- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Krissi nereden bulabilirim acaba onu?
kavun kokusu hayır kendi yediğimiz yemekten vermeyiz kesinlikle tuzsuz baharatsız yağsız yemekler hazırlar veririz. Haftada bir midesi dinlensin diye yoğurt ekmek veririz onun dışında tüm tavuk alırız onu haşlayıp veririz iki gün gider zaten o. Yavru köpeğime 2 öğün mama ağırlıklı veriyorum ama büyük köpeğim 4 yaşında ve cinsinden dolayı çok çabuk kilo alıyor yaz aylarında özellikle pek hareket etmediği için tek öğün veriyorum bu da ona uygun şeyler oluyor
Havuç az olsun, şekerli olduğu için köpeklerde tüketime uygun değil.kavun kokusu ıspanak brokoli karnabahar nadiren havuç çok sevdiği şeyler arasında haftada bir vermeye çalışıyoruz bunlardan da Sanırım bu yüzden mamayı kabul etmiyor haklısınız
Duru suyla isterseniz her gün yıkayın sorun olmaz, mesele şampuan. Dediğiniz gibi seyrek şampuanlıyorsanız zaten sorun olmaz.S shot başka mesajımda belirttiğim gibi yılda 4 5 kez yıkıyorum kışın bir kez yıkıyorum onun dışındaki aylarda da çok nadir yıkıyorum. Dışarıda beslediğim ve yaz çok sıcak olduğu için sürekli ıslatıyorum şampuansız olarak çünkü hem bunu çok seviyor hem de ciddi anlamda rahatlıyor onun dışında zaten bende çok yıkama taraftarı değilim zaten kirlenmiyor.
Ekmeği çok seviyordu ve ekmeği biraz fazla veriyorduk açıkçası her yemeğine biraz doğruyorduk çünkü çok iştahla yiyor ve masadaki hiçbir şeye yaklaşmaz ama ekmek olunca direkt atlayıp alıyordu bilgilendirmeniz iyi oldu ve şuan biraz endişe ettim acaba şimdiye kadar açığa çıkmayan ama ileride karşılaşacağım bir sorun olmuş mudur diye
Kesinlikle tavuk kemiği vermiyorum çok çok nadir az miktar balık veriyorum onda bile en ufak kılçık kalmamasına uğraşıyorum. Kemik olarak sadece oynaması için kasaplardan dana bacağı falan alıyoruz
Köpeğe çiğ et vermek zararlı değil mi
Est. hiç öyle bir iddiamız, düşüncemiz olmadı. Doğru bilinen yanlışlar çok sadece, o yüzden.Bizimkiler tavuk suyu karıştırılmış makarnayı da çok seviyorlar makarna da mı vermem uygun değil şimdi ? Neyle besleyeceğim ben bu hayvanları , büyük mama da yemiyor hoş yese de iki tane büyük ırk köpeğe alacağım kaliteli mama masrafı da beni zorlar sanırım
Çiğ et vahşileştirmez.Çiğ ve az pişmiş etler saldırganlaştırıyor ben çok tercih etmiyorum. Özellikle beslediğim sokak köpeklerinde bile mutlaka iyice pişiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?