kızlar konyada 3 veya 4 boyutlu ultrason kullanan doktor var mı? kkdan bir arkadaş belediye sağlıkta ayişe hanım dedi ama daha başka alternatifler de var mı sizlere danışayım dedim.
arkadaslar ben dogum yapmadım ama ablam konyada dogum yaptı hemde iki sefer birinci dogumunu konya hospitalda naciye hanımda yaptı cok memnun kaldı.. ikincisini ise belediye saglık hasttanesinse naihal hanım var onda yaptı gercekten bu doktordan da cok memnundu hatta ikinci dogumu baya zor oldu baska doktorlar sezeryan demişlerdi nihal hanım normal dedi ve son ana kadar normal olması için cabalamıs ve normal oldu ikisindedde cok memnundu..belki faydası olur diye düsündüm. ben mugladayım işin kötü tarafı hiç bayan kadın dogumcu yokk burda bende doguma konyaya gelecegim hamile olursam inşş..
Kızlar bu zamana kadar Konya'da doğum yapan başka kimse yok mu? Benim 3 haftam kaldı, Vakıf Hastanesi Fatma Çetiner'e gidiyorum, çok da memnunum dokrorumdan ama hastanede yenidoğan ünitesi yokmuş. Bu küvez falan da mı yok anlamına geliyor acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
merhaba ben 35+3 haftalık hamileyim akademi hastanesi ne gidiyordum Dr Özlem Kayacık Günday a ama doğum iznine ayrıldı.. bana bir doktor önerin lütfen acilll..
merhaba ben 35+3 haftalık hamileyim akademi hastanesi ne gidiyordum Dr Özlem Kayacık Günday a ama doğum iznine ayrıldı.. bana bir doktor önerin lütfen acilll..
ben şu an yurtdışındayım ama ben de doğumumu konyada yapacam bilgilerini benimle de paylaşırsan sevinirim çok derin bilgim yok hangi hastane neresi iyidir diye