Gebeliğe Hazırlık Konya'da Kadın Doğum Uzmanı Arıyorum, önerileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviliGizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
3.559
3.793
63
35
Merhabalar 3 yıldır çocuk istiyoruz. Bu ay medicana'da Hüsnü ALPTEKİN'e gittim. Çok memnun kalamadım. Bildiğiniz şu doktor iyidir dediğiniz doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Büyükşehir hastanesinde Hacer hanımı tavsiye ederim canım ilk gittiğim dr başka şehirdeydi hiç memnun kalmadım

Merhabalar neden memnun kalmadınız acaba bende araştırma yapıyorum gebelik kayıplarım var. Hüsnü alptekin de riskli gebelikte uzmanmış tekrarlayan düşüklerde. Birde sibel özler var o hastanede. Ayrıca başkentÜniversitesi hastanesinde prof emel ebru özçimen var ona da iyi diyorlar.

Merhabalar 3 yıldır çocuk istiyoruz. Bu ay medicana'da Hüsnü ALPTEKİN'e gittim. Çok memnun kalamadım. Bildiğiniz şu doktor iyidir dediğiniz doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Yani bende o doktora gitmek istiyodum siz böyle diyince kararsız kaldım. Gerçi yazalı kaç ay geçmiş bu zamana kadar kime gittiniz peki

Kızılay hastanesinde Mevlüt Okay demirtaş hoca var ben ist dan 7 aylık hamilryken konyaya taşındım medova da azeri bi dr var kadın ona gittim başta bin pişmanım doğumuma 3 gün kala mevlüt hocayı buldum hemen gittim çok ilgili alakadar, ve çözüm odaklı birisi kesinlikle tavsiye ederim paragöz değildir bildiğin insandır

Back
X