- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Neden peki çokmu zor yada ne gibi zoeluklari olabilirBence düşünme
Neden peki çokmu zor yada ne gibi zoeluklari olabilir
AnladimBu soruyu tamm adamına sordun
Neyse.. Açıkcası bebek düşündüğün için düşünme dedim...Tabiki hem köpek besleyen hemde bebişleri olan bir çok aile var fakat ben asla düşünmezdim. Normal zamanda bile bahçe yok ise eğer ev içerisinde tüylü evcil hayvan bakımına karşı bir tipim.Şahsi fikrim
Biz yokken babama birakicam cok yakin ilgilenir mutlakaCocukla problem degil ama evde yalniz kalmasi problem. Kopekler o kadar yalniz kalmamali
Gündüzleri biz yokken anne babam com yakin ilgilenir en fazla 2 3 saat tek kalir. 31 yasindayim tabiki heves ugruna alıp aticak degilim bunun bilincindeyim. Zaten sahiplenicegimiz kopegin annesi yeni dogum yapti 2 ay bekliyoruz ki bakan kisi herkese vermiyor hatta kimseye vermedi biz haricinde 5 yavruya da kendi bakicak. Cocukken ben istedim ailem almadi kus balik kaplumbaga hep o tur hayvanlar besledim kendi evimde en azindan benim çocuğum buyusun istedimÖncelikle 12 saat evde yokuz demişsiniz daha yavru olacağı için oyuna daha istekli olurlar ve evde tek basına birakilması hos olmaz..ağlar
Cocuk istiyormuşsunuz allahim en yakin zamanda nasip etsin cocuk oluncada bisey olmaz hamile kalmadan once sokakta 15 gunlük kedi yavrusu bulup sahiplenmistim kendini annesi saniyor kizimin arkasindan kosturuyor :))
Hamilelikte kedi kopek alırsaniz sahiplenirseniz hem hamileliginizde hormonlardan dolayi stresiniz azalir hem de dogumdan sonra bebisinizle ve masum kedi kopeginizle mutlu bir ömur gecirirsiniz..yalniz sunu soylemeden edemiycem bir hevesle alip sonra da ay ben bakamiyorum deyip terkedicekseniz lutfen almayin onlarinda bir kalbi var duygulari var..
Zaten 2 3 gunde bir temizlik yapılıyor sıkıntı olmaz yaMeraba ben akilli bayanlardan biriben de aslimim var ve kesinlikle annellerin karsi ciktigi birsey de kesin bizi rahatsiz edecek bir şey vardır Ben çocukla evde köpeğe karşıyım hadda ben evde köpeğe karşıyım temizlik bakımından
Saga sola pisliyolar egitene kadaar evi p*k götürürr bnceZaten 2 3 gunde bir temizlik yapılıyor sıkıntı olmaz ya
Cocuk da ole degilmi onlar icin bile kilot cikarmislar artik ogretcez mecbur esim olmadiginda arkadas olur banaSaga sola pisliyolar egitene kadaar evi p*k götürürr bnce❤
kndine guveniyosan bakCocuk da ole degilmi onlar icin bile kilot cikarmislar artik ogretcez mecbur esim olmadiginda arkadas olur bana
Bunlari gordukten sonra verdimkndine guveniyosan baksen kararini vermişsin bnce
Biz yokken babama birakicam cok yakin ilgilenir mutlaka
Cok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?