Cnm öncelikle geçmiş olsun.İnşallah tez vakitte kavuşursun.
İsranbul topiğine yazıp Gaziosmsnpaşa Elmas hanım'ın telefonunu rica et.Bu bayan bizim köpeğimizi bulmamızda çok yardımcı oldu bize Allah razı olsun...
geçen sene sokağımızda 5 senedir beslediğimiz 1 köpeğimiz vardı.asla sokaktan çıkmazdı.Bir sabah köpek kayboldu.çok üzüldük araştırdık belediyeler ,köpek toplama yerleri her yeri aradık araştırdık bulamadık . O sıra istanbulda fal ve falcılar topiğine Elmas Hanım'dan bahsediyorlardı. Fal konusunda.bende telefonunu almıştım.gecenin bir vakti dayanamadım bir bu bayanı arasam mı dedim ve aradım.İnanılmaz tatlı bir bayan beni çok hoş karşıladı ve kendiside hayvansever bîr insan çıktı.Seve seve yardımcı olurum dedi.benden ismini istedi gece rüyaya yatıcam yarın ara dedi.ben aradım dediki onu ordan almışlar 3 gün içinde getirecekler , eğer cumaya kadar Gelmezse ara beni tekrar dedi . Köpeğimiz 2.gün sokaktaydı.Sabaha karşı bir arabanın içinde indirmişler bazıları öyle söyledi ..
Umarım bu bayanı bulabilirsen sana yardımcı olur.Malesef ben telefonu kaybettim..Sevgilerimle...