Ben neden duymadım böyle bir haber oysa ılgın 20 dakika aramız ama duymadım inanmıyorum yaamaç bu kürtlerle türkleri birbirine vurdurmak iç savaş çıkarmak
şu an annemle babam şehit cenazesinde ve evimizde pencereler değişiyor işçilere çay yaptım iki işçi var biri Suriyeli biri kürt(bunu neden yazdım çünkü masum insanlar var pkk dan türklerden daha da çok nefret eden kürtler var bunun ayrımını yapmak gerekir)
ve bizim apartmanızma en iyi anlaştığımız komşumuz kürt ve ben konya dayım..akşam yürüyüş oldu hdp binasını taşladılar ama bu haber eger gerçekse yazık orda masumlarda var
Ben neden duymadım böyle bir haber oysa ılgın 20 dakika aramız ama duymadım inanmıyorum ya
Bilmem ki dur bakayım eşime sorayım birolur mu olur kaç gündür biriken şeyler iki gündür sabır taşmasına sebeb oldu.eger doğruysa haber yaıktır yok başkaysa alan olması beni serinletir dogrusu
M matmazeldepresif Haber doğruymuş canım
Evet doğrusun ama milletinde içi yanıyor matmazel tama yapılanlar hiç bir zaman doğru değil ama işte....asenacım dediğim gibi bunu istiyorlar millei birbirine kırdırmak niyetleri hani kurunun yanında yaş misali ama yazık gerçekten yazık
çok acı çokM matmazeldepresif Haber doğruymuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?