- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
- Konu Sahibi angel_lost
-
canım senin paşaya hatunbuda beniim kızımmmm daisyy
Eki Görüntüle 331733 Eki Görüntüle 331737 Eki Görüntüle 331738 Eki Görüntüle 331735 Eki Görüntüle 331740 Eki Görüntüle 331739 Eki Görüntüle 331741 Eki Görüntüle 331743 Eki Görüntüle 331745 Eki Görüntüle 331736
malta terieride arkadaşımın sapık oğluşuu
oyyy kıyamam ben onaa:84:
Canım çok güzeller ya ama özellikle kızınıza talibizGerçi daha genciz zamanımız gelmedi ama görücü kabul ediyomusunuz??? :109:
Canım çok güzeller ya ama özellikle kızınıza talibizGerçi daha genciz zamanımız gelmedi ama görücü kabul ediyomusunuz??? :109:
uww çok tatlı...eşyaları kemirmeyi bilmem ama eğer ellerinizi yada vucudnuzu ısırıyorsa ısırdıkları yere tereyagı surun ve ondana ısırmasını ıstıyın bir daha asla ısırmıcaktır vetereiner tavsiyesi
kız tarafı naz tarafı :) o değilde canım bizim çok büyük bi sorunumuz var daisy evde çoğu şeyi kemiriyor dişle ilgisi yok cıktı hepsi bunu huy edindi hoşuna gidiyor sadece.sizde böyle bi sorun varmı. örnek verim L koltuk aldık daha 1 ay olmadı kolunu yemiş parçalamış bi kısmını kumaşı falan nasıl koparıyor aklım almıyor.ondan önceki tahta koldu hadi ona bişe diyemiyorum. komidin kenarlarını tv ünitesini heryerioyuncaları kemikleri var onlarıda yiyor ama evdeki eşyalardan bi türlü vazgeçiremedik napıcaz bilmiyorum. şuan sözlüyüz ama evlendiğimzde yeni eşyalarla naısl olcak bilmiyorum korkuyorum resmen sözlüm villa almayı düşünüyor sırf onun için evlenirken bahçede bakılır diye ama sonuçta yine evde olcak 2 yasına gelmiş olur 2 yasına kadar evde bakıp bahçeye bırakılmazkı ooof sende varmı böyle bir sorun ?
Yerim ben onu canım ya çok tatlı maşallaaaaahh:109:
kız tarafı naz tarafı :) o değilde canım bizim çok büyük bi sorunumuz var daisy evde çoğu şeyi kemiriyor dişle ilgisi yok cıktı hepsi bunu huy edindi hoşuna gidiyor sadece.sizde böyle bi sorun varmı. örnek verim L koltuk aldık daha 1 ay olmadı kolunu yemiş parçalamış bi kısmını kumaşı falan nasıl koparıyor aklım almıyor.ondan önceki tahta koldu hadi ona bişe diyemiyorum. komidin kenarlarını tv ünitesini heryerioyuncaları kemikleri var onlarıda yiyor ama evdeki eşyalardan bi türlü vazgeçiremedik napıcaz bilmiyorum. şuan sözlüyüz ama evlendiğimzde yeni eşyalarla naısl olcak bilmiyorum korkuyorum resmen sözlüm villa almayı düşünüyor sırf onun için evlenirken bahçede bakılır diye ama sonuçta yine evde olcak 2 yasına gelmiş olur 2 yasına kadar evde bakıp bahçeye bırakılmazkı ooof sende varmı böyle bir sorun ?
uww çok tatlı...eşyaları kemirmeyi bilmem ama eğer ellerinizi yada vucudnuzu ısırıyorsa ısırdıkları yere tereyagı surun ve ondana ısırmasını ıstıyın bir daha asla ısırmıcaktır vetereiner tavsiyesi
tşklersiz naptınız kemirme işine bir çözüm bulabildinizmi
Cins kedi değil sarı tekir bir sokaka kediciği ama çok sevimli
Eki Görüntüle 332947
Canım bizde o sorun çok küçükken vardı oyalanacağı başka şeyler verdik koltuğumun köşesi hala yırtık o küçücük dişleriyle nasıl yaptı bilmiyorum ama ben iki gün balkona atmıştım onu ağladı ağladı aklı başına geldiBide sürekli ısırdı bi yer varsa oraya elma sirkesi sürmeyi dene bide çoğu köpek elma sirkesinin kokusundan nefret eder ama Paşa o köpeklerden değil Bide sen dene bakalım Ve bana kalırsa büyüdükten sonra evde bakma yani eğer uygun bir yerin varsa bahçe ya da teras gibi alanlardada bakabilirsin Paşa hastalık atlattı ölümden döndü o yüzden biz evde tuttuk bir süre ama iyileşince alt katımız boş bizim kendi evimiz zateb oraya koyduk bayadır da orda öyle yani canım
O zamn geçici çözümler bulmuştuk ama eminim şimdi eve alsam herşeyi parçalayacaktırgeçen gittiğimde plastik bi mama tası vardı onu parçalamış şok oldum bayadır yoktu bu huyu yine başladı. bazen yalnız kalıyor sanırım ondanda yapıyor. kulübesi tahtadan onu bile talan etti kulübesinden geriye zemin kısmı kaldı yatağını parçaladı o resimlerdeki patili yatağını kendi kaybeder
oyy pisicik cinsi hiç önemli değil gerçektende çok tatlıymış canım :109:
Sağol canım benm
O benim bitanecik oğlum.
Bu yazdan kalma bir resim şimdi dev gibi oldu.
Ama hala bebeğim o benim sabahları eşim işe gidince yanıma giriyor insan gibi koluma yatıyor uyuyoruz öğleye kadar
canım yapmadığımz kalmadı pul bibr sürdük kablolara urfalı gibi yedi saolsun dahada hoşuna gitti kısırlaştırınca geçer diyor veteriner iki arada bi derede kaldık canım seninki küçükken yapmış onu dişleri kaşındığı için yapıyolar. geçmiş oılsun bu arada bzimkininde başından çok şey geçti gençlık hastalığı, kalça çıkması
Canım çok havalı bir minik bu Maşallah çok güzel sağol temennilerin için Rabbim sizede birlikte uzun sağlıklı bir ömür versin canyoldaşı bunlar :109:Hepinizin minikleri çok tatLılar...Birlikte uzun ömürler diliyorum.
Benimde hınzır bir Beagle ım var tadından yenmeyen 2008 doğumlu onun fotoğraflarından paylaşayım.
Eki Görüntüle 332955 Eki Görüntüle 332956 Eki Görüntüle 332957 Eki Görüntüle 332958 Eki Görüntüle 332959 Eki Görüntüle 332960 Eki Görüntüle 332961 Eki Görüntüle 332962
Eki Görüntüle 332964 Eki Görüntüle 332963 Eki Görüntüle 332969 Eki Görüntüle 332965 Eki Görüntüle 332966 Eki Görüntüle 332967
cnm demkki hepsinde var bu huylar uufbahçeli evimiz olsa bile sözlüm onu evde bakar kıyamaz sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?