- Konu Sahibi ugurnuriye
gncel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilk iki ay jule hanıma gittim.önceki sayfalara bi göz atarsan oralardada yazmıştım.başlarda düşük tehlikem vardı 15 günde bir muayeneye gidiyordum ve her defasında beni yeni görmüş gibi davranıyordu.
buda bana güven vermedi.muayenede çok kısa ve telaşlı sürüyordu.sonra emel hanıma gitmeye başladım ve çok memnun kaldım.her soruma uzun uzun cevap veriyor.aceleyle baştan savma yapmıyor hiçbişeyi.ezbere ilaç vermiyor.acil anlarda bişey sormak için aradığımda direk telefona kendisi çıkıyor ki bunlar benim için önemli.odasının önünde 2 saat sıra beklemiyorsun...randevu sattimde hemen alıyorlar..
benim önceki doğumum sezaryen olduğu için buda sezaryen olucak ,beklenen tarihten önce gelmezse emel hanımın uygun gördüğü bi tarihte doğumu kendi yapıcak inşallah..
canım sen neden sezaryen istiyorsunki...bence imkanın uygunsa kesinlikle normalden vazgeçmemelisin.ama yinede bi emel hanımla konuşursun bunları..
arkadaşlar bende başkente gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücreti nekadar bilen var mı![]()
ben su an 30 haftalık hamıleyım...
konyada cok doktor arastırdım ama en ıyısı metın capar...baska bır yer ne aramaya ne de gıtmeye gerek var...
4 boyutlu bebegını gorebılıyorsun..bır anne ıcın bu cok onemlı olsa gerek..benım ıcım cok rahatlıyor..kıme benzedıgını bıle tartısıyorruz...
yaklasımı cok ıyı...saatlerce benım her sorumu cevaplıyor...daha once alı acara gıdıyodum..OZEL MUAYENEHANESIN E GITMEME RAGMEN COK ILGISIZ BIRI...
doktorumum cep telefonuna kadar verıyor ve her saat arayabılırsın dıye zaten kendı soyluyor...
ozel muayene ucretı bıraz pahalı 200tl verıyoruz..
tıp fakultesındede bakıyormu onu bılmıyorum yanlız arkadaslar...
baskentte cemallettın bey babamın arkadası ona gıttım bır cok kısıyı olumden dondurmus korktum gıtmedım bı daha...
kızılaydakı mustafa ulusoy o nada cok ıyı cok ıyı dedıler gıttım..ne ılgı ne alaka...suratsız bıde hemsıresı var sankı dovecek..aman amanhıc gerek yok....
selcuklu hastanesındekı guler hanımı duydum..ıyı dedıler normal dogumda olsa kendı gırıyomus..gıtmedım goremedım ama duydugumu yazdım...
çolakoglu ıyı bırı dedıler daha once gıtmıstım muayenehanesı pıslıkten gorunmuyodu
ben aradıgımı buldum arkadaslar metın capar bu ıste gercekten profosyonel..
sezeryandan sonra kıme sorduysam asla agrımız olmadı dıyolar...
benım doguma 10 haftam kaldı..
tıp bıde ılk mudahalede konyada tek hastane bunuda duymussunuzdur umarım...
herkeze hayırlı dogumlar..
kızlar mrb benim de urfadan konya ya tayinim çıktı daha önce 3 tane düşüğüm vardı urfada çok zor buldum doktorumu ve hamileliğim devam ediyor çok şükür. Şimdi burda sil baştan tekrar başladık. Doktor arıyorum. Kendi doktorum mehmet çolakoğlu nu tavsiye etti ama nerde bulamadım. Böyle tedavi ile hamile olanlara bakan ve sezeryanda basarılı bi doktor tavsiye edebişir misiniz? Hikmet karabacagı tavsiye ettiler gittim ve çok pişmanım clexan iğne vurunuyorum söylemediği etmediği hakaret kalmadı bana. Ben o iğneyi kendim almadım doktorum verdi.
mehmet çolakoğlu tıp fakültesinde
hemde özel selçuklu hastanesinde tüp bebek merkezinde çalışıyor
bu hastanelerden bilgi alabilirsin sanırım
Canım M.Çolakoğlu tıp da muayene ediyor mu yoksa özel muayenehanesine mi gitmek gerekiyor bir bilgin var mı?
Canım M.Çolakoğlu tıp da muayene ediyor mu yoksa özel muayenehanesine mi gitmek gerekiyor bir bilgin var mı?
Merhaba arkadaşlar,
ben de yeni katıldım aranıza. konya dışında oturuyorum. Ben de Başkentte Ayla hanıma gidiyorum. Yumurta tembelliğim olduğu için aşılama deneyeceğiz. geçen ay göbekten yumurta olgunlaştırma iğnesi yapıldı, fakat 8 tane yumurta geliştiği için geçen ayki aşılamam iptal edildi. Salı günü tekrar başladık tedaviye, şimdi yine göbekten progen iğnesi vuruyoruz. İnşallah bu ayki yumurtalarım çok olmaz da aşılama yapılabilir. Ben Başkentten çok memnunum, diğer hastalıklarım için de gidiyoruz. Gerçekten çok temiz, kaliteli ve güvenilir bir hastane olduğunu düşünüyorum. Sonuçta orası da tıp fakültesi ayarında araştırma hastanesi olduğu için, bir çok imkanı bulunuyor.