8 senedir baktığınız köpeğinizi birine sahiplendirmeye mi kalktınız? Siz deli misiniz? Anne babası bir çocuğu terkettiğinde ne hissediyorsa onlar da aynını hissediyor. Çok şeyler söylemek istiyorum daha ama...Çok yakın bir yerde birine sahiplendirdik, adamın kulübeyi halletmiş.
Di mi ya? Ben kopegime guvenilir pansiyon bulamadim diye 5 sene hic tatil yapmadimHayret bir şeysiniz! Size bu kadar düşkün bir hayvanı nasıl bırakıyorsunuz? Bizim de kedimiz var. Bir yere gideceksek yanımızda götürüyoruz. Her şeyi ona göre ayarlıyoruz. Sizin yaptığınız çok ama çok yanlış
Aynen. Biz nadir de olsa yanımıza alamazsak annemlerden rica ediyoruz. Onlar eve gelip ilgileniyorlar. O da annemleri tanıdığı ve sevdiği için. Yoksa bizimki de yabancı sevmiyor. Bir çözüm bulamazsak bir yerlere gitmiyoruz oluyor bitiyor.Di mi ya? Ben kopegime guvenilir pansiyon bulamadim diye 5 sene hic tatil yapmadim
Katılıyorum. Veterinere bıraktığımda bile içim cız ediyor. Ne yaptı yedi mi iğneyi vurdurdu mu iyileşti mi hayatımın bir parçası o.Di mi ya? Ben kopegime guvenilir pansiyon bulamadim diye 5 sene hic tatil yapmadim
Aynen oyle, insan cocuklarim oldu, hic zorlanmadim; cunku onlar olana kadar digerlerine de zaten evladim gozuyle baktim. 8 yasindaki kopegi terketmek nasil bir vicdandir?Aynen. Biz nadir de olsa yanımıza alamazsak annemlerden rica ediyoruz. Onlar eve gelip ilgileniyorlar. O da annemleri tanıdığı ve sevdiği için. Yoksa bizimki de yabancı sevmiyor. Bir çözüm bulamazsak bir yerlere gitmiyoruz oluyor bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?