Köpeği olanlar.. Paylaşalım mıı??

Canım çok güzeller ya ama özellikle kızınıza talibiz Gerçi daha genciz zamanımız gelmedi ama görücü kabul ediyomusunuz??? :109:

oyyy kıyamam ben onaa :84:

4 gün olcak ama hala ağlıyo küçükte değil ama ne yapacağımı şaşırdım valla ona kemik mama tasma herşey aldım paşanın neyi varsa onunda var hatta onunla daha çok ilgileniyoruz ama yok ağlıyo kayıp ilanlarına baktım köpeği arayan var mı diye ama yok alışcak artık zamanla bize :109:

Canım çok güzeller ya ama özellikle kızınıza talibiz Gerçi daha genciz zamanımız gelmedi ama görücü kabul ediyomusunuz??? :109:

kız tarafı naz tarafı :) o değilde canım bizim çok büyük bi sorunumuz var daisy evde çoğu şeyi kemiriyor dişle ilgisi yok cıktı hepsi bunu huy edindi hoşuna gidiyor sadece.sizde böyle bi sorun varmı. örnek verim L koltuk aldık daha 1 ay olmadı kolunu yemiş parçalamış bi kısmını kumaşı falan nasıl koparıyor aklım almıyor.ondan önceki tahta koldu hadi ona bişe diyemiyorum. komidin kenarlarını tv ünitesini heryeri oyuncaları kemikleri var onlarıda yiyor ama evdeki eşyalardan bi türlü vazgeçiremedik napıcaz bilmiyorum. şuan sözlüyüz ama evlendiğimzde yeni eşyalarla naısl olcak bilmiyorum korkuyorum resmen sözlüm villa almayı düşünüyor sırf onun için evlenirken bahçede bakılır diye ama sonuçta yine evde olcak 2 yasına gelmiş olur 2 yasına kadar evde bakıp bahçeye bırakılmazkı ooof sende varmı böyle bir sorun ?

uww çok tatlı...eşyaları kemirmeyi bilmem ama eğer ellerinizi yada vucudnuzu ısırıyorsa ısırdıkları yere tereyagı surun ve ondana ısırmasını ıstıyın bir daha asla ısırmıcaktır vetereiner tavsiyesi

yok canım kesinlikle ısırma falan huyu yok böyle yiyor dememe bakmayın çok uysal hiç rot gibi değil ama bi bu eşya yeme huyundan vazgeçiremedik ev şimdi bekar evi ama evlendiğimzde esyalara bişe olursa ister istemez üzülürüz.bu eve bile koltuğu alalı 1 ay olmadı kolu gıbı tamemen çıkıp kaplatılcak tekrardan

Canım bizde o sorun çok küçükken vardı oyalanacağı başka şeyler verdik koltuğumun köşesi hala yırtık o küçücük dişleriyle nasıl yaptı bilmiyorum ama ben iki gün balkona atmıştım onu ağladı ağladı aklı başına geldi Bide sürekli ısırdı bi yer varsa oraya elma sirkesi sürmeyi dene bide çoğu köpek elma sirkesinin kokusundan nefret eder ama Paşa o köpeklerden değil Bide sen dene bakalım Ve bana kalırsa büyüdükten sonra evde bakma yani eğer uygun bir yerin varsa bahçe ya da teras gibi alanlardada bakabilirsin Paşa hastalık atlattı ölümden döndü o yüzden biz evde tuttuk bir süre ama iyileşince alt katımız boş bizim kendi evimiz zateb oraya koyduk bayadır da orda öyle yani canım

uww çok tatlı...eşyaları kemirmeyi bilmem ama eğer ellerinizi yada vucudnuzu ısırıyorsa ısırdıkları yere tereyagı surun ve ondana ısırmasını ıstıyın bir daha asla ısırmıcaktır veteriner tavsiyesi

Tşkler canım biz şükür öyle sorunlar yaşamıyoruz ama fancy nin daisy si yaramazmış bu konuda

tşkler siz naptınız kemirme işine bir çözüm bulabildinizmi

O zamn geçici çözümler bulmuştuk ama eminim şimdi eve alsam herşeyi parçalayacaktır geçen gittiğimde plastik bi mama tası vardı onu parçalamış şok oldum bayadır yoktu bu huyu yine başladı. bazen yalnız kalıyor sanırım ondanda yapıyor. kulübesi tahtadan onu bile talan etti kulübesinden geriye zemin kısmı kaldı yatağını parçaladı o resimlerdeki patili yatağını kendi kaybeder

canım yapmadığımz kalmadı pul bibr sürdük kablolara urfalı gibi yedi saolsun dahada hoşuna gitti kısırlaştırınca geçer diyor veteriner iki arada bi derede kaldık canım seninki küçükken yapmış onu dişleri kaşındığı için yapıyolar. geçmiş oılsun bu arada bzimkininde başından çok şey geçti gençlık hastalığı, kalça çıkması

cnm demkki hepsinde var bu huylar uuf bahçeli evimiz olsa bile sözlüm onu evde bakar kıyamaz sanmıyorum

oyy pisicik cinsi hiç önemli değil gerçektende çok tatlıymış canım :109:

Sağol canım benm
O benim bitanecik oğlum.
Bu yazdan kalma bir resim şimdi dev gibi oldu.
Ama hala bebeğim o benim sabahları eşim işe gidince yanıma giriyor insan gibi koluma yatıyor uyuyoruz öğleye kadar

Hepinizin minikleri çok tatLılar...Birlikte uzun ömürler diliyorum.
Benimde hınzır bir Beagle ım var tadından yenmeyen 2008 doğumlu onun fotoğraflarından paylaşayım.

Son düzenleme:
Sağol canım benm
O benim bitanecik oğlum.
Bu yazdan kalma bir resim şimdi dev gibi oldu.
Ama hala bebeğim o benim sabahları eşim işe gidince yanıma giriyor insan gibi koluma yatıyor uyuyoruz öğleye kadar

oyy kuzucuk insanlardan daha vefalılar cidden :109:

Çok geçmiş olsun canım o da zor hastalıklar atlatmış ama urfalı lafına çok güldm kısırlaştırma sakın bunun için hayvan kısırlaştırılır mı hiiiiiç

Canım çok havalı bir minik bu Maşallah çok güzel sağol temennilerin için Rabbim sizede birlikte uzun sağlıklı bir ömür versin canyoldaşı bunlar :109:

cnm demkki hepsinde var bu huylar uuf bahçeli evimiz olsa bile sözlüm onu evde bakar kıyamaz sanmıyorum

o Zaman görmezden gelceksiniz bu alışkanlıklarını kemirme önleyici spreyler var petshoplarda bide onları deneyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…