selam kızlar bende konyalıyım ve sayfanım ilk hamişiyim ama sizler daha yolun cok basındasınız biz 3 senedir istiyoruz 2 senede hamile kaldım kimyasal gebelik gecirdim simdi yani 3 yılda hamileyim 8 haftalık ve cok duaya ihtiyacım var cunku bebegim yine tehlike altında yatiyorum surekli(((((((((((((((((
hayırlı olsun bebişin arkadaşım ,inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah yardımcın olsun
merhaba arkadaşlar bende konyalıyım 7 aylık evliyim hiç korunmadım,geçen ay kimyasal geçirdim,bu ayda 1 günüm geçti şimdilik durumum belirsiz,inşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz bende konyada kadın doğum uzmanı tavsiyesi isteyecektim bu topik iyi denkgeldi
bak okadar aradım bu konuyu sonunda açılmış :)))) bende konyalıyım canım merhaba
bizde bebiş istiyoruz daha 2 ay oldu ama olcakmı bakalım sabırla bekliyoruz
selam kızlar bende konyalıyım ve sayfanım ilk hamişiyim ama sizler daha yolun cok basındasınız biz 3 senedir istiyoruz 2 senede hamile kaldım kimyasal gebelik gecirdim simdi yani 3 yılda hamileyim 8 haftalık ve cok duaya ihtiyacım var cunku bebegim yine tehlike altında yatiyorum surekli(((((((((((((((((
merhaba arkadaşlar bende konyalıyım 7 aylık evliyim hiç korunmadım,geçen ay kimyasal geçirdim,bu ayda 1 günüm geçti şimdilik durumum belirsiz,inşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz bende konyada kadın doğum uzmanı tavsiyesi isteyecektim bu topik iyi denkgeldi
canım faruk sükan dogum evinde gülgün köseogluna iyi diyorlar ben mart ayında hamiş kalamazsam nisanda gülgün hanıma gidip şansımı deniycembelki böyle koca göbek olurum
selam hayırlı akşamlar havi1453 nasılsın 10 aymı oldu sen evlenli ya ben:26::26:
doğum evinde kim dedin gülgün köse oğlu mu iyi bakıyormu acaba gidip memnun olan varmı :26::26:
şii bende konyalıtımdaa
kızlar kk nın en büyük topigini biz kuralım istiyorum hadi ama yorum yazan yok mu herkes çevrimdışı mı?
Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın bebeği olanlarada sağlık versin... benimde 1 yıl olmamıştı. hiç bir ilaç falanda kullanmadım. sabredin sadece arkadaşlar. doktorumda akademi hastaneinde Muammer beydi. ben çok memnun kaldım.
ben burdayımmmmmmmmmmm
ama neden bilmiyorum konyalı arkadaşlar çok takılmıyor neden bilmem:44::44::44::44:
canım 10 aydır istiyorum ama henüz olmadı gülgün hanıma iyi diyorlar bi gitsene kuzum
hoşgeldin canım sen nezan regl olcan yaz senide listeye ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?