köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyyyyyyy bu çok tatlııııııı:KK200::KK200::KK200: Sevindim. Yarın daha iyi olur.:anne:
Tarlada bulduk bu minnoşu bebekken yalnız aglıyordu cok güzel bag kurduk bi defada cok kötü bir zehirlenme atlattık :(
Insallah bunuda atlatacagızz
20170131_124422.webp
buda 2. Yakışıklım :)

Ay bu da çok güzelllllllll:KK200::KK200::KK200::KK200: Vallahi salmayın hayvanlarınızı dışarıya ya. Ortalık manyak dolu.
Tesekkur ederiz ablası bunun ismi Cesur. Hasta olanın Ceyar :)
Manyak dolu tabi öbür kuzucuk minicik bide süs köpegi :(

Çok üzüldüm ya, inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah bunu yapanı islah etsin.
Eminim ki onunla ilgileniyorsunuzdur, ilaçlarını veriyorsunuzdur. Fakat onunla her gün konuşup güzel şeyler söyler misiniz? Seni çok seviyorum, çok güzelsin, iyileşeceksin tarzında şeyler. Böyle şeyler derseniz kendini daha iyi hisseder ve çabuk toparlanır. İyileşince de gözlerindeki mutluluğu görebilirsiniz. :nazar:

Çok üzüldüm ya, inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah bunu yapanı islah etsin.
Eminim ki onunla ilgileniyorsunuzdur, ilaçlarını veriyorsunuzdur. Fakat onunla her gün konuşup güzel şeyler söyler misiniz? Seni çok seviyorum, çok güzelsin, iyileşeceksin tarzında şeyler. Böyle şeyler derseniz kendini daha iyi hisseder ve çabuk toparlanır. İyileşince de gözlerindeki mutluluğu görebilirsiniz. :nazar:
Konusuyorum canım :)

Allahim beter etsin bu canileri. Icim yaniyor su hayvanciklari görünce. Peki belediye yada veteriner bir yol göstermiyor mu. Baktinki hicbiri ilgilenmiyor bimere yaz

Back
X