konyada kadın doğum,hastane,deneyim ve tavsiyelerinizi bekliyoruz

selam sahra efe;bende suan o doktora gıdıyorum ve aklım karısık...dogumda neler yasadın pekı anlatırsan sevınırım....pekı baskentte kımı tavsıye edersın?umarım en kısa zamanda cevap verebılırsın tesekkur ederım......

slm bendde 20 haftalık hamileyim. doktorum konya hospitalda tülin yaman. çok memnunum doktorumdan evlenmeden önce bile ona gitmeyi planlıyodum. ablam bir buçuk ay önce tülin hanımda doğum yaptı. normal doğumu öneren ve sonuna kadar destekleyen biri. fakat ablam sezeryan olmak zorunda kaldı onda bile çok rahat geçrdi hiç sıkıntısı olmadı. biz ailecek ço memnunuz her zaman ilgilenir ve hastalarını yakından tanır. ama çok kalabalık randevuları çok yoğun şimdi almaya kalksanız martta anca alabilirsiniz. gerisini siz düşünün artık :))

Ben de tülin hanıma gidiyorum 25 haftalık hamileyim ama çok yoğun olduğu için doğru dürüst ilgilenmiyor.5 dk da çıkarıyor.benim ilk gebeliğim merak ettiklerim var ama sormak mümkün olmuyor.başka doğum yapan var mı acaba tülin hanımda.doğumlara giriyor mu.ayrıca odalar da çok yoğunmuş.ben ordayken dün 3 hasta doğum için geldi ve yer yok dediler.bilgilendirirseniz çok sevinirim zamanım az ve ben panik halindeyim

konya da doğumevine giden arkadaşlar var mıı
ben oraya gidiyorum hrşeyle çok ilgililer
necati özçimen
tahsin horasanlı ve bilgin ergeneye gittim
normalde iyiler ama ben sezeryan düşünüyorum
sezeryan konusunda hangisi daha deneyimlidir bilemiyorum
el hafifliğide önemli
veya bana tavsiye edebileceğiniz başka doktor var mı?

Konya mevlana hastanesi Emine hanım diyorum başka da birşey demiyorum. 7 yıl oldu doğum yapalı ve inanılmaz rahattım. Bir sürü dikişim olmasına rağmen Dikişi muntazamdı ve normal doğum yaptığım hiç hiç belli değil

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
ama benim dğum evine gitmekten baska çözümüm yok
sgk yok bende.
eşimde asker
devleti tercih ediyorum mecburen

Bu arada Konya'da doğum için başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum. Meramda ssk hastanesine gittim suyum gelince( herkes övüyordu, dedim ki neden bir sürü para vereyim madem güzel bakıyorlarmış). Bir gittim muayene koltuğunun önünde bir kova insan pisliği, çarşaflar kan revan içinde. Bana oraya yatmamı ebenin geleceğini söyledir. Ama manzarayı tahmin edin. üzeirnde birde tam bacağımı ayırdığım yerin karşısında açık pencere yeni doğumdan çıkan kadınlar inliyor yanında 1 tane refakatçi yok. Neyse ebe geldi, hanımefendi uykudan uyanmış saçını başını kaşıyor, kimsin nesin bilgileirmi aldı. Eldiven giyinmedem muayene etti. tam eli içerdeyken en son adet tarihin ne dedi. bende inanın tedirginlikten hatırlamadım ve o an öyle bir bastırdı ki çığlık attım. Bende dayanamadım ebeye çıkıştım çek o pis ellerini üzeriden, insan kılıklı dedim. Dedi ne yaptık ki. Dedim bana adını söyle ben sana daha sonra ne yaptığını söyleyeceğim, dua et şuan canımın derdindeyim dedim. tabi 3.5 attı birşey söyleyemedi. Ya işte sen beni yanlış anladın da şöyle oldu da böyle oldu da. Dedim seni ve buradaki herkesin hakkında gereğini yapacağım. Sizin yaptığınız muameleden ve buradakilerinde buna göz yummasından dolayı dedim. ben hemen çıkınca eşim şaşırdı noldu diye. Titriyordum resmen. Dedim beni kendi doktoruma götür, hemen vakıf hastanesine gittim. İnanın beni hemen tekerlekli sandalyeyle karşıladırlar. Sanki doğuma değil 5 yıldızlı otele gitmişim gibiydim. Hemşirelerin ilgisi alakası. Allah onalrdan bin kere razı olsun. Hemen arkasından sağlık bakanlığına şikayette bulundum. Konu hakkında dava açma isteğimi dile getirdim. Tabi hemen inceletme başlatıldı ve bana sürekli telefonalr geldi, o bölüm başkanında, başhekimden, yanlışlık olmuş vs özürdileriz diye. Dedim hayır ben davamdan vazgeçmeyeceğim. Ben dedim sonra soruşturmada onalrın verdiği ifadelerin bana kopyası gönderildi. o kadar çarpıtılmışlar ki yaptıklarını. İnanın psikolojimin bozulmasındna dolayı uğraşamadım ama uyarı aldıklarını biliyordum. ben o dönem yine araya tanıdık kişileri sokar icabına bakardım ama gurbette tek olmam, daha 20 yaşında olmam, kızımın anne sütü almaması vs doğum sonrası depresyona girmem takatim kalmamıştı. Şimdiki aklım olsa dünyayı birbirine katardım.Niye anlattım bunu, siz siz olun kimsenin son anda fikrini değiştirmesine müsade etmeyin. 9 ay gibi bir süre var önünüzde doktorunuzdan memnun değilseniz diğerleirni deneyin ama sakın son anda maceraya girmeyin. Kendi doktorunuzdan asla vazgeçmeyin. gerekirse doğum yapacağınız, yatacağınız odayı gezin kontrol edin. Doğum yerini bile kontrol edebilirsiniz. Bu haklarınız var. Bebeklerinizle sağlıcakla kavuşun

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
ama benim dğum evine gitmekten baska çözümüm yok
sgk yok bende.
eşimde asker
devleti tercih ediyorum mecburen

Devlet hastanesi benim bildiğim iyi. hatta eşimin çalıştığı öğretmen bayanlar hep orayı tercihe diyordu. Doktorun özel muayenesine gidip özel oda tutup yapıyorlardı ama doğumu hastanede gerçekleştiriyorlardı.

ssk da çok kötüymüş düzen bunu ben hamile olmadan da biliyordum hiç gitmedim oraya hatta bi sene çok fazla ölü doğumlar olmuş
bunu duyunca tamamen sildim orayı
neyseki sen ucuz kurtulmuşsun ellerinden sessiz kalmamışsın olaya

benim eşimde öğretmen onun arkadaşları da orayı tavsiye ettiler bana özellikle necati özçimenii
bende memnunum
ama sezeryanı nasıldır bilmiyorum o doktorun

akademi hastanesinde Şükran hanıma gidiyorum ben de şu an için memnunum ama 20. haftadayım detaylı ultrasonla ilgili falan hiç birşey söylemedi. birde konyaya yeni geldiğim için bildiğim duyduğum bir doktor da yok.tavsiyelerinizi bekliyorum kızlarrrrrr:)

slm arkadaşlar bende 6. haftadayım farabide aynur bacak a gitmeyi düşünüyorum,giden yada bilgisi olan varsa benide bilgilendirabilirmisinizz...

kızılayda jule esen hanımı tavsiye ederim.fakat pazartesi gününü tercih etme çünkü ameliyat günü olduğu için öğleden sonraya kalırsan biraz beklersin.çok güven veren ve pozitif enerjili bi doktor.sorularınızı cevaplar ve sizi bilgilendirerek muayene eder.hastane personeli özellikle doğum serviisi hemşireleri ve ebeleri çok ilgili ve şefkatli.ben doğumumu orda yaptım.laproskopi oldum ve inşallah ikinci dogumumu da orda yapacam.mutlaka gör derim.allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....

slm arkadaşlar bende 6. haftadayım farabide aynur bacak a gitmeyi düşünüyorum,giden yada bilgisi olan varsa benide bilgilendirabilirmisinizz...

fena değil ben doğuma gittiğimde gelmişti doğumhaneye tavırları konuşması bana soğuuuuuuuuuuuuk geldi
ben mehmet bardakçıda doğum yaptım farabide tek kelimeyle mükemmel tavsiye ederim

bende 20 haftalık hamileyim aynur bacağa gitmeyi düşünüyorum.giden arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırmısınız

JULE ESEN
benim doktorumdu kendisi ama artık değil.
beni bebeğimden etti.tahlil sonuçlarında 2 hormonal değerim yüksek çıkmasına rağmen bana sadece birinden bahsetti.
daha sonra gittiğimde ise ben notumu almışım ama sana söylemeyi unutmuşum dedi.
o hormon da bebeğin düşmesine sebep oluyormuş.neticede de öyle oldu zaten.
selçukluda nil hanıma gittim ben de.bebeğin düşüyor dedi.kendiliğinden düşmesi için bekleyelim dedi.
juleye gitseydim beni direk kürtaja alcaktı.
bana faydası olmadı onun.umarım sizlere olmuştur.
artık benim ümitlerim de 2013 e kaldı.

arkadaşlar benimde bir sorum var, bende konya da doğum yapıcam inş şubatta, özellikle normal doğum yapmak istiyorum, normal doğumu destekleyen bir hastane ve doktor arıyorum, bu konuda daha önce deneyimi olanlar ya da araştırma yapanlar varsa bilgilendirebilirlerse çok sevinirim, hani şu klasik sezeryancı denen doktorların isminide verirseniz faydalı olacaktır, şimdiden teşekkür ederim..

Hamile oldugumu dun ogrendim. Gebelik dusundugumde bi problem var mi diye oz. Selcuklu guler hanima muayene olmustum. Harika biri ilgili sevecen sevkatli. Ama erken randevu alabilmek ne mumkun en az 1 hafta veriyolar. Hamilelik suphem oldugunda farabi suna hanima gittin ben de. Acayip somurtkan ve ilgisuz biriydi. Nerdeyse hamileligimin bitmesine neden oluyodu. Bana 1 kez kan testi yapti sonuc olumsuz dedi adet sokturucu verdi. Biz tekrar test istedik 2 gun sonrasi icin degerlerim 5 kat artmisti ve netice de hamilemisim. Bir faciaya neden oluyodu az kalsin ama soguk kanliligini korudu. Kullandin mi yazdihim ilaci iyi ki kullanmamissin defi o kafar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…