleri de düşünün bi de..yani toplam 1 gidişimiz en az80-100 tlyi bulacaktı.. hastanenin şartlarından vazgeçmek zor olsa sa araştırdım ve mevlana hastanesinden fatma çetinere gittim bu cumartesi. yanındaki hemşiresi de kendisi de gayet güleryüzlü herşeyi sorabilişyorsunuz, işlerini düzgün yapıyorlar, sadece 30 tlye tahlillerim de dahil herşey yapıldı yani.. mevlana hastanesi de gayet temiz biraz eski ve küçük de olsa özellikle fatma hanıma kanım kaynadığı için buraya devam edeceğim. muhtemelen bu doğumum da sezaryan olacak ve eğer Allahtan bir mani çıkmazsa 450 tl gibi bi ücret ödeyecekmişim.

doktor arayanlara ve değiştirmek isteyenlere umarım faydalı olur :) :49:

Back
X