Konya'da Kürt işçiler inşaatta mahsur: Bizi yakmaya çalışıyorlar

ne beyınsız insanlar var ya bu tayfa en son çekik gözlü insanları sokakta dövuyordu,
biraz makul bıraz mantıklı davranın allah aşkına,

Yanlış hareket bunlar. Ne farkımız kalır pkk itlerinden. Kaldı ki bu insanlar inşaatta çalışarak ekmeğini çıkarmaya çalışıyor.

git doğuya savaş o kadar meraklıysan.. kendi halinde ekmek parası kazanmaya çalışan insanlardan ne istiyorsun.. yahu bir şeyimiz de düzgün olsun be, bu kadar mı gitti kafalar?

yakma olayını dahil etmiyorum yazıma ama tepki verdilerse vardır bir sebep. Ben amasyada oturyorum buraki bir inşaatta kürtler türk bayrağını söküp inşaata pkk bayrağı astı şimdi halk nasıl tepkisiz kalsın. ordada vardır bir olay emin olun.

yapmayın Allahaşkına. bilip bilmeden vardır sebep diye insanları yaftalamayın. el insaf

zaten böyle değilmiydi. vardır bisebep diye sokak ortasında bir öğretmen afganistanda linç edildi. suçsuz olduğu anlaşıldı. bırakın bu mantaliteyi artık

Ah bu Ülkücüler. Şimdi Öğlen haberlerinde izledim yapan gruplar hep Ülkü Ocakları. Tamam vatanseverler ama çok fevri davranıyorlar.

yapmayın Allahaşkına. bilip bilmeden vardır sebep diye insanları yaftalamayın. el insaf

hdpli başkan iç savaş çıkarıcaz diyor farkında mısınız? Her yerden olaylar gelmeye başlıyor. Bence siz yapmayın Allah aşkına. Benim yaşadığım yerde böyle bir olay olmazken pkk bayrağı asıp kurban bayrmaında bu şehri kan gölüne çeviricez diye bağırıyorlar. Bunlar eş zamanlı planlar.

Cin lokantasini basan gerizekalilar gib,cinli sacip koreli doven gerizekalilar gibi bunlar da ayri bir tur iste.Gidip en bok islerinizi bu dogulu amelelere yaptirirsiniz sonra yakmaya calisirsiniz.Akil fukaralari.

vardır böyle densiz kendini bilmez kişiler fakat yakmak yerine polise askere şikayet etsinler.bu daha mantıklı

hatta o inşaata dalıp yerle bir edebilirler (maalesef şuan ki durum bu) ama en mantıklı olan şikayet kışkırtmalara gelmemek gerekir.

kesinlikle yakma olayını dahil etmediğimi söylemiştim. Caniliklerini lanetlerken aynısını yapmak ironisini asla destekleyemeyiz. Ama bunlara tepki gösterilmeli bir şekilde. Bizim burda öyle yapıldı polis arandı bayrak sökülüp türk bayrağı takıldı.

Ne yapıyorum. suçsuz insanları,300 emekçi kardeşimizi,sırf ekmeği için oralara gelip inşaatta çalışan insanları mutlaka bir sebep vardır diye suçlamayın diyorum. bu kafa iç savaşa götürür ülkeyi diyorum.. bu kafa suçsuzların kıyımı olur diyorum.

işte bu yanlış kürt =pkk değil
b,zde kürdüz ama o zihniyeti taşımıyoruz.Çıkmaz bir hal aldı bu olaylar Allah sonumuzu hayır etsin

Dün Ankara Beypazarı'nda tarım işçilerine saldırıp 5 yaşındaki Kürt çocuğunu yakmaya çalıştılar ...insanlar bilincini şuurunu kaybetti .pkk dan ne farkı var sırf etnik kökeninden dolayı insanları öldürmeye çalışanların
Allah aklı fikir Sağduyu versin diyeceğim ama zor görünüyor artık
Ülke göz göre göre uçuruma sürükleniyor

ciddimisiniz. yuh artık..

ciddimisiniz. yuh artık..
Maalesef o kadar üzüldüm ki o çocuğun yaşadığı travmayı düşünemiyorum .
Insanlar yakında komşusuna Ekmeğini paylaştığı insanlara nereli diye bakıp Saldırmaya başlayacak
İç savaş adım adım yaklaşıyor
Halkın duyarlı olması gerek
Ama bunun için de duyarlı yöneticiler Lazım

yok artık bu yalan olsun lutfen

Telefonda kurtce konusuyor diye saldiriya uğrayan gencide unutmayalım. Felakete surukleniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…