gul_nihan Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 181 3 118 Konya 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gul_nihan #1 konya'da estetik burun ameliyatı olan var mı? varsa hangi dr a ameliyat oldugunu ve tecrübeleri paylaşırsa sevinirim.
konya'da estetik burun ameliyatı olan var mı? varsa hangi dr a ameliyat oldugunu ve tecrübeleri paylaşırsa sevinirim.
F feyzameyra kelebek Kayıtlı Üye 5 Mart 2010 5 0 86 Konya 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gul_nihan #2 gul_nihan .!.: konya'da estetik burun ameliyatı olan var mı? varsa hangi dr a ameliyat oldugunu ve tecrübeleri paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... bende konyada burun estetiği olmak istıyorum fakat doktorlar hakkında bi bilgim yok,henüz araştıramadım.bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..benneyaptımki
gul_nihan .!.: konya'da estetik burun ameliyatı olan var mı? varsa hangi dr a ameliyat oldugunu ve tecrübeleri paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... bende konyada burun estetiği olmak istıyorum fakat doktorlar hakkında bi bilgim yok,henüz araştıramadım.bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..benneyaptımki