serpilla hiç yazma canım, daha önce ben yazdım sallamdı arkadaş, senide sallamaz, dikkatli okumamışsın sende, doğum yapan diyo, hamile değil, senin cevabın tatmin etmes arkadaşı, şayet benimkide etmed, teşekkür edeceğine hamilelere değil doğum yapmışlara sesleniyorum dedi, yine öyle yapar ilgilenilmek önemli değil onun için ben bir bir buçuk aya doğuruyorum nasipse o zaman yazarım artık:) serpillacım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini inşallah
ben şu an yurtdışındayım ama ben de doğumumu konyada yapacam bilgilerini benimle de paylaşırsan sevinirim çok derin bilgim yok hangi hastane neresi iyidir diyeKonyada doğum yapan arkadaşlar bize yardım edin. Hagi hastanede ve hangi doktorda doğum yaptınız? Tavsiye eder misiniz? Neden edersiniz ya da neden etmezsiniz? Lütfen yardım!!!!!!!!!!!!!!!
Canım sen beni yanlış anlamışsın,ben kötü bişey demek isemedim.Bilmeyerek de ola kırdıysam sei afedersin. Sen beni çokyanlış anlamışsın. Tabiki aizin düşnceleriniz benim için çok öenemli. Benim doğumum çok yakın sadece doğum yapıptecrübeli olalardan cevap bekledim. Lütfen beni yanış anlama yazdılarına çok üzüldüm. Herkese hayırlı doğumlar
Merhabalar bende hamileyim,doktorlarla ilgili doğuma ilişkin fikrim yok ama bu aralar doktorumu seçmek için araştırıyorum.Akademi hastahanesinde Seda hanımla tanıştım ama çok iyi biri,ancak o da hamile bir süre izine ayrılacakmış.Vakıf hastahanesi Fatma hanım,konya hospital Tülin hanım ve kızılay hastanesi jule hanım'la ilgili olumlu şeyler duydum.Ceylancım senin doktorun kim,memnun değilmisin?
Canım enim doktorum Selçuklu hastanesinde Güler Hanım ama ondan öncen hospıtılda Naciye hanıma gttim çok kalabalıktı bıraktım. Sonra Başkente Emel Ebru hanıma gittim doğuma girmiyo diye bıraktım.Bunlar içinde en iyisi Başkentti ama doktor doğuma girmeyince tereddüt ettim.
Jule çokkalabalık oluyomuş ve bizim arkadaşlar pek memnun değildi.Tülin hanımaiyi diyorlar. diğerlerini bilmiyorm. Bana bunlardanbirini tavsiye et dersen Başkent Emel hanım derim.Ah bir de oğuma girse....
Canım boşver üzme kendini demekki bir yanlış anlaşılma olmuş boşverelim bunu. Sen kaç haftalık hamilesin,bebişin kız mı erkek mi? Benim doğumuma 3 hafta kaldı,kızımız olacak inşallah. Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah. Şimdiik Selçuklu hastanesinde doğum yapmayı planlıyoruz inşallah sorunsuz bir doğum olur.Sana da hayırlı doğumlar canım
kusura bakma canım ama bence hıç ıyı bır doktor degıl benım bebeğimin ölümüne sebep oldular sadece onlar için para önemli benim bulantım var dedim yatırın dedim yatırdılar çıkacam dedim çıktım ne yatarken ultrasona soktu ne çıkarken ben 12.haftada gittim aaa 8.haftada hastanede yatarken ölmüş dediler eğer ultrasonla baksalardı bilirlerdi.canım benim halamın kızı doğum evinde hemşire ve hikmet karabacak diyor (benim eşim erkek dr.izin vermediği için ben yine aynı hastane olan güler hanıma gidiyorum ve memnunum şuan) eğer yardım istersen hep burdayım
canım benimde son 7 hafta, oğlumuz olacak Allah'ın izniyle, senin baya az kalmış, Allah kolay bi doğum nasip eder inşallah, bende Konya hospital Naciyede doğum yapcam, son haftalar dikkat et kendine, iyi haberlerini bekliyoruz canım
Ceylann'cım arkadaşların neden Jule hanımdan memnun değillermiş seninle paylaştılar mı?Bir de Jule Hanım sanırım Kızılay hastanesinde çalışıyor, orası özel hastane mi??Canım enim doktorum Selçuklu hastanesinde Güler Hanım ama ondan öncen hospıtılda Naciye hanıma gttim çok kalabalıktı bıraktım. Sonra Başkente Emel Ebru hanıma gittim doğuma girmiyo diye bıraktım.Bunlar içinde en iyisi Başkentti ama doktor doğuma girmeyince tereddüt ettim.
Jule çokkalabalık oluyomuş ve bizim arkadaşlar pek memnun değildi.Tülin hanımaiyi diyorlar. diğerlerini bilmiyorm. Bana bunlardanbirini tavsiye et dersen Başkent Emel hanım derim.Ah bir de oğuma girse....
Ceylann'cım arkadaşların neden Jule hanımdan memnun değillermiş seninle paylaştılar mı?Bir de Jule Hanım sanırım Kızılay hastanesinde çalışıyor, orası özel hastane mi??
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi beni şokeettin canım. Valla ben de Emel Hanıma 2 kere gittim çok ilgiliydi ama senin dediklerini duyunca korkyum şimdi. Çok geçmiş olsn canım . Allah bu sefer bebişini eline almayı nasip eder inşallah.
Şuan ben de Selçukluda Güler hanıma gidiyorum. Peki senin bir bilgin var mı,Güler hanım doğumu bizzat kendisi mi yaptırıyor yoksa ebeler mi yaptırıyor? Ben sorduğumda kendisinin girdiğini söylemişti ama ayrıntıları önümüzdeki hafta sorucam. Sen kaçıncıhaftadasın? Güler hanmda doğum yapan tanıdığın var mı?Teşekkür ederim
selam kızlar ben de konyadayım güler hanıma gidiyorum selçuklu hastanesine. çook kişiden övgüsünü duydum, birçok arkadaşım da onda doğum yaptı. doğuma bizzat kendisi giriyormuş, birkaç kez randevu sıramı beklerken koşa koşa doğuma gittiğini gördüm hatta. bana çok güven veriyor dediklerine göre de çok tecrübeli biriymiş. güler hanım hakkında bildiklerim bunlar kızlar.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi beni şokeettin canım. Valla ben de Emel Hanıma 2 kere gittim çok ilgiliydi ama senin dediklerini duyunca korkyum şimdi. Çok geçmiş olsn canım . Allah bu sefer bebişini eline almayı nasip eder inşallah.
Şuan ben de Selçukluda Güler hanıma gidiyorum. Peki senin bir bilgin var mı,Güler hanım doğumu bizzat kendisi mi yaptırıyor yoksa ebeler mi yaptırıyor? Ben sorduğumda kendisinin girdiğini söylemişti ama ayrıntıları önümüzdeki hafta sorucam. Sen kaçıncıhaftadasın? Güler hanmda doğum yapan tanıdığın var mı?Teşekkür ederim
canım benım ben hamile değilim inşallah olur ben suan güler hanıma kürtajdan sonra gittim ve hamileliğim kötü geçtiğini söyledim ve bana bebek düşünüyorsan bazı testler yaptır bakalım vücud ve hormon durumun ne önce onlar kontrol edilmeli dedi mesela vucudumdaki iltihap benim sınırı aşıyor normal değer 900 bendeki 1373 o yüzden dedim güler hanım çok titiz çalışıyor diye benim 2 arkadaşım güler hanıma gidiyor ve aşırı memnunlar o yüzden bende onu seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?