Konya'da ki hamileler tanışalım mı ?

canım kulenın ıcınde adını unuttum bıyer var orda kapı süsü var ayrıca real varya onun karısındakı kızılkaya tıcaretın ıcınde lilaydı galıba ısmı bır magaza var bebek sekerı,kapı susu falan var ben hatta sekerımızı ordan yaptırıyorum oralara bakabılırsın.....bırde kapı susu bebeıs magazalarında da bulunur....dastını de falan vardı kulenın orda.....

teşekkür ederim canım. evim kızılkayanın orda zaten bahsettiğin mağazayı da biliyorum ama onlar yapılmış hazır satıyor diye biliyorum. ben kendim yapmak istiyorum yani sosisini kurdelesini tülünü falan temin edip kendim evde yapmak istiyorum. bu malzemeler var mıdır oralarda ki?

teşekkür ederim canım. evim kızılkayanın orda zaten bahsettiğin mağazayı da biliyorum ama onlar yapılmış hazır satıyor diye biliyorum. ben kendim yapmak istiyorum yani sosisini kurdelesini tülünü falan temin edip kendim evde yapmak istiyorum. bu malzemeler var mıdır oralarda ki?
anladım canım ıstersen bır sor belkı vardır...eger gorursem yazarım sana baska yerlerde satan yanı....

korkmana gerek yok canım. çünkü spinal anestezide aneztezik ilaç omiriliğe değil omirilik boşluğundan BOS denilen sıvının içine yapılıyor. felç riski vs normal koşullarda yok. tabi uygulama yapan aneztezi doktoru yada teknikerinin tecrübeli olmasında fayda var. spinal anestezinin normal koşullarda tek yan etkisi uygulama esnasında bir miktar sıvı kaybına bağlı olarak operasyon sonrasında baş ağrısı yapabilir. bu da kişiden kişiye göre değişir. ameliyat sonrasında bol serum takviyesi ve ağızdan alınana sıvılar çay kahve kola gibi kafeinli içecekler sayesinde bir iki gün içinde kendiliğinden geçer. bu da zaten her hastada olmaz. o yüzden spinal anestezi korkulacak bir uygulama değildir. her zaman için en yüksek riskli anestezi türü genel anestezidir.

evet hiç bir şekilde bel ağrısı dikiş ağrısı çekmedim. ama o baş ağrısı öldürdü beni ya. çok dayanıklı bi bünyem var doğum sacılarım 5 dakikaya düştüğünde bile gık demedim ama o nasıl baş ağrısıydı allahım öyle. bebeğim acıkmasın da emzirmeyim diye gözünün içine bakacaktım neredeyse. bir hafta sürdü yatarken bişey yok ama oturma pozisyonu bile yetiyor. onun dışında dediğim gibi çok rahat bi doğumdu dikişlerim şimdi belli bile değil. o kadar baş ağrısınıda çekeyim canım doğum yaptık nihayetinde.

merhaba kızlar ben de konya da oturuyorum.22 haftalık gebeyim.ilgili ve bilgili bir doktor biliyor musunuz. ve konya da iyi bir perinatolog a ihtiyacım var.bebeğimin kalbinin etrafında sıvı birikmesi, su toplaması gibi birşey gözüktü takip edilmesi gerekli. bebeği ayrıntılı bakması için lazım yani.bilgilerinizi bekliyorum

merhaba kızlar ben de konya da oturuyorum.22 haftalık gebeyim.ilgili ve bilgili bir doktor biliyor musunuz. ve konya da iyi bir perinatolog a ihtiyacım var.bebeğimin kalbinin etrafında sıvı birikmesi, su toplaması gibi birşey gözüktü takip edilmesi gerekli. bebeği ayrıntılı bakması için lazım yani.bilgilerinizi bekliyorum

cevap yok çünkü konyada heralde 1 veya 2 tane perinatolog vardır diye düşünüyorum.sessizliğiniz cevabı verdi zaten .

Kizlar her halde Konuyu ben bir Yabanci uyruklu acinca, hepimiz Konyali olmayip da evlenip Konya ya yerlesenler yaziyo :)))

Farabi hastanesine gelince Suna hanima hamileliyimin ilk baslarinda gitdim ama hic hosuma gitmedi. Guler yuzunu gectim de kadin daha selam verip yeni oturduk bana Sezeryan dogumu anlatmaya basladi (ben normal dusunuyorum INSHALLAH),o yuzden bir daha da gitmedim Suna hanima (evime yakin olmasina ragmen).:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar. ben samsunluyum ama evlenip konya ya yerleştim. şu an 9 haftalık hamileyim. konya yı pek bilmiyorum yani hangi hastane hangi doktor iyi vs pek bilgim yok. daha 5 aylık evliyim. evimiz yakın diye farabiye gidiyoruz. doktorum suna soydemir. bende bir ebeyim. doktor bilgisini iyi tarttığımı düşünüyorum. şimdilik memnunum. fazla ilgili değil ve sert micazlı bir doktor ama işini iyi yapsın gerisi çok da önemli değil. samsun da olsam gideceğim doktor belliydi ama burda kimseyi tanımıyorum. iş çevremden bazı arkadaşlar ve bazı doktorların tavsiyesi üzerine suna yı seçtim bakalım hayırlısı

evet kızlar bende konyada yaşıyorum ve farabiye suna hanıma gidiyorum bende beğenmedim çok sert yeni hamileyim bir daha gitmeyide düşünmüyorum karar veremiyorum vakıf hastanesindeki fatma hanımamı selçukludaki güler yada nil hanımamı gitsem bileiyorum

banada yardım edinnn:((( 6 haftalık hamileyim.genel kontrol için 2 ay önce farabide mehmet bardakçıya gitmiştim.sağolsun çok ilgili ama yeni bir dr.doğumda nasıl.vs kafamı çok karıştıran şey var.mehmet bey hakkında bilgisi olan onda doğum yapmış olan kimse varmı bildiğiniz?yada önerebileceğiniz başka bir isim.Ben o meşhur drlar konusunda biraz endişeliyim.Onca insan beklerken nasıl özenle ilgilenebilir ki bu drlar? fikirlerinizi bekliyorum

merabalar,,,

bende farabıde suna hanıma gıdıyorum benım ıcın guler yuz hıc bı zaman onemlı deıl benım ıcın onemlı olan tek sey bılgılı ılgılı we tecrubelı olması cok onemlı ılk gıttıgımde banada bıraz sert geldı we bu doktor olmasından kaynaklı oldugunu anladım cunku gunde sayısız ınsanla ılgılenıyolar we cesıt cesıt ınsanla karsılasıyolar bunuda ona bagladım we sonrakı aylarda guler yuzuylede kendını gostermıs oldu...
suna hanımdan memnunum dıger doktorlar gıbı 3 5 kısıyı odasına almıyo tansıyon kılo olcumlerı dogumhane onunde ebeler tarafından yapılıo olcumunu yaptıran doktor kontrolu ıcın doktor odasının onune gıdıyo ..odasına ılk gırdıgınızde nasıl oldugunuzu herhangı bı sıkayetınızın olup olmadıgını eger bı sıkayetınız warsa acıklama yapıo ılaclarınızı yazıyo we sonra bebek ıcın ultrasona gecılıo ultrason basında yıne bılgı werıyo ultrasondan sonra yıne acıklamada bulunupo tawsıyelerde bulunuoo bana hıc bı zaman sezeryan sole ıyı bole ıyı dıe bı konusma yapmadı normal dogumdan yanayım kendını normal doguma ayarla dıe her gıttıgımde soyyledı sımdı 34 haftalık hamıleyım we bebegın henuz donmedıgını 39ncu haftaya kadar donmesını beklerız yoksa mecburı sezeryanlıksın dedı umarım bu yazdıklarım sızlerı aydınlatmıs olur
mehmet beyde bılgılı ılgılı bı doktor odasına hıcbı zaman 3 5 kısıyı almıyor normal dogumada gırıyo we pek cok tanıdıgım kısı mehmet beyde normal dogum yaptı ...

merabalar,,,

bende farabıde suna hanıma gıdıyorum benım ıcın guler yuz hıc bı zaman onemlı deıl benım ıcın onemlı olan tek sey bılgılı ılgılı we tecrubelı olması cok onemlı ılk gıttıgımde banada bıraz sert geldı we bu doktor olmasından kaynaklı oldugunu anladım cunku gunde sayısız ınsanla ılgılenıyolar we cesıt cesıt ınsanla karsılasıyolar bunuda ona bagladım we sonrakı aylarda guler yuzuylede kendını gostermıs oldu...
suna hanımdan memnunum dıger doktorlar gıbı 3 5 kısıyı odasına almıyo tansıyon kılo olcumlerı dogumhane onunde ebeler tarafından yapılıo olcumunu yaptıran doktor kontrolu ıcın doktor odasının onune gıdıyo ..odasına ılk gırdıgınızde nasıl oldugunuzu herhangı bı sıkayetınızın olup olmadıgını eger bı sıkayetınız warsa acıklama yapıo ılaclarınızı yazıyo we sonra bebek ıcın ultrasona gecılıo ultrason basında yıne bılgı werıyo ultrasondan sonra yıne acıklamada bulunupo tawsıyelerde bulunuoo bana hıc bı zaman sezeryan sole ıyı bole ıyı dıe bı konusma yapmadı normal dogumdan yanayım kendını normal doguma ayarla dıe her gıttıgımde soyyledı sımdı 34 haftalık hamıleyım we bebegın henuz donmedıgını 39ncu haftaya kadar donmesını beklerız yoksa mecburı sezeryanlıksın dedı umarım bu yazdıklarım sızlerı aydınlatmıs olur
mehmet beyde bılgılı ılgılı bı doktor odasına hıcbı zaman 3 5 kısıyı almıyor normal dogumada gırıyo we pek cok tanıdıgım kısı mehmet beyde normal dogum yaptı ...

merhaba arkadaşlar ben de konyada yaşıyorum .24 haftalık hamileyim ve aynı sizin gibi hangi doktora gitsem durumunu yaşadım ve tesadüf olarak Farabi de Mehmet beye gittim. Çok ilgili, güler yüzlü, sabırlı ve de rahatlatıcı bir doktor. Her şeyi rahatlıkla sorabiliyorum ve de cevabı en ince ayrıntısına kadar alabiliyorum. Bebeğin heyecanını bizimle beraber yaşıyor resmen. Yani ilk hamilelikte bizi anlayan biri olması şart bence o yüzden şiddetle öneriyorum. Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah.

arkadaşlar mrb,ben siteye yeni üye oldm verdiğinz bilgiler gerçkten çok işime yaradı şimdye kadar.ama son zamanlarda sanırım bilgi paylaşımı yapılmıyor.hamileliğiniz nasıl gidiyor? ben herkesin sordğu gibi iyi bir doktor arıyorum. ama hamileliğim boyunca beni çok iyi takip edecek bi dr olmalı.problemli hamileliklerde başarılı oldğunu bildiğiniz hangi doktorlar var? hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelik diliyorumm.

arkadaşlar mrb,ben siteye yeni üye oldm verdiğinz bilgiler gerçkten çok işime yaradı şimdye kadar.ama son zamanlarda sanırım bilgi paylaşımı yapılmıyor.hamileliğiniz nasıl gidiyor? ben herkesin sordğu gibi iyi bir doktor arıyorum. ama hamileliğim boyunca beni çok iyi takip edecek bi dr olmalı.problemli hamileliklerde başarılı oldğunu bildiğiniz hangi doktorlar var? hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelik diliyorumm.

ben 19 haftalık hamileyim konya hospıtal hastanesi tülin hanıma gidiyorum memnunum yalnız randevu almak imkansız şu an randevu alsan bile mart ayına veriyorlar

ben 19 haftalık hamileyim konya hospıtal hastanesi tülin hanıma gidiyorum memnunum yalnız randevu almak imkansız şu an randevu alsan bile mart ayına veriyorlar

ben de emel hanımla görüştüm, başkentten umarım iyi gider herşey. hamilelik alışverişilerinizi nerden yapıyorsunuz peki? arkadaşım hamilelik geçirdi çok yakınımda ve bu konuda biraz sıkıntı yaşamıştı.

Hanımlar ben bir konuda danışmak itiyorum. Kontrollerim için Özel Farabi Hastanesine gidiyorum. Çok ta şikayetçi değilim esasen, yalnız ne var ki ben epidural normal doğum istiyordum. Son gittiğimde doktoruma bir takım sorular yönelttiğimde doktorum epidural yapmadıklarını söyledi. Bu benim canımı sıktı açıkçası. Dün de beyhekim devlet hastanesinde epidural yapılldığını öğrendim.

Şimdi bilenlere sormak istediğim şu:
-Beyhekimin anestezi uzmanları nasıldır? Bir fikri olan var mı?
-Beyhekimde epiduralle normal doğum yapıp memnun kalan ya da kalmayan var mı? Neden?

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba bende Konyada yaşıyorum...11 haftalık hamileyim...Konya hospital hastanesinde Tülin Yaman a gidiyorum...Sadece beklemekten nefret ediyorum yoğunluk nedeniyle...Ama doktorun iyi olduğunu duydum...

Back
X