KÖPEĞİM ALTINA KAÇIRIYOR :(

puffyninannesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
36
95
8
Selam arkadaşlar benim puffy karşısında sevdiği birini görünce heyecanlanınca altına kaçırıyor bi kaç damla neden bilen var mı acaba ?

İlla hastalık olacak diye bir şey yok. Benim köpeğim de öyleydi. Çok sevdiği bir arkadaşım geldiğinde bazen kaçırır, bazen kaçırmazdı. Eğer yeni tuvalet gezmesinden dönmüşsek yapmazdı, 1-2 saat geçmişse yapardı.
Heyecandan ve sevinçten oluyor.
Çözümü basit, geleceğini bildiğiniz zaman hemen kısacık bir çiş turu yapın sonra eve gelsin o kişi.
Ben de yıllardır öyle yapıyorum.

Genellikle bu tarz şeyler normaldir, heyecandan dolayı olabilir. Fakat üriner sistem ile ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklıda olabilir. Veteriner hekimin muayene etmesinde yarar var.

Bugün aşımızı yapıldık . off ya sersem kadın yan tarafına yaptı hayvanın sırtına yapacagına bişeyde diyemedim Çok canı yandı kuzumun. Doktora sordum bu yaşlarda normal dedi bide korktuysa bişeyden ondanda olabilir dedi Daha ordaki kasları tam gelişmemiştir dedi ondan olur dedi baya rahatladım ya :)

Benim köpegimde 2 yasinda olmasina ragmen babasini aksam göründe sevicten altina kaciriyor. O yuzden eve girdiginde heyecani gecmesini bekleyip öyle seviyor. Sizinde öyle yapmanizi öneririm

Bizimde zamanla oluyo ilk zamanlar koktuk bi hastalik mi acaba diye sonra heyecanalandgi icin oldugunu anladk. Sevmiyorz artk eve girdigmzde onu heycanladırck seyler söylemiyoruz. Umarim sizinde böyle gecer. Yoksa elinizde bezle gezmek zorunda kalirsinz

Canım biz sevmesekte bizimki çıldırıyo bizi görünce bide benim eşek sıpası sadece beni veya babasını görünce değil eve kim gelirse bi sevinç bi sevinç anlatamam yani bakalım geçecek inşallah. Veterinerimiz korktugundan bilinç altına işlediğini soyluyor

Evet canm korkuda olabilir. O zaman eve gelen misafirlerl mesafe koycaksnz ona karsi bilemedim ki baska nasl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…