Kizlar 5 haftalik hamileyim ama simdiden bir cok tecrube edindim.
hamilelik belirtilerim oldugunda farabi hastanesi suna hanima gittim. Kadin resmen ilgilenmek istemedi. Asik suratı ile niye geldinki edalarinda.
Zar zor ultrasyon kan testi yaptirmaya ikna ettik.6 gunluk gecikmem vardi. Herneyse ultrasyonda kese gormedi kan tahlili yapmadan adet söktürücü yazdi yolladi.kadin stresten gecikmissindir deyip durdu. Biz ikinci beta hcg testini disardan yaptirdik ve sonuc pozitif cikti.....
sonra haliyle bu doktora güvenme z insan. Netten bi kaç yerden ozel selcuklu hastanesi güler Altıntepe ye gittim. Bu da canim cicimli konusuyor ama hic araliksiz hızlı hızlı. Sanki bir an once git basimdan der gibi..her neyse buraya kadar da eyvallah diyelim. En son kanamam oldu. Telefon ettim guc bela konusabildim yogunlugundan.bana telegonda ilaç verfi. Bi kac gun sonra kanamam arttı ve Aksam apar topar hastaneye koştum kapida karsilastik hanımefendi yle. Bir saniye rica ettim yol gostermesi açısından.dinleme tenezzulunde dahi bulunmadi. Hastaneye girdim nobetci fogum doktoru vs bisey yok. Hemşirelere anlatıyor um derdimi igne ve serum verip yolluyolar. Ne bir tahlil ne bir ultrasyon...
gecenin bir yarisi faruk Sükan acil bolumune gittim dedim boyle hastaneden geliyorum bunlsr yapildi diye sorduklari ksn degerlerine bakolfi mi ultrasyonda grbelik ne durumda bakildi mi.. hepsini orda yapyilar.