Köpeği olanlar.. Paylaşalım mıı??

Bizimde kemirme huyu çok vardı ve neredeyse yaşına kadar sürdü..
Bilgisayarın kablolarını mı yemedi kapıların kollarını mı misafirlerin ayakkabılarını mı benim ayakkabıları saymıyorum bile
Evde olmadığımızda yada yatarken bütün fişleri çekiyorduk yoksa çarpılmaması mucize olurdu..
Koltukların ayaklarını kemiriyordu falan.Ben kemik vererek kapattım bu dönemi oynamadığımız yalnız geçireceği zamanlarda doğal kemikler yada aldığım yapay kemiklerden veriyordum baya oyalanıyordu.Bu şekilde 1 yaşından sonra da biraz olgunlaştı bu konuda sağolsun
Kardeşimin eşyalarına özel bir ilgisi var biz kıskanıyor diye yorumluyoruz onun ortada duran hiç bir eşyasını affetmiyor parçalıyor ve kendisine götürüyor

çok yaramaz bu çocuklar bizimkide az değil bazen apartmanın içine salıyoruz kim onu azarladıysa onun terliğinin yada ayakkabısının tekini alıp üst kata taşıyo hınzır Allahtan kendi dairelerimiz yoksa onu kimse kabul etmezdi

Evet yaramaz bir okadar da uyanıklar.
Burada şuan gök gürlüyor kendisi ayaklarımın dibine sığınmış vaziyette yatıyor gök gürültüsünden çok korkuyoruz da

Evet yaramaz bir okadar da uyanıklar.
Burada şuan gök gürlüyor kendisi ayaklarımın dibine sığınmış vaziyette yatıyor gök gürültüsünden çok korkuyoruz da

Kıyamam ona been :106: hem çocuk gibiler hemde sadık birer dostlar işte

Allah bağıilasın çok güzellll:) bayılıyorum kulaklarına benımde bı golden ve bı cockerım var :)

Oğlum eve geldiğinde böyle tipsiz, sıska bir şeydi.

Bir ay sonunda böyle oldu.

Bu arada yataklar, koltuklar dururken sandalyede oturmak -genelde düşmek- gibi şapşal bir huy edindi.

Yanakları bile mıncıklanacak kadar sarktı.

Tabi hala kıyafetlerimizi vermeme konusunda ısrar ettiği dönemler oldu.

İki gün sonra tam 3 aydır bizimle olacak. İyice tombikleşti.

Bu da en mutlu hali! Boğuşmaktan tüyleri bile dağılmış, yorgunluktan dilini ağzına sığdıramıyor.

çok tatlı yerim ben bunu
şımarık şey

Kemirme genelde dişleri çıkarken başlar. benimkide dobermn dişleri çıkarken çok ısırıyordu. Ama döküldü çıktı sonradan bitti o huyu . ama eğitimle alakalı. Biz sevgiyle yetiştiriyoruz, ama sertlik şart eğitim için. Bizde sert olma konusunda zorlanıyoruz ama Bizimki doberman oldugu için Eğitim istiyor itaat edecek birini istiyor anneside ben olunca Beni SEVDİĞİ için korktugu için değil itaat ediyor: Diceğim şu Şuan çoooook nadir yelteniyor Ama hayır diyince bırakıor. hatta Beni çook kıskanıyor Sevgilim bana sarılınca geliyor hav hav bırak diyor beni burnuyla koltuga götrüyor Oda oturuyor yanıma lleri diizimde başı dizimde kıskançımm benım

bizimde pekingese bir kızımız var adı Sindy. şuan 8 aylık. evimizin neşesi oldu. her açıdan çok ama çok farklılar. evde benim yoldaşım oldu. :)

Sağol canım benm
O benim bitanecik oğlum.
Bu yazdan kalma bir resim şimdi dev gibi oldu.
Ama hala bebeğim o benim sabahları eşim işe gidince yanıma giriyor insan gibi koluma yatıyor uyuyoruz öğleye kadar

aynısını bende yasıyorum eşim gidiyor yanımdan hemen koşup geliyor yanıma beraber yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…