KONYALI hanımlar bilginize ihtiyacım var

tatliskom

Oburla lülecanın annesi
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.009
3
158
Antalya
eşimin işi dolayısıyla konyaya taşınıcaz. konyanın en guzel semtleri , kiraları ve en ii kadın doğum dr. hakkında bana yardımcı olurmusunuz. cok bekletmeyin lütfen
.

Konya oldukça büyük bir şehir. Nerden taşınacaksınız bilmiyorum ama üç ayrı merkez ilçesi var. Selçuklu, meram ve karatay olmak üzere. Eşinizin iş yeri hangi semte yakın bir bilginiz varmı bilmiyorum ama özellikle selçuklu-meram meram-karatay ve selçuklu karatay ulaşım sorunu olabilir. Çünkü ters istikametler. Kiralar semte göre değişiyor özellikle meram da 500 den başlayıp 1000 e kadar çıkabiliyor. Başka sitelerden kiralık evlere bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Kadın doğum içinde tıp fakültesinde Ali ACAR'dı sanırım prof'un adı. Biçok kişi öneriyor.

Konya oldukça büyük bir şehir. Nerden taşınacaksınız bilmiyorum ama üç ayrı merkez ilçesi var. Selçuklu, meram ve karatay olmak üzere. Eşinizin iş yeri hangi semte yakın bir bilginiz varmı bilmiyorum ama özellikle selçuklu-meram meram-karatay ve selçuklu karatay ulaşım sorunu olabilir. Çünkü ters istikametler. Kiralar semte göre değişiyor özellikle meram da 500 den başlayıp 1000 e kadar çıkabiliyor. Başka sitelerden kiralık evlere bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Kadın doğum içinde tıp fakültesinde Ali ACAR'dı sanırım prof'un adı. Biçok kişi öneriyor.

antalyadan taşıncaz. konya hakkında hiç bir fikrim yok

peki real ve cevresi nasıl sence evler guzeldi çnku sitelerde

O zaman şöyle söyleyeyim canım. Antalya'dan sonra Konya sana çok tuhaf gelecektir. Ben Adana'dan geldim Konya'ya . Bende memurum. 3 yıl oldu ama hala alışamadım Konya'ya. Umarım sen beğenirsin.

O zaman şöyle söyleyeyim canım. Antalya'dan sonra Konya sana çok tuhaf gelecektir. Ben Adana'dan geldim Konya'ya . Bende memurum. 3 yıl oldu ama hala alışamadım Konya'ya. Umarım sen beğenirsin.

hadi yaa yandık desene ama napalım ekmek parası işte

peki real ve cevresi nasıl sence evler guzeldi çnku sitelerde

Bende Real e çok yakın oturuyorum. Güzel bir muhit. Kiralarıda çok pahalı değil. Konya'da önemli olan evin cephesi. Çünkü kara iklimi ve özellikle kışları soğuk oluyor. Evini ona göre seçmelisin. Genelde ısınma doğalgazla yapılıyor. Eski binaların birçoğu merkezi ısıtma sistemini kullanıyor. Bir kısmıda bireysel kombili. Ama Real Konya'nın merkezine biraz uzak.

hadi yaa yandık desene ama napalım ekmek parası işte

Benim söylediklerim önyargı yapmasın sende. Dedim ya belki sen seversin. Ama Antalya'yı seviyorsan eğer Konya oldukça farklı gelecektir sana.

aslında cevresinde hastanesi marketi e birazda yuruyecek temiz yolları varsa cok sorun değil. bi kızım var onemli olan onu eğlendirecek bi yerlern olması oyun alanı gbi. peki ne kadar uzak.

Çevresi güzel. Konyanın birçok yerinde oyun parkı var zaten. Dediğim gibi güzel bir muhit. Şöyle söyleleyim uzaklık meselesini tramvayla ve dolmuşla yaklaşık 20 dk mesafede. Konyalılar her yere yürüyerek gitmeyi sevdikleri için genelde merkezi tercih ediyorlar. Ben mesela hergün işe gidip geliyorum bana uzak geliyor ama sanırım sen çalışmıyorsun bu nedenle senin için çok sorun olmaz.

peki real avm mi yoksa sadece hipermarketmi. cevresi sakinmi yoksa cıvıl cıvılmı.

M1 Tepe AVM diye geçiyor. Sadece hipermarket değil avm. Çevresi kalabalık. Çok sakin bir yer değil. Son yıllarda dahada hareketlendi Konya'nın bu kısmı. Tam olarak nasıl bir yer arıyorsun?

şimdi hamileyim eylüle doğurcam. yakın bi hastane olmalı hemen yurume yada bi dolmuşla gidebileceğim.

Back
X