konyalilar bizde tanisalim

Benim duyduğum internetten tanışıp görüşen bloggerlar var Konya'da, forumcular da olabilir pekala:)
Benim netten tanışıp görüştüğüm bir arkadaşım var mesela. Kurslara filan çok gittim ama oradaki arkadaşlıklar kalıcı samimi olmadı, ama netteki samimi oldu:)

Ben de Nuran.
31 yaşındayım.
Konyalıyım.
Real'in karşısındaki sokakta oturuyorum.
10 aylık evliyim, bebek bekliyorum.
Arkadaşlarım hep Konya dışına gitti, arkadaşsız kaldım, akrabadan da pek yaşıtım yok, yani gayet yalnızım.
Buluşma, görüşmeye açığım. :)

Merhabaa bende yeni üye oldumm ve Konya'da yaşıyorum. Sizlerle tanışmak isterimm :) Selçuklu aydınlık evlerde oturuyorum :)

Ben de Nuran.
31 yaşındayım.
Konyalıyım.
Real'in karşısındaki sokakta oturuyorum.
10 aylık evliyim, bebek bekliyorum.
Arkadaşlarım hep Konya dışına gitti, arkadaşsız kaldım, akrabadan da pek yaşıtım yok, yani gayet yalnızım.
Buluşma, görüşmeye açığım. :)

Bende Şule memnun oldumm :)

Merhaba bende barış caddesinde oturuyorum ;) eğer bir buluşma olursa gelirim seve seve daha yeni dış gebelik geçiriyorum maalesef inşallah görüşürüz

Merhaba bende barış caddesinde oturuyorum :KK66: eğer bir buluşma olursa gelirim seve seve daha yeni dış gebelik geçiriyorum maalesef inşallah görüşürüz

Geçmiş olsun... İnşallah tanışma fırsatımız olur ama ben çalışıyorum hafta içi ayarlamayın buluşmayı :)

Merhaba bende barış caddesinde oturuyorum :KK66: eğer bir buluşma olursa gelirim seve seve daha yeni dış gebelik geçiriyorum maalesef inşallah görüşürüz

Canım Allah yardımcın olsun, sağlığınız iyi olur inşaallah.
Ben de Barış Caddesi'ne, stadyuma 15 dakika mesafedeyim. Turkuaz Siteleri'ne yakınım.

Hepimiz yakın bölgelerde oturuyoruz ne güzel inşallah görüşürüz hastaneden yeni çıktım şimdilik iyiyim şükür takibe devam ediyorum

Hepimiz yakın bölgelerde oturuyoruz ne güzel inşallah görüşürüz hastaneden yeni çıktım şimdilik iyiyim şükür takibe devam ediyorum

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Sağlığımız iyi olsun da görüşürüz inşaallah. Ben de görüşüp tanışma meraklısıyım ama doğum yaklaştıkça ve doğumdan sonra buna gücüm ve fırsatım olacak mı bilmiyorum:) Bakalım hayırlısı, nasipte varsa tanışırız:)

Arkadaşlar, herkes kısa kısa kendini tanıtırsa o da güzel olur :)

Back
X