- Konu Sahibi angel_lost
-
Bizimde kemirme huyu çok vardı ve neredeyse yaşına kadar sürdü..
Bilgisayarın kablolarını mı yemedi kapıların kollarını mı misafirlerin ayakkabılarını mı benim ayakkabıları saymıyorum bile
Evde olmadığımızda yada yatarken bütün fişleri çekiyorduk yoksa çarpılmaması mucize olurdu..
Koltukların ayaklarını kemiriyordu falan.Ben kemik vererek kapattım bu dönemi oynamadığımız yalnız geçireceği zamanlarda doğal kemikler yada aldığım yapay kemiklerden veriyordum baya oyalanıyordu.Bu şekilde 1 yaşından sonra da biraz olgunlaştı bu konuda sağolsun
Kardeşimin eşyalarına özel bir ilgisi var biz kıskanıyor diye yorumluyoruz onun ortada duran hiç bir eşyasını affetmiyor parçalıyor ve kendisine götürüyor
çok yaramaz bu çocuklarbizimkide az değil bazen apartmanın içine salıyoruz kim onu azarladıysa onun terliğinin yada ayakkabısının tekini alıp üst kata taşıyo hınzır Allahtan kendi dairelerimiz yoksa onu kimse kabul etmezdi
Evet yaramaz bir okadar da uyanıklar.
Burada şuan gök gürlüyor kendisi ayaklarımın dibine sığınmış vaziyette yatıyor gök gürültüsünden çok korkuyoruz da
Çok tatlı ya,nasıl da güzel uyuyor
kızlar bende eklicemde bir sürü resmi aynı mesajda nasıl ekliyorsunuz acaba
Hepinizin minikleri çok tatLılar...Birlikte uzun ömürler diliyorum.
Benimde hınzır bir Beagle ım var tadından yenmeyen 2008 doğumlu onun fotoğraflarından paylaşayım.
Eki Görüntüle 332955 Eki Görüntüle 332956 Eki Görüntüle 332957 Eki Görüntüle 332958 Eki Görüntüle 332959 Eki Görüntüle 332960 Eki Görüntüle 332961 Eki Görüntüle 332962
Eki Görüntüle 332964 Eki Görüntüle 332963 Eki Görüntüle 332969 Eki Görüntüle 332965 Eki Görüntüle 332966 Eki Görüntüle 332967
Hepinizin minikleri çok tatLılar...Birlikte uzun ömürler diliyorum.
Benimde hınzır bir Beagle ım var tadından yenmeyen 2008 doğumlu onun fotoğraflarından paylaşayım.
Eki Görüntüle 332955 Eki Görüntüle 332956 Eki Görüntüle 332957 Eki Görüntüle 332958 Eki Görüntüle 332959 Eki Görüntüle 332960 Eki Görüntüle 332961 Eki Görüntüle 332962
Eki Görüntüle 332964 Eki Görüntüle 332963 Eki Görüntüle 332969 Eki Görüntüle 332965 Eki Görüntüle 332966 Eki Görüntüle 332967
Eki Görüntüle 560423
Oğlum eve geldiğinde böyle tipsiz, sıska bir şeydi.
Eki Görüntüle 560424
Bir ay sonunda böyle oldu.
Eki Görüntüle 560425
Bu arada yataklar, koltuklar dururken sandalyede oturmak -genelde düşmek- gibi şapşal bir huy edindi.
Eki Görüntüle 560426
Yanakları bile mıncıklanacak kadar sarktı.
Eki Görüntüle 560427
Tabi hala kıyafetlerimizi vermeme konusunda ısrar ettiği dönemler oldu.
Eki Görüntüle 560428
İki gün sonra tam 3 aydır bizimle olacak. İyice tombikleşti.
Eki Görüntüle 560429
Bu da en mutlu hali! Boğuşmaktan tüyleri bile dağılmış, yorgunluktan dilini ağzına sığdıramıyor.
Kemirme genelde dişleri çıkarken başlar. benimkide dobermn dişleri çıkarken çok ısırıyordu. Ama döküldü çıktı sonradan bitti o huyu . ama eğitimle alakalı. Biz sevgiyle yetiştiriyoruz, ama sertlik şart eğitim için. Bizde sert olma konusunda zorlanıyoruz ama Bizimki doberman oldugu için Eğitim istiyor itaat edecek birini istiyor anneside ben olunca Beni SEVDİĞİ için korktugu için değil itaat ediyor: Diceğim şu Şuan çoooook nadir yelteniyor Ama hayır diyince bırakıor.O zamn geçici çözümler bulmuştuk ama eminim şimdi eve alsam herşeyi parçalayacaktırgeçen gittiğimde plastik bi mama tası vardı onu parçalamış şok oldum bayadır yoktu bu huyu yine başladı. bazen yalnız kalıyor sanırım ondanda yapıyor. kulübesi tahtadan onu bile talan etti kulübesinden geriye zemin kısmı kaldı yatağını parçaladı o resimlerdeki patili yatağını kendi kaybeder
Sağol canım benm
O benim bitanecik oğlum.
Bu yazdan kalma bir resim şimdi dev gibi oldu.
Ama hala bebeğim o benim sabahları eşim işe gidince yanıma giriyor insan gibi koluma yatıyor uyuyoruz öğleye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?