konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

canım faruk sükan dogum evinde gülgün köseoglu varmış bi git istersen bu arada topigime hoşgeldin

canım hoşgeldin çok güzel şeyler yazmışsın bu arada saglıgın felen nasıl iyimisin

ben akademi hastanesinde Muammer Beyi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.doğumumuda o yaptı ilk doğumumdu çok rahat geçti. il dışından gelen hastaları bile çok sayıda. Şartlar el veriyorsa doğum hastanesine gitmeyin hiç hijyen değil. hamileliğim sırasında tansiyon düşüklüğü için acile kaldırıldım. insan yerine bile konmuyorsunuz. her özel hastanenin muayene ücreti hemen hemen 28 TL civarı. ben sezaryenide 500 TL ye yaptım. şartlar el vermezse yapacak birşey yok ama doğum hastanesi hiç önermiyorum insan mikrop kapar orda ya. oğlumun işitme testi için gittim dr un kapısına gitmekle dönmem bir oldu. tabii olmayan ne yapsan mecbur devlete gidecek ama eminim olupta o işkenceyi çekende çok vardır. bu benim fikrim. her fikride saygım sonsuzdur.

tabi canım haklısın parası olan özele gidiyo ama olmayan ne yapsın her türkü zorluga katlanıyor

canım bu fikri nasıl kafamızdan atmalıyız bi önerin var mı

allahım yardımcın olsun canım arkadaşım sana dua edicem inşallah bebişinde bi sorun yoktur saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin allahım

dur canım nisanda bide ben gideyim muammer beye

kızlar şimdi birascık işim var snr msj cvp yazarım konyalı hatunlar hadi biraz daha canlıııııııııııııııııııııııııı tempo oooooooooooooooo

canım hoşgeldin topigime bu arada durumunu yaz mutlaka merakta bırakma beni

hoşgeldin şekerim uzun zamandır seni bekliyodum hep açtıgımda çevrimdışıydın ban moral verdin kk katıldıgım ilk sıralarda bana ilk msj atanlardan biriside sendin nasılsın topigime hoşgeldin

canım çok zor bir süreçten geçmişsin, hala daha da korkuların var çok normal . ama artık eskiyi düşünme, bak ne güzel rabbim sana hamileliği vermiş, inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın, yani herkes için dua ediyorum, allah aratmasın kimseye, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin, hepimiz yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alalım. artık moral bozma durduk yere, doktrlar da bazen ne söylediğini bilmiyor, insanın içine kurt düşürüyor. zaten daha çok küçük, minicik bir kese olacak çok normal. yani şöyle düşün, bütün insanlar aynı boyda aynı kiloda değil ki:) doğarken de kimi bebek 2 kilo doğuyor, kimi 3, kimi 4. önemli olan sağlıklı olsun, rabbim eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı evlatlar versin. sen canını sıkma, beslenmene filan dikkat et. günde 2lt ve üzeri su iç, kan dolaşımı için çok önemliymiş bana doktorum önerdi, hatta günde 3 lt içeceksin dedi ama 2yi filan ancak bulabiliyorum, 3 olmuyor daha havalar da serin olduğundan insanın canı pek su içmek istemiyor:) meyveni ye her gün, süt iç içebiliyorsan, içemiyorsan yoğurt ye ya da ayran yap, ben hiç yemek aramam normalde ama şimdi gündüzleri mecburen bebek için yiyiyorum. insan evladına kıyamıyor. :) inşallah hiçbir sorun çıkmayacak, sen de sağ sağlim alacaksın bebeğini kucağına, burdan da yazışıp birbirimize destek oluruz:)

canım hoşgeldin çok güzel şeyler yazmışsın bu arada saglıgın felen nasıl iyimisin

hoşbulduk canım, içimden geldiği gibi yazdım işte :)

sağlığım; ilk 1 ay mandalinadan tiksinerek, farkında olmadan geçirmişim, çünkü hiç hamilelik beklemiyordum. ihtimal bile vermiyordum. ama bir gün çok sevdiğim mandalini soydum soydum, 2 tane dilim yedim, içim kalktı, sonra 3.yü yerken tiksinince allah allah dedim, bu ne iş, hamilemiyim yoksa diyorum ama eşimle de gülüyoruz, yok artık hamileysem de 3 haftalık bebek tiksindirmez heralde diye :) sonra 1 hafta sonra başlayan bulantılar, aman allahım neydi onlar öyle. mide bulantıları, her gün kusmaktan içim dışıma çıkmıştı. sadece kraker yiyebiliyordum.a ama bir yandan da ateşim var burnum da akar gibi olunca, kesin üşüttüm diyorum. meğer bebek varmış :) sonra eczaneye gittik eşimle bir sabah, nurofen alayım dedim grip için, ama i,çimde de bi şüphe oluştu, bir de test dedim, eşim de bana kızıyor, durmadan test yapıyosun yok işte ne testi :) eve geldik yaptım testi, ikinci çizgi, gülmek ağlamak zıplamakla karışık değişik şeyler hissettim eşim inanmadı tabi yarın bi hastanye git de kan ver dedi adam da şaşırdı:) sonra dayanılmaz kusmalar, bulantılar, uykusuz ve bol kabuslu geceler, durmadan wc ihtiyacı derken 2 haftadır filan daha bulantılarım azaldı ama bu sefer de midemi boş bırakamıyorum :) illa her saat başı filan 1-2 lokma almam gerekiyor :) yoksa durdurabilene aşk olsun.
şimdi de bir bel ağrım var ki sormayın gitsin oturuyorum kalkamıyorum kalkınca 1-2 dakika dikilmeden adım atamıyorum, sakat gibi oldum ve inanılmaz canım yanıyor, yattığım yerde sağımdan soluma dönemiyorum o derece ağrılarım vra
ama yine de çok şükür, bebeğim sağlıklı olsun, şurda kaldı 5 ay :)) dayanıcam artık allahım onu bize sağ sağlim bağışlasında :)

hoşgeldin şekerim uzun zamandır seni bekliyodum hep açtıgımda çevrimdışıydın ban moral verdin kk katıldıgım ilk sıralarda bana ilk msj atanlardan biriside sendin nasılsın topigime hoşgeldin

hoşbulduk cnm, gündüzleri ev işi yemek derken pek giremiyorum :) eşim erken geliyor 5,30 gibi ancak öğleden sonra yemeklerle uğraşıyorum arada bir girebiliyorum :)
çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte, sen nasılsın, keyifler nasıl :)

ben iyiyim canım şu an işteyim yemege çıkmam lazım gelince yazarım bu arada listeyide güncelliycem sizleride ekliycem

merhaba kızlar
benim bat 6 mart canlarım ama çok düzensizleşti erkende gelebilir geçte kalabilir henüz bebişim yok ama smear testi yaptıracağım ben ama spekulum kullanmayan bir doktor arıyorum varmıdır acaba

merhaba kızlar
benim bat 6 mart canlarım ama çok düzensizleşti erkende gelebilir geçte kalabilir henüz bebişim yok ama smear testi yaptıracağım ben ama spekulum kullanmayan bir doktor arıyorum varmıdır acaba

merhaba canım bende smear testi yaptırdım hospıtalda aysel kamere gittim ama uzun bi alet vardı spekulum farklı galiba

canım benim ya desene şu hamilelik evresinin zorluklarını baya çekmişsin ay kıyamam sana ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine malum iki canlısın

canım ne olsun ben vardiyalı çalışıyorum şu an işteyim 16:00/00:00 arasında çalışıyorum her hafta dönüyo işte .... bu arada 10 aydır bebiş istiyoruz ama hala tık yok yavrum ya ... smear testi yaprırdım kist felan yok doktor yumurtalarımıda gösterdi hatta.kullandıgım dogm kntrl hapı yüzünden gögsümden süt gibi bişi geldi prolaktinim 19 çıktı her adet döneminde baktırıyorum şu an 24 bu ay tekrar baktırcm doktr normal diyor tabiiiiiiiiiiiii bu arada eşimde keçi boynuzu kürü yapıyor ya ben bu kafamdaki bebiş fikrini nasıl atcam

ay canım işin de baya sıkıntılıymış ya, vardiyalı olmak zor hele de bayan olunca
vallahi aklından atmak kolay değil, insan kafama takmıyorum dese de illaki takıyor, 1 gün olmasa ertesi gün yine takıyor çalışmasan bir kaç gün ayrı kalın iyi gelir belki dicem ama çalışıyorsun da bilemiyorum ki canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…