cevap yazdım ama gelmedimi cnm :?
28 tl muayene ücreti alıyorlar, onun dışında ben hiçbir tahlilime veya ikili taramama filan para vermedim. bir de 10 gün içinde tekrar gittiğinde yine hiçbir ücret ödemeden muayene olabiliyorsun
merhaba biz de eşimle konyalı sayılırız. üniversite hayatı, şimdi tayin derken 7-8 yılı buluyor çok seviyorum ben konyayı.
Ben de doktora görünmeyi düşünüyorum nisan gibi lakin kararsız kaldık ankara mı konya mı nasıl iyi bir doktor bulabilirizz diye,
konya da bu konda tavsiye edeceğiz bayan kadın doğumcu var mı kızlar, güvendiğiniz, bizim duyduğumuz biri olmadı ve kararsız kaldık konya da oturuyorken buradaki bir doktor mantıklı tabi ama ankara iyidir dediler aklımız karıştı aslında kime gidebiliiriz acep,
konya hospital iyi mi mesela
günaydın konyalı anne adayları :)
forum takipten tesadüfen gördüm konuyu hemen zıpladım geldim
ben aslen izmirliyim, eşim ankaralı ama eşimin işi nedeniyle konyada oturuyoruz yazırdayız:)
ben de evlendikten 14 ay sonra hamile kaldım,şimdi 4,5 aylık hamileyim, Allah bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin ve allah aratmasın inşallah. çok zor oluyor, insanın bütün psikolojisi bozuluyor
ben doktor olarak başta farabiye gitmek istedim, hastane filan çok güzel çünkü fakat oraya giden bir arkadaşım doktorunu değiştirdi, o hastaneye gitmedi bir daha, memnun kalmadı ben de denemedim bile.
özel selçuklu var, geçen yıl da bir arkadaşım orda doğum yaptı hikmet beydi sanırım doktoru. doktor çok iyiydi ama orayı da hastane olarak beğenmedim benorayı da eledim.
sonra internetten bakıp anıt hastanesine igtmeye karar verdim , eşimle bindik arabaya, vardık hastaneye, neyse eşim arabaı park edecek yer bulamayınca dellendibu ne böyle ben her seferinde bunla uğraşamam dedi ve bir arkadaşını aradı. eşi yakınlarda doğum yapmış. siz nereye gittiniz diye sordu, onlar da akademi hastanesini önermişler. anıta da çok yakınmış orası. neyse biz de gittik ama benim moral sıfır tabi,istediğim hataneye götürmedi ya benimki :) astım suratımı, daha randevuyu aldığında bile '' bak doktoru beğenmezsem yarın da anıta geliriz ona göre'' diye tehtidler savurdum
sonra akademide şükran doğru'ya aldık randevuyu. içeri bir girdik. aman allahım o da nesi doktor tam istediğim gibi bir doktor. her şeyi anlattı, sormak istediklerimi sordum. zaten selçuklu tıpı da birincilikle bitirmiş. neyse çok uzattım
artık şükran hanıma gidiyorum, memnunum,inşallah bir problem çıkmazsa hep ona devm etmek isterim. bu arada odasındaki ultrason normal ultrason değil 4 boyutlu ultrason, her gittiğinizde onunla bakıyor, inanılmaz güzel duyular yaşatıyor, farklı bişeyler öğrenmek isteyen olursa özelden de cvp yazarım :)
ben daha öncesinde tedavi için gitmedim ama bebek tedavisi de yapıyor, çünkü 12 yıldır bebeği olmayan bir çift onun aracılığıyla bebeğe sahip olmuş, onlar doktora bir teşekkür panosu yaptırmışlar, doktor da duvarına asmış ordan biliyorum. durum budur yani.
ben akademi hastanesinde Muammer Beyi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.doğumumuda o yaptı ilk doğumumdu çok rahat geçti. il dışından gelen hastaları bile çok sayıda. Şartlar el veriyorsa doğum hastanesine gitmeyin hiç hijyen değil. hamileliğim sırasında tansiyon düşüklüğü için acile kaldırıldım. insan yerine bile konmuyorsunuz. her özel hastanenin muayene ücreti hemen hemen 28 TL civarı. ben sezaryenide 500 TL ye yaptım. şartlar el vermezse yapacak birşey yok ama doğum hastanesi hiç önermiyorum insan mikrop kapar orda ya. oğlumun işitme testi için gittim dr un kapısına gitmekle dönmem bir oldu. tabii olmayan ne yapsan mecbur devlete gidecek ama eminim olupta o işkenceyi çekende çok vardır. bu benim fikrim. her fikride saygım sonsuzdur.
bir de cnm kafana takma diyorlardı bana hep, gerçekten de doğruymuş :)
aylarca dene dene, yok ateş takibi yap, yok yumurtlama günü takip et, yok akıntına bak neler neler denemedim :)
ayağını havaya kaldır , onu ye bunu yeme :)
neyse, bütün bunların ardından artık sadece çocuk için beraber oluyor gibi olduk. sonra ben izmire gittim ailemin yanına teyzemin düğünü vardı, 1-2 hafta kaldım. gelene kadar yumurtlama günüm filan geçmişti ve sadece 1 gün evimizde kaldık, sonra kurban bayramı oldu onun için eşimin ailesinin yanına gittik. neyse yani o ay sadece 1 kere ve hiç yumurtlamayla alakasız bir günde beraberdik eşimle. ben hamileliği ifilan aklımdan bile geçirmemiştim. ama orda hamile kalmışım. aylarca uğraş uğraş, sabahları ateş ölç, günleri takip et, eşime yazık yedirmediğim kalmadı, ama meğer gerçekten de hiç kafaya takmamakla alakalıymış. bunu yapmak çok zor biliyorum ama gerçekten de hiç umursamadığınız bir anda hamile kalınıyormuş. bir hamile kalmak isteyenler folik asite başlamalı, bir doktora ya da aile hekimliğine gidip durumu anlatıp yazdırabilirsiniz folik asiti
(biraz açık yazdım ama olmuyor dedikçe yaşadığım moral bozukluklarını siz yaşamayın diye söylüyorum)
canım çok güzel yazmışın açık açık çok hoşuma gitti.bende konyalıyım ve yazırdayım...ben 2,5 yıllık evliyim.ilk başlarda bende kafama çok taktım sonra takmayı bıraktığım ayda hamile kaldım.ama malesefki düşük yaptım.6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar düşük yaptım.selçuklu tıpa gittim araştırılsn diye ama doğru düzgün bakmadılar bile.sonra binkonut tıp merkezine gittim kist çıktı.mayıstan beri kistler için doğum kontrol hapı kullanıyordum herkes kızdı bırak şu doğum kontrol hapınıda çocuk yap artık diye.ama nasıl bırakayım benim tek isteğim düşüklerin sebebinin araştırılması ve ona göre bi tedavi ondan sonrada sağlıklı bi şekilde hamile kalmaktı.neyse nasıl olsa kist var bişey olmaz dedim doğum kontrol hapını bıraktım (bu arada mart ayını bekliyordum hospitalda tülin hn var ona gidecektim)neyse ben herşeyden vazgeçtim bıraktım öylece... ama zerre takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz takdiri ilahi...diyorum.biz tabi kist olduğundan korunmuyoruz zaten olmaz kist varken diye.neyse bi tanıdığım anıtta bayram bey var çok iyi düşüklerin için ona bi git martı bekleme daha çok var dedi neyse cmt. günü anıta gittim bayram beye anlattım 2 düşük yaptığımı ve bende kist var ama geçen ay kullanmadım ilacı bıraktım dedim.karından ult.baktı ben kist falan görmeiyorum dedi o kadar sevindimki... inanamadım yani ilaç kullandığım halde geçmezken ialcı bıratım kistler yok olmuş çok şükür dedim.ama senin rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi korktum neden dedim? ya adet olacaksın yada gebelik var dedi.bende direk hımmm dr bey adet olcam ben 3-4 gün gecikti düzensiz biraz ama adet olcam ben diyorum.ben yinede kan testi istiycem dedi kanı verdim çıktım acilden aradılar 2 saat sonra kan sonucu için bhcg 2553 gebesin dediler dolmuştaydım eve dönüyorum şok geçirdim.eminsiniz demi diyorum evet dedi kızcağız.neyse eşime söyledim falan çok sevindik ama.benim şuan yine korkum var yani yine düşerse diye.çünkü ben düşüklerin sebebini öğrenmek için gitmiştim ne çıktı.allah işte ya rabbim verecek olduktan sonra herşey bahene işte... ya şuan içimden bağırmak haykırmak gliyor ama sevinmek istemiyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye.allahım kimseye vermesin çok zor.ama isteyen herkesede bol bol bebiş versin inş.dün gittik işte tekrar dr a keseyi gördük ama biraz zor gördük ve dr ben daha büyük bi kese beklerdim bu kan sonucuna göre dedi.biraz kafamız karıştı bizim.tekrar bhcg verdik çıktık.öğleden sonra hastaneyi arayıp sonucu öğrenicem ve dr a bildircem.inş bi probler çıkmaz alllahım yavrumuzu bize bağışlar inş.nolur benim için dua edin konyalı hemşerilerim.hepinize şimdiden tşk ederim.
ben akademi hastanesinde Muammer Beyi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.doğumumuda o yaptı ilk doğumumdu çok rahat geçti. il dışından gelen hastaları bile çok sayıda. Şartlar el veriyorsa doğum hastanesine gitmeyin hiç hijyen değil. hamileliğim sırasında tansiyon düşüklüğü için acile kaldırıldım. insan yerine bile konmuyorsunuz. her özel hastanenin muayene ücreti hemen hemen 28 TL civarı. ben sezaryenide 500 TL ye yaptım. şartlar el vermezse yapacak birşey yok ama doğum hastanesi hiç önermiyorum insan mikrop kapar orda ya. oğlumun işitme testi için gittim dr un kapısına gitmekle dönmem bir oldu. tabii olmayan ne yapsan mecbur devlete gidecek ama eminim olupta o işkenceyi çekende çok vardır. bu benim fikrim. her fikride saygım sonsuzdur.
canım çok güzel yazmışın açık açık çok hoşuma gitti.bende konyalıyım ve yazırdayım...ben 2,5 yıllık evliyim.ilk başlarda bende kafama çok taktım sonra takmayı bıraktığım ayda hamile kaldım.ama malesefki düşük yaptım.6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar düşük yaptım.selçuklu tıpa gittim araştırılsn diye ama doğru düzgün bakmadılar bile.sonra binkonut tıp merkezine gittim kist çıktı.mayıstan beri kistler için doğum kontrol hapı kullanıyordum herkes kızdı bırak şu doğum kontrol hapınıda çocuk yap artık diye.ama nasıl bırakayım benim tek isteğim düşüklerin sebebinin araştırılması ve ona göre bi tedavi ondan sonrada sağlıklı bi şekilde hamile kalmaktı.neyse nasıl olsa kist var bişey olmaz dedim doğum kontrol hapını bıraktım (bu arada mart ayını bekliyordum hospitalda tülin hn var ona gidecektim)neyse ben herşeyden vazgeçtim bıraktım öylece... ama zerre takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz takdiri ilahi...diyorum.biz tabi kist olduğundan korunmuyoruz zaten olmaz kist varken diye.neyse bi tanıdığım anıtta bayram bey var çok iyi düşüklerin için ona bi git martı bekleme daha çok var dedi neyse cmt. günü anıta gittim bayram beye anlattım 2 düşük yaptığımı ve bende kist var ama geçen ay kullanmadım ilacı bıraktım dedim.karından ult.baktı ben kist falan görmeiyorum dedi o kadar sevindimki... inanamadım yani ilaç kullandığım halde geçmezken ialcı bıratım kistler yok olmuş çok şükür dedim.ama senin rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi korktum neden dedim? ya adet olacaksın yada gebelik var dedi.bende direk hımmm dr bey adet olcam ben 3-4 gün gecikti düzensiz biraz ama adet olcam ben diyorum.ben yinede kan testi istiycem dedi kanı verdim çıktım acilden aradılar 2 saat sonra kan sonucu için bhcg 2553 gebesin dediler dolmuştaydım eve dönüyorum şok geçirdim.eminsiniz demi diyorum evet dedi kızcağız.neyse eşime söyledim falan çok sevindik ama.benim şuan yine korkum var yani yine düşerse diye.çünkü ben düşüklerin sebebini öğrenmek için gitmiştim ne çıktı.allah işte ya rabbim verecek olduktan sonra herşey bahene işte... ya şuan içimden bağırmak haykırmak gliyor ama sevinmek istemiyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye.allahım kimseye vermesin çok zor.ama isteyen herkesede bol bol bebiş versin inş.dün gittik işte tekrar dr a keseyi gördük ama biraz zor gördük ve dr ben daha büyük bi kese beklerdim bu kan sonucuna göre dedi.biraz kafamız karıştı bizim.tekrar bhcg verdik çıktık.öğleden sonra hastaneyi arayıp sonucu öğrenicem ve dr a bildircem.inş bi probler çıkmaz alllahım yavrumuzu bize bağışlar inş.nolur benim için dua edin konyalı hemşerilerim.hepinize şimdiden tşk ederim.
canım hoşgeldin çok güzel şeyler yazmışsın bu arada saglıgın felen nasıl iyimisin
hoşgeldin şekerim uzun zamandır seni bekliyodum hep açtıgımda çevrimdışıydın ban moral verdin kk katıldıgım ilk sıralarda bana ilk msj atanlardan biriside sendin nasılsın topigime hoşgeldin
hoşbulduk cnm, gündüzleri ev işi yemek derken pek giremiyorum :) eşim erken geliyor 5,30 gibi ancak öğleden sonra yemeklerle uğraşıyorum arada bir girebiliyorum :)
çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte, sen nasılsın, keyifler nasıl :)
merhaba kızlar
benim bat 6 mart canlarım ama çok düzensizleşti erkende gelebilir geçte kalabilir henüz bebişim yok ama smear testi yaptıracağım ben ama spekulum kullanmayan bir doktor arıyorum varmıdır acaba
hoşbulduk canım, içimden geldiği gibi yazdım işte :)
sağlığım; ilk 1 ay mandalinadan tiksinerek, farkında olmadan geçirmişim, çünkü hiç hamilelik beklemiyordum. ihtimal bile vermiyordum. ama bir gün çok sevdiğim mandalini soydum soydum, 2 tane dilim yedim, içim kalktı, sonra 3.yü yerken tiksinince allah allah dedim, bu ne iş, hamilemiyim yoksa diyorum ama eşimle de gülüyoruz, yok artık hamileysem de 3 haftalık bebek tiksindirmez heralde diye :) sonra 1 hafta sonra başlayan bulantılar, aman allahım neydi onlar öyle. mide bulantıları, her gün kusmaktan içim dışıma çıkmıştı. sadece kraker yiyebiliyordum.a ama bir yandan da ateşim var burnum da akar gibi olunca, kesin üşüttüm diyorum. meğer bebek varmış :) sonra eczaneye gittik eşimle bir sabah, nurofen alayım dedim grip için, ama i,çimde de bi şüphe oluştu, bir de test dedim, eşim de bana kızıyor, durmadan test yapıyosun yok işte ne testi :) eve geldik yaptım testi, ikinci çizgi, gülmek ağlamak zıplamakla karışık değişik şeyler hissettim eşim inanmadı tabiyarın bi hastanye git de kan ver dedi adam da şaşırdı:) sonra dayanılmaz kusmalar, bulantılar, uykusuz ve bol kabuslu geceler, durmadan wc ihtiyacı derken 2 haftadır filan daha bulantılarım azaldı ama bu sefer de midemi boş bırakamıyorum :) illa her saat başı filan 1-2 lokma almam gerekiyor :) yoksa durdurabilene aşk olsun.
şimdi de bir bel ağrım var ki sormayın gitsinoturuyorum kalkamıyorum kalkınca 1-2 dakika dikilmeden adım atamıyorum, sakat gibi oldum ve inanılmaz canım yanıyor, yattığım yerde sağımdan soluma dönemiyorum o derece ağrılarım vra
ama yine de çok şükür, bebeğim sağlıklı olsun, şurda kaldı 5 ay :)) dayanıcam artık allahım onu bize sağ sağlim bağışlasında :)
hoşbulduk cnm, gündüzleri ev işi yemek derken pek giremiyorum :) eşim erken geliyor 5,30 gibi ancak öğleden sonra yemeklerle uğraşıyorum arada bir girebiliyorum :)
çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte, sen nasılsın, keyifler nasıl :)
canım ne olsun ben vardiyalı çalışıyorum şu an işteyim 16:00/00:00 arasında çalışıyorum her hafta dönüyo işte .... bu arada 10 aydır bebiş istiyoruz ama hala tık yok yavrum ya ... smear testi yaprırdım kist felan yok doktor yumurtalarımıda gösterdi hatta.kullandıgım dogm kntrl hapı yüzünden gögsümden süt gibi bişi geldi prolaktinim 19 çıktı her adet döneminde baktırıyorum şu an 24 bu ay tekrar baktırcm doktr normal diyor tabiiiiiiiiiiiii bu arada eşimde keçi boynuzu kürü yapıyor ya ben bu kafamdaki bebiş fikrini nasıl atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?