Kafeste köpek

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.545
15.766
248
Arkadaslar selam, yan apartmanın bahçesine kümesle kafes karışımı bişey yaptılar.İçine de klübe koydular ve bir golden retriever cinsi köpeği içine koydular.Yan apartmandan birinin köpeğiymiş günde bir iki saat ilgileniyorlar hayvan devamlı orda kafeste yaşıyor.Açıkçası ilk başta havlar falan diye rahatsız olmuştum sonradan havlamadı hiç ama şimdi de onun için üzülüyorum çok mutsuz görünüyor geçen kafesine baktım içerisi dışkı falan olmuş çok kötü kokmuş ve kafesinin dibine gitmeme rağmen kafayı kaldırıp bakmadı bile sanki bunalıma girmiş gibi ilk koydukları gün neşeliydi.Bu hayvanın sahipleri laftan sözden anlayan türde insanlar değiller bu hayvan burda olmaz dedik napalım sokağa mı atalım dedi yani inanın orda durmasındansa sokakta olması iyidir ve ben bu hayvan için üzülüyorum sanki kuşu kafese koyuyolar gibi köpeği koymuşlar küçücük bir alana.Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı yani ben de bilmiyo olabilirim o hayvan o şekilde mutlu mudur gerçekten bana eziyet ediliyomuş gibi geliyo çünkü.

Arkadaslar selam, yan apartmanın bahçesine kümesle kafes karışımı bişey yaptılar.İçine de klübe koydular ve bir golden retriever cinsi köpeği içine koydular.Yan apartmandan birinin köpeğiymiş günde bir iki saat ilgileniyorlar hayvan devamlı orda kafeste yaşıyor.Açıkçası ilk başta havlar falan diye rahatsız olmuştum sonradan havlamadı hiç ama şimdi de onun için üzülüyorum çok mutsuz görünüyor geçen kafesine baktım içerisi dışkı falan olmuş çok kötü kokmuş ve kafesinin dibine gitmeme rağmen kafayı kaldırıp bakmadı bile sanki bunalıma girmiş gibi ilk koydukları gün neşeliydi.Bu hayvanın sahipleri laftan sözden anlayan türde insanlar değiller bu hayvan burda olmaz dedik napalım sokağa mı atalım dedi yani inanın orda durmasındansa sokakta olması iyidir ve ben bu hayvan için üzülüyorum sanki kuşu kafese koyuyolar gibi köpeği koymuşlar küçücük bir alana.Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı yani ben de bilmiyo olabilirim o hayvan o şekilde mutlu mudur gerçekten bana eziyet ediliyomuş gibi geliyo çünkü.
Belediyeye şikayet etseniz. Çok üzüldüm ya gözümde canlandı da

Yakın bi tanıdığımız geçen sene evine sokaktan yavru kedi almıştı 1 seneyi geçti kediyi bir kere bile evin dışına çıkarmamışlar hayvancağız 12.katta evin içinde odadan odaya girip çıkıyor üzülmüştüm 😕
Hayvanlara sokakta bile rahat yok evdede hapis 😕

Bizim apartmanda banyoda besliyorlardı zavallı hayvancıkları.çokta belalı tiplerdi.ben polisi aradım artık o hayvanın acı dolu ulumalarına kayıtsız kalamadım.Ne oldu bilmiyorum ama bir daha köpek getiremediler.2-3 hafta öncede taşındı gittilerde kurtulduk.

Eziyet çünkü
Goldenlar sosyal ve aktif hayvanlar, tek başlarına bütün gün durmaları mümkün değil. Hareketli bir tür üstelik yürütülmesi, oynatılması gerekiyor. Depresyona girmiştir.
O kafes zaten iğrençlik. Bence hayvanı gece kurtarın sonra da sahiplendirin.

Yani bakamayacaksanız almayın kardeşim. Irkının özelliklerini bilmeden köpek almayın. Golden sosyalleşmeyi seven, neşeli, arkadaş canlısı, çocukları seven ve kolay mutlu olan bir aile köpeği. Şu tıynetteki hayvanı bile mutsuz etmek büyük kazmalık.

Back
X