Köpeği Olanlar Bakabilir mi ?

lovely198989

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
20
7
6
36
Merhaba bir köpeğim var 9 yaşında dün akşam annem dışarı gezdirmeye çıkarmış önlerine büyük sahipli bir köpek çıkmış ve kavga etmişler.Dün vucudunu kontrol ettiğimde köpeğimde bir şey yoktu ama çook sakin ve sessizdi normalde öyle değildir.Neyse gece saatinde sevmeye gittiğimde ağzının kenarından kan gelmiş bir şekilde gördüm ve kontrol etmeye çalıştığımda kesinlikle izin vermedi bende korktum açıkçası o acıyla beni ıssıracak diye.Gece veteriner aradık ama bulamadık ve sürekli gittiğimiz köpeğimin aşısını yapan bir veteriner var ona ulaştık bu sabah.Evimize baya uzak bir veteriner eve geleceğini söyledi akşam.Yanlız biz kasaba gibi bir yerde otyuruyoruz ve veteriner yok yakınlarda.Bizim veterinerimizde biraz nasıl diyeyim işinin ehli değil gibi aşı vururken bile korkuyor.Şimdi akşam gelecek ama nasıl kontrol edecek köepğimi bilmiyorum köpeğim biraz saldırgan ve şu an acı içinde olduğu için ıssırmaya daha fazla meyilli.Ne yapmalı köpeğimde yemek yiyemiyor acısından ve sürekli battaniye altında uyuyor.Büyük şehirde olsaydım iyi olurdu :( Başına böyle birşey gelen var mı ?

Geçmiş olsun dişi kırılmış olabilir mi diye düşündüm, bizim başımıza çok şükür böyle bişey gelmedi bilemedim o yüzden.

Geçmiş olsun dişi kırılmış olabilir mi diye düşündüm, bizim başımıza çok şükür böyle bişey gelmedi bilemedim o yüzden.
Ben de onu düşündüm ama kontrol ettirmiyor bende açıkçası korkuyorum canının acısıyla ıssırır diye :( Ama bu veteriner nasıl kontrol edecek bilemiyorum yabancılara aşırı saldırgan :( terriyer olduğu için az çok biliyorsunuzdur saldırgan oluyorlar maalesef :(

Canım korkmus o nedenle sinmiş gibi geldi bana.
Oyuncakla falan kandırıp agzında yara varmı diye bakın, kemik falan ısırtmayı deneyerek.geçmiş olsun.

Gururu incinmiştir ondan yaklaştırmıyordur benim köpeğimi de sokak köpeği ısırmıştı. Şükür ciddi bir şey olmadı ama uzun süre yanına yaklaştırmadı gurur yaptığı için depresyona girmişti. Sırtı bize dönük duvara bakarak oturuyordu. Dalaştılarsa belki ısırdıysa falan ondan zarar görmüştür ağzı da. Üstüne çok gitmeyin zamanla atlatıyor. Geçmiş olsun.

Ödül maması versen belki yer
Sevdeiği yemeklerden verdim yumurta verdim ama zorlandı yerken sonra masanın altına kaçtı tekrar gece çişe kalkardı kalkmadı :( çok üzülüyorum annem sabaha kadar uyumamış :(

Canım korkmus o nedenle sinmiş gibi geldi bana.
Oyuncakla falan kandırıp agzında yara varmı diye bakın, kemik falan ısırtmayı deneyerek.geçmiş olsun.
Yemekle kandırmaya çalıştım ama gelmiyor saklanıyor ya battaniyenin altına yada masanın altına ilk defa böyle gördüm :( psikolojisi bozuldu sanırım bir de acısı var :(

Gururu incinmiştir ondan yaklaştırmıyordur benim köpeğimi de sokak köpeği ısırmıştı. Şükür ciddi bir şey olmadı ama uzun süre yanına yaklaştırmadı gurur yaptığı için depresyona girmişti. Sırtı bize dönük duvara bakarak oturuyordu. Dalaştılarsa belki ısırdıysa falan ondan zarar görmüştür ağzı da. Üstüne çok gitmeyin zamanla atlatıyor. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim sanırım psikolojisi bozuldu sizin dediğiniz gibi gururu incindi birde köpek mi ıssırdı dişi mi kırıldı onu bile bilemiyorum başka yerinde olsaydı kontrol etme şansım oolurdu ama direk ağzında yara var o yüzden kontrol edemiyorum ıssırabilir çünkü.Kendi haline bıraktık ama içim sızlıyor :(

Merhaba bir köpeğim var 9 yaşında dün akşam annem dışarı gezdirmeye çıkarmış önlerine büyük sahipli bir köpek çıkmış ve kavga etmişler.Dün vucudunu kontrol ettiğimde köpeğimde bir şey yoktu ama çook sakin ve sessizdi normalde öyle değildir.Neyse gece saatinde sevmeye gittiğimde ağzının kenarından kan gelmiş bir şekilde gördüm ve kontrol etmeye çalıştığımda kesinlikle izin vermedi bende korktum açıkçası o acıyla beni ıssıracak diye.Gece veteriner aradık ama bulamadık ve sürekli gittiğimiz köpeğimin aşısını yapan bir veteriner var ona ulaştık bu sabah.Evimize baya uzak bir veteriner eve geleceğini söyledi akşam.Yanlız biz kasaba gibi bir yerde otyuruyoruz ve veteriner yok yakınlarda.Bizim veterinerimizde biraz nasıl diyeyim işinin ehli değil gibi aşı vururken bile korkuyor.Şimdi akşam gelecek ama nasıl kontrol edecek köepğimi bilmiyorum köpeğim biraz saldırgan ve şu an acı içinde olduğu için ıssırmaya daha fazla meyilli.Ne yapmalı köpeğimde yemek yiyemiyor acısından ve sürekli battaniye altında uyuyor.Büyük şehirde olsaydım iyi olurdu :KK43: Başına böyle birşey gelen var mı ?
benimde köpeğime büyük bir köpek saldırmıştı topaç haline gelmişlerdi resmen çok zor ayırdım sonra köpeğim 1 hafta yanımıza gelmedi. depresyona girmiş olabiliceğini söylemişti doktor. yanımızda böyle bir saldırı yaşadığı için utanıyor bile olabilirmiş. sanki ben saldırtmışım gibi ne zaman başına dokunsam hırlıyordu bana. hatta yürürken önünden geçsem gene hırlamaya başlıyordu öyle çok üzülmüştüm ki doktor düzelmezse ilaç tedavisine başlamamız gerekebilir demişti. inatla o kadar çok sevdim ki onu. hatta bazen ben ondan korkuyormuş gibi davrandım 1 hafta sonunda düzeldi zaten. yemek yememişti 2 gün tuvaletini 1. gün hiç yapmamıştı bile. ama düzeldi sonunda. köpeğiniz kan varsa yaralanmış evet. ona ödül mamasıyla yaklaşabilirsiniz.önce yarası tespit edilip onun tedavi edilmesi gerekecek. gerisi zaten zamanla düzelecektir sıkmayın canınızı çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim sanırım psikolojisi bozuldu sizin dediğiniz gibi gururu incindi birde köpek mi ıssırdı dişi mi kırıldı onu bile bilemiyorum başka yerinde olsaydı kontrol etme şansım oolurdu ama direk ağzında yara var o yüzden kontrol edemiyorum ıssırabilir çünkü.Kendi haline bıraktık ama içim sızlıyor :KK43:

Kanama hala devam ediyor mu? O zamanlık bir şey de olabilir hani dalaştıkları için minik bir zarar görmüştür. Veteriner anlar zaten yine de merak etmeyin. Yani biz bazen evden çıkıp yalnız bırakıyorduk üstüne düştükçe tripleniyordu bizimki. Toparlar zamanla. Yani çok izole de bırakmayın ama üstüne de çok düşmeyin.

Kanama hala devam ediyor mu? O zamanlık bir şey de olabilir hani dalaştıkları için minik bir zarar görmüştür. Veteriner anlar zaten yine de merak etmeyin. Yani biz bazen evden çıkıp yalnız bırakıyorduk üstüne düştükçe tripleniyordu bizimki. Toparlar zamanla. Yani çok izole de bırakmayın ama üstüne de çok düşmeyin.
Yok kanama devam etmiyor durmuş ama o dudağının kenarı kurumuş.Bizimkide üstüne düştükçe tripleniyor evdeki tüm ilgi ondaydı o yüzden kaçıyordu sabah .kendi haline bıraktık yatıyor inşallah ciddi birşey değidlir.

Eğer vücudunun herhangi bir yerinde derin, kanayan, enfeksiyon kapma riski olan bir yara yoksa, başının üst kısmından ya da boynundan yara almamışsa korkmayın, büyük ihtimalle çok korkmuştur ondan ısırmaya çalışıyor veya battaniye altına saklanıyordur.
Ağzının kenarından kan geldiyse belki ağız kısmına diş darbesi almıştır, yumuşak doku zedelenmiş olabilir.
Veterinerinizde kontrol etsin ama siz o arada iyi gözlemleyin, aşırı korku ve panik halini sakinleştirmek için ısırmaya çalışsa da en azından yumuşak bir ses tonuyla sevgi sözcükleri söyleyin, sakinleştirmeye çalışın.

Geçenlerde burada sahipli bir köpeğe birkaç köpek saldırmış, köpeklerin elinden zor kurtarmış eşim ve komşular, herkes yanaşmaya korkunca ben baktım, yara beresi yoktu, ağzının kenarı hafif zedelenmişti, çok korkmuş, saklandığı yerden çıkmak istemedi hiç, 2 gün sonra kendine geldi.
Geçmiş olsun.

Eğer vücudunun herhangi bir yerinde derin, kanayan, enfeksiyon kapma riski olan bir yara yoksa, başının üst kısmından ya da boynundan yara almamışsa korkmayın, büyük ihtimalle çok korkmuştur ondan ısırmaya çalışıyor veya battaniye altına saklanıyordur.
Ağzının kenarından kan geldiyse belki ağız kısmına diş darbesi almıştır, yumuşak doku zedelenmiş olabilir.
Veterinerinizde kontrol etsin ama siz o arada iyi gözlemleyin, aşırı korku ve panik halini sakinleştirmek için ısırmaya çalışsa da en azından yumuşak bir ses tonuyla sevgi sözcükleri söyleyin, sakinleştirmeye çalışın.

Geçenlerde burada sahipli bir köpeğe birkaç köpek saldırmış, köpeklerin elinden zor kurtarmış eşim ve komşular, herkes yanaşmaya korkunca ben baktım, yara beresi yoktu, ağzının kenarı hafif zedelenmişti, çok korkmuş, saklandığı yerden çıkmak istemedi hiç, 2 gün sonra kendine geldi.
Geçmiş olsun.
Herhangi bir yerinde bir yara ve kanama yok sadece ağzının kenarında vardı kanama o da durdu.Yemek çok az yedi su da içmedi bakalım inşallah veteriner gelince halledebilir.Cunku hiç tepki yok sessiz ve saklanıyor

Gelmedi he
Geçmiş olsun. Geldi mi veterineriniz?
Gelmedi maalesef çocuğu rahatsızlandı gelemedi bugünde gelemeyecek zaten kapalı.Yarın götüreceğim hala moral bozukluğu var ve bugün Boğaz’ında şişlik farkettim ve internette kontrol ettim kanser falan diyorlar iyice alt üst oldum çok kötüyüm.veterineri aradım ‘’boğazında şişlik olduğunu farkettim kanser olabilir mi’’ dedim oda ‘’bir günde çıkmaz kanser büyük ihtimal enfeksiyon var ya onu boşaltacağız anestezi altında yada ilaç uygulayacağı yarın muhakkak getirin ‘’dedi.Birde çok uzak bulunduğu yer eve gelse evde kontrol etmesi zor köpeğim çok agrasif ve saldırgan ben bile bazen ürküyorum ne yalan söyleyim şu ana kada ısırmadı beni hiç ama can acısıyla ve psikolojisinin bozukluğuyla ısırır diye korkuyorum kontrol ettirmiyorda.

benimde köpeğime büyük bir köpek saldırmıştı topaç haline gelmişlerdi resmen çok zor ayırdım sonra köpeğim 1 hafta yanımıza gelmedi. depresyona girmiş olabiliceğini söylemişti doktor. yanımızda böyle bir saldırı yaşadığı için utanıyor bile olabilirmiş. sanki ben saldırtmışım gibi ne zaman başına dokunsam hırlıyordu bana. hatta yürürken önünden geçsem gene hırlamaya başlıyordu öyle çok üzülmüştüm ki doktor düzelmezse ilaç tedavisine başlamamız gerekebilir demişti. inatla o kadar çok sevdim ki onu. hatta bazen ben ondan korkuyormuş gibi davrandım 1 hafta sonunda düzeldi zaten. yemek yememişti 2 gün tuvaletini 1. gün hiç yapmamıştı bile. ama düzeldi sonunda. köpeğiniz kan varsa yaralanmış evet. ona ödül mamasıyla yaklaşabilirsiniz.önce yarası tespit edilip onun tedavi edilmesi gerekecek. gerisi zaten zamanla düzelecektir sıkmayın canınızı çok geçmiş olsun.
Çok üzüldüm geçmiş olsun benimki tam tersi sindi bakışları ürkek sessizleşti ödül maması verdim gelmedi belki çiğneyemediği için olabilir diye kıyma kavurdum onu yedi ama hala mahsun ve ürkek dün veterinerimiz gelemedi ve bugünde kapalı götüremedim köpeğimi aracımız olmadığı için veterinerimiz de uzak ve merkeze uzağız yarın araba ayarlayıp ilk işimiz veterinere gitmek olacak.

ayyyy ahahah yerim ben onu yaaa :))) tebessüm ettim burayı okurken

Veteriner geldi mi ? kontrol ettirdiniz mi
Evet veterinere götürdük köpeğimin dişinde bir sıkıntı yokmuş boğazında çarpmaya dayalı travma oluşmuş ve boğazına kan dolmuş antibiyotik vurdu 2 kere ve ağrı kesici vurdu.bunlar dışında ağrı kesici ilaç ve antibiyotik kapsül verdi yemekle beraber yutturuyoruz. 10 gün bu kapsülleri yutturacağız ve 10 gün sonra geçmez ise tekrar götüreceğiz ki büyük ihtimal düzelir dedi Veteriner.boğazındaki şişlik yumuşadı ve ağrısı bir nebze iyi gibi iştahında iyi.İnşallah bir an önce iyi olur.Ağlamaktan heba olduk.

Back
X