- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
- Konu Sahibi mavidelisi
-
Evcil hayvan almadan önce cokkk cokkkk iyi düsünmek gerek bence.
Kedi olabilir calisanlar icin , ama Köpek denildiginde iki kez hatta 3 kez düsünmek gerek:)
Benimde Safkan Boxerim var, aldigimda 4-5 aylikti o simdi ise 6 Yasinda .
Aldigimda o Dönem evde idim , rahat rahat bol bol zaman ayirarak egittim Köpegimi.
Hayvanlar oyuncak degildirler , bi Dönem merak heves edip alinip daha sonra SIKILdim , yada bakamiyorum diye veremezsiniz malesef bir baskasina.
Yazik günah cünkü , helede kücücükken alipda onu büyüttügünüzde artik ailenizin bir Ferdi oluyor , istesenizde veremiyorsunuz bir baskasina.
O yüzden Lütfen Evcil Hayvan alip beslemek isteyenler cok iyi düsünsünler.
astım türevi bir rahatsızlığınız varsa mutlaka çok tüylü olmayan bir köpek cinsi öneririm.Çünkü kendi miniğim cocker spaniel cinsi ve her yerimiz tüy.ne kadar tarasamda kızımı süpürsemde ortalığı baş edemiyorum.çok sevdiğim için biraz görmezden geliyorum artık.Sağlığınız önemli sizin daha çok dikkat etmeniz gerekebilir
Eki Görüntüle 929461
Minik kızım Goldie ablası.Uyuyuşa bak :)
Canım çok haklısın tüy konusu birinci öncelik zaten.. her ne kadar alerjik durumum olmasa da ne olur ne olmaz ilerisi için... peki çevrende başka var mı köpeği olan şikayetleri ve memnuniyetleri?
Gerçi memnun olmamak mümkün olmaz bence :))
Ayyy çok tatlı ya... cinsi nedir? Yalnız bırakabiliyor musunuz?
O bir Cocker Spaniel. :) Evde yalnız kalmak mı işte o kısım en zor olanı. Ortalığı inletiyoo. bende öğretmenim gündüz okulum oluyo
2 buçuğa kadar.Minik kızımı bakıcıya bırakıyorum sabah dersim bitince alıyorum gezmeye gidiyoruz.
İşin sırf bu kısmı ile bile hayallerim suya düşecek hibi görünüyor :/ çok üzülüyorum ama
Cockerlar aslen av köpeği oldukları için istisnalar hariç enerjik ve hareketli köpeklerdir. Kolay öğrenirler ama pek itaatkar değiller, işlerine gelmezse genelde kafalarına göre takılıyorlarCoocker lar için de hareketli diyorlar halbuki ama umut verici oldu :) bir de pug ları çok duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?