Köpeğe Tecavüz

Sizin gibi hissediyorum ehilleşmiş duygularım ilkelleşiyor. Bu insanlara en kötü şeyler yapacak gücü kendimde buluyorum. Yatağımda bir oraya bir buraya dönüyorum. Sinirden-mide bulantısından terliyorum. İçimde umut kırıntıları var aslında hâlâ, iyi olabilir diyorum. Ama her sabah biraz daha eksiliyor bu. Baba ve erkek kardeşin annenin ve kız çocuğunun kolundan tahrik edilebileceği yazılmış. İnanabiliyor musunuz? Kol! Cinsel güdü uyandıracak en son uzuv denebilir. Nasıl düşünüyor insanlar? Nasıl cinsel obje olarak görülüyor da tahrik oluyor erkek kardeş ve babalar? Anlamıyorum!

Bence bu insanlarin kani bozuk egitim islemez.

Kesinlikle. Seri katil profilleriyle ilgilenmiştim bir aralar. Cidden çok zeki insanlar var aralarında. Bknz: Karındeşen Jack. Günümüzde hâlâ kim olduğu tasarıdan ibaret. Peki nasıl oluyor da bu insanlar, bu kadar zeki insanlar, eninde sonunda yakalana(biliyor)?
Yakalanmamak-kimliğini gizlemek adına cerrah titizliğinde başladığı ölüm ritüelleri onun hanesine bir sayı ekliyor. (Evet bu sayı kurbanı) Her sayı-her kurban onun özgüvenini artıyor. Yakalanmayacağına olan inancı, ülkedeki güvenlik birimlerini alt ettiğini düşüncesi onun daha rahat hareket etmesini sağlıyor. Öyle ki “ilahlık” triplerine giren seri katillerin sayısı da küçümsenemeyecek kadar fazladır. Ancak bu rahatlık onun yakalanmasına zemin hazırlıyor.
Şimdi gelelim bizim ülkemize. Ülkemizin gündemine oturan aptal hayvan tecavüzcülerine. Sen gizli kapaklı bir şeyi ilk kez yaptığında açık edilmemesi adına gereken tüm önlemleri alırsın. Ancak bu olayı on kez tekrar etmişsen ve yakalanmamışsan ben o şeyi başarabiliyorum nahoşluğuyla ayan açık yapabilecek potansiyeldesindir artık. İlk olayda ben adamın “aklının gidik” olduğuna ya da hasta olduğuna hiçbir şekilde inanmıyorum o kemeri o köpeğin boynuna geçiren bir insan asla akli melekelerini kaybetmemiştir. Olsa olsa bahsettiğim yakalanmama koşulunun sağladığı özgüven vardır. Videoda görülüyor zaten biraz uzağında iki katlı evler var yakınında da cami varmış. Çok belli yani o kadar belli ki beş dakikada yapacağını yapıp oradan uzaklaşağı. Belki eve gidip “et kavurması” yemek isteyecekti. Söyleyinsenize, bir hayvana bunu yapan kuzu koyun dana eti yerken ne hissediyordur? İkinci habere bakamadım, ilk haberde üç gün uyuyamamıştım. Pek bir şey söyleyemeyeceğim o yüzden.
Ps: Waaaalt, Waaalt Waalt!...

Bir insan hayvana hallenir yahu? Ko ben kocama bile uyku numarasi yaoan bir insanim

Allah belalarını versin bazi durumlara bi gecede çıkan kanunlar şöyle olaylarda aylarca surunmecede kalıyor sinirimi bu da aşırı bozuyor.

Allah belalarını versin bazi durumlara bi gecede çıkan kanunlar şöyle olaylarda aylarca surunmecede kalıyor sinirimi bu da aşırı bozuyor.
İşte onlar “bazı konular”.

Gerçekten çok başarılı yorumlamışsınız. Eğer suçlu psikolojisiyle ilgileniyorsanız Mindhunter'ı izlemenizi öneririm.
Başarılı bir yapım olduğunu düşünüyorum.
**I'm calling my bloody constant.**

Şöyle böyle izledim denebilir. Ben de Hannibal Lecter öneriyorum. Dizi olanı. Mads Mikkelsen’ın oyunculuğuna bayılacaksınız.
-4 8 15 16 23 42

Şöyle böyle izledim denebilir. Ben de Hannibal Lecter öneriyorum. Dizi olanı. Mads Mikkelsen’ın oyunculuğuna bayılacaksınız.
-4 8 15 16 23 42
Tamamdır mutlaka bakıcam. Mikkelsen'in yüzü hep ilginç gelmiştir zaten.
**Not Penny's Boat**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…