- 3 Şubat 2018
- 20
- 7
- 6
- 36
- Konu Sahibi lovely198989
Merhaba bir köpeğim var 9 yaşında dün akşam annem dışarı gezdirmeye çıkarmış önlerine büyük sahipli bir köpek çıkmış ve kavga etmişler.Dün vucudunu kontrol ettiğimde köpeğimde bir şey yoktu ama çook sakin ve sessizdi normalde öyle değildir.Neyse gece saatinde sevmeye gittiğimde ağzının kenarından kan gelmiş bir şekilde gördüm ve kontrol etmeye çalıştığımda kesinlikle izin vermedi bende korktum açıkçası o acıyla beni ıssıracak diye.Gece veteriner aradık ama bulamadık ve sürekli gittiğimiz köpeğimin aşısını yapan bir veteriner var ona ulaştık bu sabah.Evimize baya uzak bir veteriner eve geleceğini söyledi akşam.Yanlız biz kasaba gibi bir yerde otyuruyoruz ve veteriner yok yakınlarda.Bizim veterinerimizde biraz nasıl diyeyim işinin ehli değil gibi aşı vururken bile korkuyor.Şimdi akşam gelecek ama nasıl kontrol edecek köepğimi bilmiyorum köpeğim biraz saldırgan ve şu an acı içinde olduğu için ıssırmaya daha fazla meyilli.Ne yapmalı köpeğimde yemek yiyemiyor acısından ve sürekli battaniye altında uyuyor.Büyük şehirde olsaydım iyi olurdu
Başına böyle birşey gelen var mı ?