• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğimden vazgeçmek ?

Ben sahiplenmedimki kimse ilgilenmeyince biz bakmak zorunda kaldık işyerimin arka bahçesine atip gittiler en sonda iyice kimse bakmadı ve herşeyiyle biz ilgilendik benim çocugum gibi oldu kalbim sızlıyo düşündükce
kardeşim sahip çıktın mı çıktın? e tamam bu sahiplenmek oluyor işte.
ama sen bunu sahiplenmek olarak değil sanki üstüne kalmak gibi görüyorsan o ayrı konu.
ver köpeği alıp gitsinler o zaman, onlarla daha mutlu olur. kaldığı odayı su basmış falan diyorsun, yazık etme daha fazla.

Şartlarını iyileştiremeyecekseniz şayet,güvenilir birilerine sahiplendirmek daha uygun olur. Yazı geçirirsiniz bir şekilde ama kışı var,soğuğu,yağmuru çamuru var. Eve de alamıyorsunuz ,köpek sokak köpeği değil,sokak şartlarına uyum sağlayamaz, bu durumda sahiplendirmek doğru olur.
Ha uzak mesafe yazmışsınız,insanlarla tanışın şayet içinize sinmezse göndermek,ilan verir başka yuva ararsınız yakın çevrenizde ,bulunur bulunmaz bilemiyorum ama buda bir çözüm.

kendinizi değil köpeği düşünerek karar verin lütfen
siz ona bir aile bir yuva vermemişsiniz ki
her şeyi ile maddi manevi ilgilenebilecek insanlar ise verin köpeği

siz de bir kedi sahiplenin evde rahatlıkla besleyebilirsiniz bu sıralar sokaklar yavru kedi dolu :(

Back
X