Köpek beslemek:/

Sabah aksam biz cikaricaz oglen babam ilgilenicek kediye alerjim var disarda yemek yerken bile yanimda otursun hastanelik oluyorum kedinjn salgiladigi bisidenmis. Ama köpek zaten ilgi istedigi icin istiyorum galiba ilgilenmek istiyorum

Bunların hepsini hesap ettim tabiki zaten alip sokagaa asla atamam bi ufacik kuşu bile surekli veterinere goturen bi insanim ben kopegide mutlaka bakimini atlamam atlayamam bi sure evet evi pislicek ama sonra her kapiyi actigimda heycanlancak sesine kosucak guzel geliyor cok istedigim bisidi. Birde hurafe bana gore ama kopek giren eve melek girmez dediler sinirlerim bozuldu ne alaka ise

Ya birakin takmayin daha neler neler soyliycekler. Kopeklerin kedilerin kendisi melek zaten

Sabah aksam biz cikaricaz oglen babam ilgilenicek kediye alerjim var disarda yemek yerken bile yanimda otursun hastanelik oluyorum kedinjn salgiladigi bisidenmis. Ama köpek zaten ilgi istedigi icin istiyorum galiba ilgilenmek istiyorum
O zaman ortada hic bir sorun kalmiyor:) hayirli olsun diyeyim:)

Eğer imkanınız varsa muhakkak sahiplenin. Ben çok seviyorum kedi, köpekleri...
Ama evde değiliz bütün gün, bakacak kimsem de yok hayvan strese girer, dayanamam.

Çocuğunun bi hayvanla büyümesi çok daha faydalı hem sorumluluk almayı erkenden öğrenicek hemde duygusal zekası daha gelişmiş olucak
Bana ailem yakınlaştırmayı karsi cikti sevemedim bile gördümde korkuyordum sonradan alistim hayvana bu yuzden istiyorym ilerde cocuk korkmasin onunevde bireyoldunu bilsin

Hamileyim ve evde 4 ayaklı bir oğlum daha var .
Bakamayacağınızı, ilgilenemeyeceğinizi düşünüyorsanız sakın almayın. yarın öbür gün çocuk olunca yapamıyorum deyip vazgeçecekseniz onun da bir kalbi var.
Hergün günde 2 kere dışarı çıkmayacaksa, bütün bakımları a dan z ye yapılmayacaksa evde oyunlar oynanmayacaksa, sizinle uyumayacak balkonda bahçede bakılacaksa almayın.
Hayvanında günahına girmeyin

Asla ole bisi yapamam evin yerini bile degistirdim koltuklaru kalerifer dibine yer yaptum şimdiden oyle bi niyetim yok veteriner bile arastirdim

Aldiktan sonra birakmak cok kotu o hayvanlar icin terk edilmek ya hayatinizi ona adayacaksiniz evladiniz gibi gecici heves icin heder etmeyin hayvani babaniz surekli mi ilgilenedek gelemedigi durumlarda hayvan eve mi pisleyecek ve siz gelene kadar karanlik evde duracakcocuk olunca.kili tuyu rahatsiz eder git gel yasiyosaniz yapmayin

Asla ole bisi yapamam evin yerini bile degistirdim koltuklaru kalerifer dibine yer yaptum şimdiden oyle bi niyetim yok veteriner bile arastirdim
Böyle düşünmeniz güzel umarım ileride fikirleriniz değişmez köpek bakmak diğer canlara bakmak gibi değil çok fazla emek ve uğraş istiyor.
Mesela aylık en az 300-400 tl masrafı var
Aşısıydı parazitiydi maması idi kuaförü idi gibi
Onun haricinde günde en az 2 defa dışarı çıkması şart
Bununla beraber suan bebekler en erken 50-55 günlük olduklarında alabilirsiniz bu da demek oluyor ki 2 ay . 2 aylık bir yavru asla ama asla evde tek başına 10-12 saat duramaz mümkün değil sıkıntıya girer büyük olsa 1-2 yaş olsa okey ama şuan mümkünatı yok.
Kendinizden bir çok kez ödün vermeniz gerekecek, yeri gelecek tatilinizden yeri gelecek misafirliğe gittiğiniz de erken dönmenz gerekecek. Sizinle uyuyacak sabah 5de 6 da uyanıp başınızda ağlayacak ve bu haftanın her günü olacak tatil günlerinizde bile :) bunlara katlanabilecekmisnz?
Biz geçen yaz ilk defa oglumuzu götürmedik 10 günlük tatilimizi para verdiğimiz tatili 3. Günde bitirmek zorunda kaldık mesela :) kayınpederim benim evimde baktığı halde 3 gün boyunca yemek yememiş sürekli ağlamış dayanamadık geri döndük.
Hastalandı ciğerlerini üşüttü 1 hafta da 2000₺ para harcadık :) bunlara hazır mısınız ? Kar kış demeden her gün en az 2-3 kere dışarı çıkmalara falan :)

Valla benim de evde 3 tane kedi evlâdım var insan bir kere yanina getirdi mi onları dusunmeden duramıyor.. köpekleri de çok ama çok seviyorum fakat evde değiliz bütün gün o yuzden alamıyoruz... ama babanlar gerçekten her daim size yardımcı olabilecekse alın, çünkü ne olursa olsun bir baska insana güvenerek bir is yapmak cesaret ister türlü türlü hal var...

Hazirim evet tatil zaten her yaz anne babamin yazligundayiz bizle gelicek bi ufacik kuşabile milyarlar verip veterinere getirmis biriyim. Zaten sabah aksam esimle yürüyüşe cikiyoruz 3 kisi cikariz. Sorumluluguna raziyim ben:)

Hazirim evet tatil zaten her yaz anne babamin yazligundayiz bizle gelicek bi ufacik kuşabile milyarlar verip veterinere getirmis biriyim. Zaten sabah aksam esimle yürüyüşe cikiyoruz 3 kisi cikariz. Sorumluluguna raziyim ben:)
Umarım düşünceleriniz hiç bir zaman değişmez.

Yan apartmanimizda uzak degil arada bi binamiz var babam da cok sever hayvanlari gezdirir onu eminim bide hep kucuk kalmicak bebekde 6 7 aylik olana kadar buyuk badireler atlatiliyor ve buyuyene kadar sorunlu kopek de ayni bebek gibibakiĺacak :)

O zaman alın ama tuvalet eğitimini ogrenmesi gerek gunde 2 kere disari cıkartilmasi gerek sabah ve aksam eve her donulduğünde patileri silinecek falan alin anneniz babaniz bakarsa problem yok

Bana ailem yakınlaştırmayı karsi cikti sevemedim bile gördümde korkuyordum sonradan alistim hayvana bu yuzden istiyorym ilerde cocuk korkmasin onunevde bireyoldunu bilsin

Biz eve kedi alana kadar babam kedi düşmanıydı zorla kabul ettirdik 2 ay sonra beraber uyumaya başladılar o yaşta adamın bile bakışı değişti sevgi beslemeye başladı cok masum varlıklar bi çocukta tatmalı bu sevgiyi gerçekten anlatılıcak bişey değil her insan hayvan sevgisini yaşamalı

evet bende ole dusunuyorum heves yasını gectıgımı dusunuyorum acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…