Konya'da kadın doğumcu arıyorum

eminenuman

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
38
0
16
Konya
arkadaslar ben ilk bebegmi doğuma 2 gün kala kaybettm sezeryanla doğum yaptım ve 8 ay geçti simdi 5 haftalık hamileym önceki gttgm nil e gitmek istemiyrm yardım edin kafam cok karısık

mrb nil hanımdan memnun kalmadınız mı bende gitmeyi düşünüyordum ama

kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadasm diger bi bölümdede anlatmıstm belki o daha ilgili olsa ve saglık ocagı hemsıresı dıye kücük görmese idi bebegm yasıyr olacaktı tabı ben annem ve esimin de o kadar ısrarı ıle ultrasyonla barı baktı ama tabı bundan 1 gun sonra bebegm öldü ve yuzume dırekten ölms ama mecbur doğuracaksn demesı hala kulaklarımda

ben de senin gibiyim çok kararsızım,şu an medline hastanesinde fuat demire gidiyorum,şimdilik memnunum ama onda doğum yapmış birinden de duymak istiyorum.aslında bir daha ki randevumda doğum odalarına gidip doğum yapanlara sormak istiyorum,memnunuz diyen 2-3 kişi olsa güvenirim belki.doktora yakalanmam inşallah
sen de git istersen belki hoşuna gider iyi ilgileniyor

Canim ben daha yeni hamileyim ama uzuun bir tedavi surecinden sonra bebegim geldi.dogum kinusunda nasildir bilemem ama ben kizilayda mustafa ulusoya gidiyorum.cok memnunum.bi kac kere yine kizilayda jule hanima muayene oldum.o da cok iyiydi.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…