Merhabalar. Yıllar öncede bu forumda üyeliğim vardı ozamanlar dertlerim başkaydı şimdi bambaşka. Kısaca anlatacak olursam biraz ailemin isteği birazda güya mantığımı kullanarak nişanlanmıştım bundan 3 yıl önce. Nişanlım Belçika'da doktora yapıyordu. Yanına gidebilmem için nikah yapmıştık ama olmadı ayrıldık. Anlaşmalı boşandık. Bunun psikolojisi zor çok zor attım üzerimden. Çabaladım üniversiteye hazırlandım,kazandım. Okuyorum şuanda herşey bukadar güzel giderken birine kapıldım. Okadar yıprandım dedim bu güzel sever dedim sevmedi. Yaralıydım zaten paramparça oldum. Yapmaz dediğim herşeyi yaptı. Hayal kırıklığına uğrattı. Annemle tanıştırdım anneme mahçup etti. Nişanlanıp ayrıldığımı bile yüzüme vurdu. Herşeyi mantıklı düşünebiliyorum,bu acının beni öldürmeyeceğini biliyorum,atlatacağımı biliyorum ama yinede kopamıyorum. Keşke yeniden olsa demiyorum ama keşke hic ayrılmasaydık diye düşünüyorum. Aynı okuldayız,sürekli göreceğim belki başkasıyla göreceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Aksi gibi eski nişanlımda barışmak istiyor. Ne yapacağım ben,nasıl unutacağım?