Köpeğe Tecavüz

Soyları kurusun :-( bölünerek çoğalıyor ş.refsizler.

Şuan uygulanan tedaviler, ilaçlarla onların cinsel isteklerini sekteye uğratmak şeklinde oluyor. Bu tür sapkınlıkları eğitimle, sosyo-ekonomik düzeyle ya da cinsiyetle vs açıklayamıyoruz doğrusu. Belirgin bir profili yok bu tarz insanların. Çok daha komplike konular ve hala da dünya üzerinde tartışılan çözüm bulunmaya çalışılan durumlar.

İstisnai durumlar hariç eğitim çok önemli bu konularda. Sağlıklı bir aile ortamı. Çocuğunu yeteri kadar seven ve saygı duyan ebeveynler. Kesinliği olmayan araştırmalarda suça (pedofili, hırsızlık, zoofili...) yatkınlığı olan insanların beyin loblarında farklılık gözetildiği savunuluyor ancak dediğim gibi bir kesinliği yok. O yüzden her insan masum ve birbirinin aynısı gibi doğuyor. O masum insandan merhametli, acıma duygusu olan, insan ve hayvan hakkı gözeten canlılar meydana getirmek yine biz insanların elinde. Ancak suça yatkınlığı olan kreasyonu yok edip yerlerine birer birer masum insanlar yerleştirmek olası bir durum değil. Önlenemez ancak azaltılabilir. Burada devlete, halka büyük sorumluluklar düşüyor. Eğitim şart diyorum.

Seneler önce bir dil öğrenme sitesine üyeydim. Orada bir kız vardı Avrupalı, tam bir Türk düşmanı. Türkleri de geçtim, Avrupa'nın doğusunda kalan ülkelere acayip kinliydi. Bir gün dayanamadım, kızla tartışmaya girdim.

Kız saydı bana, siz eşek tecavüzcüsünüz, Sizleri çok iyi tanıyorum, siz utanmasanız cansız varlıklara bile tecavüz edersiniz, tiksiniyorum sizden diye.

Ben kalakaldım. Hiç bilmiyorum tabi o zamanlar böyle şeylerin "var" olduğunu. Bir sene geçmedi, eşeğe tecavüz videosu gördüm internette. Ben iki gün yattım üzüntüden. İki gün..

Ve şu an bu haberleri görünce aklıma hep o kız geliyor. Kim bilir ne duydu, ne gördü. Belki kuru bir ırkçılıktı, ama belki de gerçekten gördü bir şeyler.

Keşke böyle iğrençlikler dünyanın hiçbir yerinde yaşanmasaydı. Ama keşke bizim ülkemizde hiç yaşanmasaydı ve bizim toprağımız insanların, kadınların, çocukların, hayvanların, bitkilerin, doğanın, dağın taşın güvende olduğu, korunduğu; amcalara, teyzelere, sokaktan geçen abilere güvenebildiğimiz bir yer olsaydı...

Cansız varlığa da tecavüz ettiler. Umarım daha önce duymuşsunuzdur yoksa bir iki gün daha yatarsınız. Damacaya tecavüz ettiler mi denir ne denir bilemedim ama bu ülkede damacana, ördek, eşek, köpek, at, beşikteki bebeklere kadar tecavüz edildi.

Duydum. Ve insanlığa olan bütün umutlarım bir bir eksildi her birinde.

Bu söyledikleriniz pratikte birçok sorun için evet olası bir çözümdür fakat maalesef pedofili gibi sapkınlıklarda pek de etkili olmadığını görüyoruz.. Azımsanmayacak sayıda iyi eğitim almış ve saygın konumda olan insanlar da var bunların içinde. Elbette araştırmaların ulaştığı net bir sonuç yok, çocuklukta alınan bir kafa travmasının bile buna sebep olabileceği tartışılıyor. Tabiki çevresel etmenlerle tetiklenen birçok özelliğimiz var. Şu bir gerçek ki hiçbirimiz boş bir levha olarak doğmuyoruz. Pedofili benim özellikle ilgilendiğim konulardan biri. Dünyada da bu konuda geliştirilmeye çalışılan birçok sistem var. Çoğu da sıkı denetim ve koruyucu tedbirler üzerine şimdilik. Yani bu kişilerin doğalarına yönelik tıbbi müdahaleler (ilaç vb) dışında şuan bir çözüm yok.

İdam gelsin diyorum, yoksa uykular haram yada dünyanın sonu gelsin

İlgilendiğiniz için soruyorum; çocuk parklarında uzun saatler oturup çocukları izleyen bir güruh var bununla ilgili ne düşünüyorsunuz

İlgilendiğiniz için soruyorum; çocuk parklarında uzun saatler oturup çocukları izleyen bir güruh var bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
İlk olarak Allah muhafaza diyorum!
sonrada şüpheli ihbarda bulunabilirsiniz diyorum sonucda en hassas konu!

Birde tedavi edilmeli egitilmeli v.s maalesef gecende bir programda izledim pisikolog mümkün diil tedavileri diyordu (pedofili)Hadim meselesine gelince yapsınlar zaten ancak bu kezde başka yollarla çocuğa cinsel istismara kalkisiyor lar diyordu
Çünkü ruhsal durumları onları başka türlüsüne tatmin ettirmiyor kahretsinki diyordu
Onlar asla kadın bedenine ilgi duymazlar diyordu.
not:yanlış anlasilmasin kadın bedeni derken taciz yada tecavüz kast edilmjyordu

Cehalet çok okumakla, çok yazmakla olmuyor maalesef. İnsanların kontrol güçleri yok. İd ne derse o, zevkine ne iyi geldiyse o. Adamın Allah korkusu yok ki, idam etsen hadım etsen ne olur? Bence sorun bu. Kimse bilmezse suçta sayılmaz onlar için. Allahtan haberi olan elini uzatabilir mi o hayvana ya? Rabbim ıslah etsin daha ne diyeyim.

O geçen seferki köpeğe tecavüz olayında yazılan yorumlardan
biri şu; "Köpek kaçmıyor bak demek ki o da zevk alıyor."
Doğru dürüst adalet sistemimiz olsa 1 ay arayla iki tane köpek tecavüz olayı çıkmazdı.

(Bu arada nickinize ithafen: I'll see you in another life brotha!" :))

Yok hanımefendi bu haltı yiyenlerin de Allah’ı kitabı var. İnanın o haltı yedikten sonra boy abdesti alıyordur. Yahudinin de, hristiyanın da, müslümanın da inandığı ve var olduğunu bildiği bir Allah var. O zaman dünyadaki suçların sorumlusu yalnızca ateistler? Ancak bildiğimiz üzere böyle bir şeyin bahsi bile saçma. Dini yanlış anlamak ve yorumlamak denebilir bence

Hayır tabiki Allah’a inanmıyorlar demiyorum. İnanıyor gözüküyorlar. Her yer hacı hoca ayağına milleti taciz eden sapık kaynıyor. Sorsan kıza okuyacak üfleyecek. Ama önce kızla bi nikah kıyması gerekiyormuş.

Herkes mış gibi yapıyor. Çok oku-muş, çok imanlıy-mış, en vicdanlısı oy-muş gibi. Koca yaşlı başlı dedenin köpeğe tecavüzünü gördükten sonra herkesten iğrenir oldum. Gerçekten ağaç yaşken eğiliyor. İyi ahlakı, vicdanı, merhameti, sevabı, günahı işlemek gerekiyor çocuklara.

Burada da konu açılmıştı; çok yaşlı olduğu için hastadır, hasta olduğu için ne yaptığını bilmiyordur, işte bilmem bir hastalık yüzünden içliğini çıkarıyor bir şey yapmamıştır vs vs diyen bir insan vardı. Daha kötüsü bu şeyleri yapanların bir de savunucularının olması. Ne yazık ki dünya böyle bir yer. Onlarca insanı öldüren seri katillerin bile ciddi bir fanı var. Hatta duymuşsunuzdur belki Charles Manson (80) isimli seri katille evlenmek isteyen bir kadın(27) vardı. İnanın kötülük sempatizanları çok fazla. Ayrıca;
Don’t tell me what ı can’t do!..

Nefret ediyorum insanlardan, tiksiniyorum.
Yeter yaaa çekin şu ellerinizi hayvanlardan.

Bir yandan tecavüz.
Bir yandan kürkünü almak.
Dövmek.
Yemek...

Yeter ya yeter...

Doğa yı mahfettik, yaşam alanlarını yok ettik.

Hep kendi konforumuzu düşünüyoruz.
Sadece sanki biz varız...
Bu dünya sadece insanlara ait değil.
Onlara da ait.

Sinirlerim bozuluyor her gün.

Eğitim diyoruz
İnsanlık diyoruz
İnanç diyoruz
Saysak yüzlerce paramatresi var
Yıllardır okuyan, yazan , araştıran bir insan olarak, can yakmanın her türlüsüne karşıyım, hatta siyasi erkin elinde olduğu için idama da karşıyım lakin bu tür haberleri okuyunca içimden bir vahşi çıkıyor. Gün yüzü görmemiş mağarada kalmış, elleriyle insan parçalayacak bir vahşi ruhumun derinliklerinden çıkıp geliyor, kendime engel olamıyorum.
Hatta öldürmek değil işkence etmek istiyorum. 20 yıldır hayvan besliyorum, yüzlerce sokak hayvanı geçti elimden, çok çaresiz hayvanlar ama en çaresiz oldukları yer tecavüze uğradıkları yer, içi parçalanıp elimde ölen hayvanlar oldu, bazen içimden ne geçiyor biliyor musun, köpeğinde sesi çıkmamış zevk alıyor demek ki diyen o manyaklar var ya kızışmış bir filin önüne atmak istiyorum onları, bakalım ne kadar zevk alınıyormuş.
Bu arada o sesi çıkmamış diyen gerizekalılara okuyun diyorum yine, hayvanlar çok acı çektiklerinde ya da korktuklarında şoka girerler, kendisine saldıracak şeyden kaçamayıp aval aval bakanların hali budur, şoka girer ne ileri ne geri gidebilir, ne de kendini savunabilir , çok bilmiş ahmaklar konu açılmışken bunu da öğrenin. Ay çok dolmuşum ben , affet beni konu sahibi dağıldım...

Charles Manson'ı bundan bundan 3 ay öncesine kadar hiç duymamıştım.
Onunla ilgili bir araştırma yapıp ne kadar hasta ruhlu bir insan olduğunu öğrendikten tam 1 hafta sonra öldüğünü öğrendim. Böyle insanlar yaşamamalı diye düşünüyorum. Ayrıca dikkatli bakılırsa adam köpeğin boynuna kemer bağlamış. Bu daha önceden deneyimi olduğuna geliyor bence.

Çekilmiş olan videoda adam bir hata ettim diyor direk. Demek ki ne yaptığının gayet farkında.
Kimse onu boş yere suçsuz çıkarmaya çalışmasın. Gayet de aklı yerinde gözüküyordu bana.
Dipnot: We have to go back Kate!

Ben böyle igrenclikler duyunca resmen hastalaniyorum bogulacak gibi oluyorum
Ellerimle parcalayasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…