- 5 Aralık 2018
- 148
- 56
- 28
- 39
- Konu Sahibi sevdalinka42
mrb arkadaşlar tecrübelerinizi lütfen paylaşır mısınız? kacinci denememizde hamile kaldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn. Ben de konyadayim mehmet colakoglunu bilmiyorum ama tup bebekle Novafertil de hamis kaldim. Doktorum ali sami gurbuz. Sormak istedigin bisey varsa yardimci olabilirimmrb arkadaşlar tecrübelerinizi lütfen paylaşır mısınız? kacinci denememizde hamile kaldınız?
Canim nasip kismet isi bunlar. Ilk denemem ve ikizim var cok sukur. 2 aylik olduk. Ali sami ve fuat ali bey var ben ali sami beye gittim ve her gittigimde hastanedeydi. Fuat ali bey biraz fazla yurt disina cikiyomus onu duydum. Bi de dilek hanim var o da surekli hastanede. Doktorlar zaten her adimi birlikte embriyoloklariyla falan konusarak ksrar veriyo yani sen birine gidip digerine muayene olsan bile sorun degil ama ben denk gelmedim. 6.bin sabit ucret cikti ilk kalp atimina kadar. O da gecen hafta gorduk cok sukur bebisleri bitti. Her muayenesi bundan sonra 250 tl. 2 3 binde ilaclara gitti 10bine hallettik cok sukur 600e de kalan embriyolarimi dondurttuk. Ben ilgilerine hayran kaldim gebelik takibine de ali sami beye devam ediyorum. Guler yuzlu samimi aciklayici. Parayi aldim bitti isin degil asla. Herkes guler yuzlu yardimci hele giristeki kizlarla kanka olduk o derece iyiler. Hatta ilk on gorusme ucretsiz gittik doktor tahlillerime bakip senin cocugun olabilir yasin genc bekle istersen dedi. Baska doktorlar gibi oo hemen kan ver baslayalim yapmadi. Dusunmem icin zaman tanidi ama ben kararliydim zaten. Varsa vaktiniz esinle gidin on gorusmeye bence. Hakkinizda hayirlisi olsunslm canım novafertil e bi kaç tanıdık gitti malesef sonuç olumsuzdu. ilk aklımda orası vardı aslında. duyumlarıma gore doktorlar yurt dışına genelde gidiyorlarmış kim denk gelirse o bakıyormuş. inan kafam çok karışık, sen ne zaman yaptırdın tup bebeği. kaça mal oldu canım.memnun muydun genel anlamda? bi de kacinci denemem de hamile kaldın?
çok teşekkür ederim canım amin inş.Amin canim Allah razi olsun darisi sana da olsun. Sen gorus sonucta zorla degil icine sinmezse gitmezsin. Hakkinda hayirlisi olsun her zaman
slm canım, allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al bebeklerini inş. kaça yaptırdınız toplamda?Merhaba Mehmet çolakoğlunda arkadaşım ilk denemesinde kızı oldu. Onlarda problem azospremdi. O memnundu drundan. Bende Medicana da Necati beye gittim. İkiz bebeklerime hamileyim inşallah sağlıkla ilerler. Bu benim üçüncü denemem her defasında pozitif sonuç aldım ama kaybettim. Necati beyde ilgili ve işinde iyi bir hekim tavsiye ederim düşünürseniz
Amin inşallah canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere. Medicanada raporsuz 4900 tüp bebek ilaçlarda toplamda 2000 civarı tutuyor. Ben raporlu yaptırdım 2300 tüp bebek 900 civarı ilaçlar tuttu. Ocak ayında zam geliyor diye biliyorum. Dondurulmuş embriyo transferi 2500 lira. Drum her şeyi tek tek anlatır aydınlatır. Arkadaş gibi olduk bu süreçte kendisinden Aşlah razı olsun. Bir ön görüşme yapıp fikrini alabilirsin belki. Allah yüzünü güldürsün inşallahslm canım, allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al bebeklerini inş. kaça yaptırdınız toplamda?
amin canım amin cümlemizin inş. çok teşekkür ederim aydınlattığın içinAmin inşallah canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere. Medicanada raporsuz 4900 tüp bebek ilaçlarda toplamda 2000 civarı tutuyor. Ben raporlu yaptırdım 2300 tüp bebek 900 civarı ilaçlar tuttu. Ocak ayında zam geliyor diye biliyorum. Dondurulmuş embriyo transferi 2500 lira. Drum her şeyi tek tek anlatır aydınlatır. Arkadaş gibi olduk bu süreçte kendisinden Aşlah razı olsun. Bir ön görüşme yapıp fikrini alabilirsin belki. Allah yüzünü güldürsün inşallah
Önemli değil canım inşallah hayırlı haberlerini alırız burdanamin canım amin cümlemizin inş. çok teşekkür ederim aydınlattığın için
amin tatlımÖnemli değil canım inşallah hayırlı haberlerini alırız burdan
Merhaba Allahim.hayirli ömürler versin evlatlarıniza. szide sorun neydi neden düşüyordu. Bende nova fertilde yaptırdım.bi gün kalp atışını duydum ikizlerini diğer gün ikiside düştü . Bu arada ben polikistik över hastasıyım. Tek sorunumuz bu.Merhaba Mehmet çolakoğlunda arkadaşım ilk denemesinde kızı oldu. Onlarda problem azospremdi. O memnundu drundan. Bende Medicana da Necati beye gittim. İkiz bebeklerime hamileyim inşallah sağlıkla ilerler. Bu benim üçüncü denemem her defasında pozitif sonuç aldım ama kaybettim. Necati beyde ilgili ve işinde iyi bir hekim tavsiye ederim düşünürseniz