Kopegimizi vermek zorundayiz...

Her gun egzersiz yaptiriyoruz zaten canim,ozellikle bir yere cikacaksak onceden cikariyoruz ki kossun,yorulsun.Ama maalesef bu da fayda etmiyor.Ustelik bizimki kosmuyor ki,illa esim ya da ben kosucaz anca o zaman kosuyor pesimizden.Surekli onu kosturma cabasindayiz...Bu arada son bikac gundur salonda biraktik koridorun kapisi falan acik,kemik biraktik sevdigi oyuncaklardan biraktik.Tv yi actik.Eve dondugumuzde ses kayit cihazindan dinledik,bu sefer durum daha da kotuydu.Nasil havlamis,aglamis ve ulumus.Kesinlikle havlamiyordu...

Anlamıyorum bu insanları .. Gerçekten hiç anlamıyorum ..
Hayvanları sevmeyen insanları hiç sevmez diye bir laf vardır hani %100 katılıyorum ona ..
Bu ne sevgisizliktir , bu ne dir yani..
Siz gecelere bebek zırıltısı dinlerken sorun olmuyor ..
Çoluk çombak kapıya vurup kaçarken sorun olmuyor .. + Çok çok terbiyesiz çouklar var yani bazen zor tutuyorum kendimi.
hayvanı tahrik ediyorlar birde .. Özellikle.
Daha yeni şehirlerarası otobüsle yolculuktan döndüm. Bagajda kafesinde duran kedicik sorun oluyor da Arabanın içinde 1 saat hiç durmadan ya konuşan ya ağlayan yada aralarda koşturup milleti tekmeleyen velet sorun olmuyor ..

Haklarınızı bilin ve sahip çıkın. Köpeğinizden asla vazgeçmeyin.
Yurtdışı bu konulara çok daha duyarlı .. Hayvanları koruma dernekleri asla geri çevirmeyeceklerdir sizi.
Türkiyedeki sistemi bir üye anlatmış zaten . Lütfen ama ltüfen dikkatlice okuyun dikkate alın.. ordaki kanunlarıda iyice araştırın..
Allah kolaylık versin... Evladınızdan vazgeçmeyin.
Mümkünse eğitim verdirin..

canım o zaman en son çözüm olarak eğitmene gitmekte fayda var başka türlü çözülecek gibi değil size aşırı baülanmış yanlız kaldığı için yapıyor

Türkiyede olsaydınız eğitmen tavsiye ederdim şahsen görmüşlüğüm tanımıslıgım olmasada ismi duyulmus bırçok iyi eğitmenler var istanbul ankarada

ya bu köpeğin cinsi ne?

son durumunuzu merak ettim?
inşallah sizinledir köpeğiniz..

bizim apartmanda konservatuvara giden (yenice başlamışlar) iki erkek kardeş var.. ana dalları keman..
ben nerdeyse 7/24 keman alıştırmaları dinliyorum..
bakın müzik dinlemiyorum,öyle olsa bayılırım kemana (neden acaba)
ama gıkımız çıkabilir mi bu durumda..
aynı şekilde sizin bir parçanız olan,evin ferdi olan bir canlı için de kimselere söz söyletmeyin lütfen..
evin yaramaz çocuğu gibi düşünün..
mutlaka bir yöntem bulunur arkadaşlarımın da anlattıkları gibi..

Son durumumuz,vermedik,hala bizimle,yuvarlanip gidiyoruz beraber ama hala cozulemeyen sorunlarimiz var.Tek umudum yasi ilerledikce durgunlasacagi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…