Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konya oldukça büyük bir şehir. Nerden taşınacaksınız bilmiyorum ama üç ayrı merkez ilçesi var. Selçuklu, meram ve karatay olmak üzere. Eşinizin iş yeri hangi semte yakın bir bilginiz varmı bilmiyorum ama özellikle selçuklu-meram meram-karatay ve selçuklu karatay ulaşım sorunu olabilir. Çünkü ters istikametler. Kiralar semte göre değişiyor özellikle meram da 500 den başlayıp 1000 e kadar çıkabiliyor. Başka sitelerden kiralık evlere bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Kadın doğum içinde tıp fakültesinde Ali ACAR'dı sanırım prof'un adı. Biçok kişi öneriyor.
Konya oldukça büyük bir şehir. Nerden taşınacaksınız bilmiyorum ama üç ayrı merkez ilçesi var. Selçuklu, meram ve karatay olmak üzere. Eşinizin iş yeri hangi semte yakın bir bilginiz varmı bilmiyorum ama özellikle selçuklu-meram meram-karatay ve selçuklu karatay ulaşım sorunu olabilir. Çünkü ters istikametler. Kiralar semte göre değişiyor özellikle meram da 500 den başlayıp 1000 e kadar çıkabiliyor. Başka sitelerden kiralık evlere bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Kadın doğum içinde tıp fakültesinde Ali ACAR'dı sanırım prof'un adı. Biçok kişi öneriyor.
antalyadan taşıncaz. konya hakkında hiç bir fikrim yok
O zaman şöyle söyleyeyim canım. Antalya'dan sonra Konya sana çok tuhaf gelecektir. Ben Adana'dan geldim Konya'ya . Bende memurum. 3 yıl oldu ama hala alışamadım Konya'ya. Umarım sen beğenirsin.
antalyadan taşıncaz. konya hakkında hiç bir fikrim yok
peki real ve cevresi nasıl sence evler guzeldi çnku sitelerde
hadi yaa yandık desene ama napalım ekmek parası işte
peki real avm mi yoksa sadece hipermarketmi. cevresi sakinmi yoksa cıvıl cıvılmı.