köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bexy

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.623
27.687
508
Kızlar yeri burası değil biliyorum. Dun kopegimin arka bacagına 5 kursun atmışlar. Gerekli tedaviyi yaptırdık. Evin onunde yatıyordu. Bu gece ön ayagının eklem yerinden kesmişler. Derisi yüzülmüş. Veteriner kabul etmiyor burada kalamaz dedi. Belediye bizim sınırlarımızda degil bizde bakmayız dediler. Nereye götürebilirim? Hava buz gibi hic birsey yediremiyorum. Kim bakar bilmiyorum çok üzgünüm :KK43: yanlış yerde konu biliyorum ama cabuk cevap almak istiyorum. Belki biriniz bir akıl verirsinizde yavrucağıma bir care olursunuz. Simdiden tesekkür ederim :KK43:
Not: Düzcenin bi köyündeyiz merkeze bağlı ama belediye değil köy.
20170130_132200.webp

Üzerine yattıgı arka bacagı vurulmuş. Ön bacagı zaten içler acısı :KK43:

Son düzenleme:
Vicdansizlar ya ne istediler zavalli kendi halinde kopekten? Ayni kafadaki adamlar dovus icin veya tehdit amacli kopek de yetisirirler.
Aynı adamın işi olsa gerek. Dün vurdu baktı ölmemiş bugunde bacagına bi kesik attı ölsün diye. Köpek evin onune gelmiyor kaçıyor bizden :(

Ya da köyde sağlık ocağı varsa ve doktorları da hayvanseverse onlardan yardım alabilirsin son çare olarak.

Ya da köyde sağlık ocağı varsa ve doktorları da hayvanseverse onlardan yardım alabilirsin son çare olarak.
Köy içinde saglik ocagı yok ki oda merkezde :( kursunu tedavu etti guya ama kesige bakmiyor ne bicim veteriner bu anlamadim :(

Köy içinde saglik ocagı yok ki oda merkezde :KK43: kursunu tedavu etti guya ama kesige bakmiyor ne bicim veteriner bu anlamadim :KK43:
Canım o zaman merkeze götüreceksin bir şekilde. Yazık çünkü köpeciğe. Bir de dışarıda bırakmayın artık bence.

Aynı adamın işi olsa gerek. Dün vurdu baktı ölmemiş bugunde bacagına bi kesik attı ölsün diye. Köpek evin onune gelmiyor kaçıyor bizden :KK43:
Oldurse daha iyiydi ne bicim bir manyaksa resmen iskence etmis hayvana ve hayvancagiz bir omur bunu cekecek. Vahset gercekten. Yalniz birakmayin ya yine gelir belki manyak.

Hiiiiiii Allah kahretsin yapanları :( bir insan nasıl yapabilir bunu :( :( rahat uyku uyuyamasın, kolay ölemesin inşallah yapanlar :( Allahım sen uzak et kötü insanları bizlerden:(

Ne yapılır bilmiyorum :( çok acı çekiyorsa yapılacak bir şey yoksa uyutulur gibi geliyor:( köydeyseniz eğer hayvanın çıkardığı seslere dayanamayan bir hayvansever! tarafından vurulması da muhemel :(

Büyükşehir bakmak zorunda. Ya merkeze gotur imkanın yoksa bağlı olduğun ilçe belediye götürsün. Mecburlar yapmaya. Biraz dişli çıkın. Tavrinizi koyun. Yazık hayvan enfeksiyondan ölmesin

Back
X