- 8 Aralık 2015
- 36
- 95
- 8
- Konu Sahibi puffyninannesi
-
Belki bir sağlık problemi vardır, bilemedim.Ama daha önce yapmıyordu
Belki bir sağlık problemi vardır, bilemedim.
Veteriner hekime gösterin lütfen... umarım önemli bir şey değildir... geçmiş olsun
Sonucu burdan paylaşırsan sevinirim. Tekrar geçmiş olsun iyi gecelernormalde yarın aşısı var ama veterinerimiz kapalı o yüzden p.tesi ilk işim olacak
Sonucu burdan paylaşırsan sevinirim. Tekrar geçmiş olsun iyi geceler
Genellikle bu tarz şeyler normaldir, heyecandan dolayı olabilir. Fakat üriner sistem ile ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklıda olabilir. Veteriner hekimin muayene etmesinde yarar var.
Çok şükür minnoş iyiymis:)
Nasıl da tatlı uyuyor fotoda maşallah
Yirim ben onu
Canım benimki bir ara bırakmıstı şimdi baya baya kacırmıyo oldugu yere bırakıyo çişiniBenim köpegimde 2 yasinda olmasina ragmen babasini aksam göründe sevicten altina kaciriyor. O yuzden eve girdiginde heyecani gecmesini bekleyip öyle seviyor. Sizinde öyle yapmanizi öneririm
Canım biz sevmesekte bizimki çıldırıyo bizi görünce bide benim eşek sıpası sadece beni veya babasını görünce değil eve kim gelirse bi sevinç bi sevinç anlatamam yani bakalım geçecek inşallah. Veterinerimiz korktugundan bilinç altına işlediğini soyluyorBizimde zamanla oluyo ilk zamanlar koktuk bi hastalik mi acaba diye sonra heyecanalandgi icin oldugunu anladk. Sevmiyorz artk eve girdigmzde onu heycanladırck seyler söylemiyoruz. Umarim sizinde böyle gecer. Yoksa elinizde bezle gezmek zorunda kalirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?