- Konu Sahibi audreywaldorf
Kızlar geçen gün başıma bi olay geldi.Küçük mıncığımı herzamanki gibi sokakta gezdirirken bir anda garip bir şekilde hapşurmaya başladı.Ama öyle böyle değil yani.Sonra durdu.Eve geldik yine devam devam derken burnundan kan geldi.Korkup heemen veterineri aradım.Veteriner burnuna bişey kaçtığını büyük ihtimal kendiliğinden çıkıcağını söyledi.Kan da çok hapşurduğu içinmiş.Böyle bir durumda yapılması gereken sıpsıcak bir su hazırlanıcak tencereye ve mıncığınızın kafasını içine,buhara doğru ttutucaksınız.Bende 1 saat kadar habire su tazeleyip yaptım ama olmadı.Veteriner birkaç gün içinde getirirsiniz ozaman dedi.Bir gün daha bekledim çıkması için ama çok keyifsizdi mıncık.En sonunda sabah erkenden daha veteriner kapısını yeni açmışken götürdüm kızımı. Aneztezi iğnesi verdiler.bayıldı.Sonrada küçük bir operasyonla burnundakini çıkardılar.Küçücük burnunun içinden kocaman birşey çıktı yav.Veteriner de dediki zaten iyiki getirmişsiniz bu kadar büyüğünü kendi çıkarması zordu.Burnundan çıkardığı da çiçeklerin yaprağının altında kök mü desem onun gibi yeşil birşey oluyo.Sapı oluyo ve yaprakları tutuyo ya o işte.Herneyse sizinde başınıza böyle birşey gelirse dediğim gibi kaynar su hazırlayıp mıncığınıza buhar yapın burnu genişleyip atarmış.Kedilerde işe yarar mı bilemedim ondan köpek yazdım.
Öptüm hepinizi
Öptüm hepinizi