Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de utanmadan eğitim verdiğimiz için aç bırakıyoruz ve dövüyoruz dediler ya psikolojim alt üst şuanda
bulunduğunuz şehirdeki hayvanları koruma derneğine ulaşın lütfen. alsınlar elinden o yavruyu. hiç olmadı Hayvan Severler | Facebook ile bağlantıya geçin, ne yapabileceğinizi sorun. zaten o köpek dövüldüğü için sizi ısırmıştır. yazık valla çok yazık.
Benim bildigim bu gibi durumlarda kuduz ve tetanoz asisi yapilir. Beni de 3 ay once kedi hem isirdi hem cirmaladi, o zaman arastirmistim.
Kopek asiliysa birsey olmaz. Ama keske doktora gercegi soyleseydin, ona gore kuduz asisi da vurulurdun muhtemelen.
Anneni yaninda goturmek ya da ona herseyi soylemek zorunda degilsin madem tedaviye mani oluyor bu durum. tek basina doktora gidemeyecek bir durumun mu var anlayamadim.
Köpek aşılıysa hiçbir şey olmaz diyen arkadaşlar emin mi acaba? Çünkü hayvandan bulaşan tek şey kuduz değilki. Bir sürü parazit var. Aşı karnesinde kaç aşı olması gerektiği de yazıyor mu? Yoksa sadece olduğu aşılar mı var? Bazı hayvan sahipleri inciğine cinciğine kadar düşünmüyorlar. Zorunlu birkaç aşıyı yaptırıp bırakıyorlar.
Tabii doktor ne dedi en önemlisi o.
Bu tür konularda pek bilgim olmasa da, önümde şöyle bir örnek var. Arkadaşım kedi besliyor evinde, hem de sokaktaki kedi köpeğe de bakıyor. Evdeki aşısı tam kediler tırmıkladığında bile gidip iğne oluyor. Bir ara parazit hapı da kullandı.
Sen istersen sağlam bir doktorla konuş bunları ve hayvan bakanlardan fikir almaya çalış.
O kafede o hayvana eziyet edenlere ne denir bilemiyorum. Cehennemde yansınlar![]()
çok korkuyorum ben ya
yok istersen gösteriym dedi adam ama kaçtım ben duramadım
madem annenden çekiniyorsun, hemen yarın ilk iş aynı doktora kendin git ve durumu anlat.
hayati bir konuda risk alma canım.
çok korkuyorum ben ya