• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek memesi hastalığı YARDIMMM !!!

mrvkrz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar köpek memesi hastalığı hidradenitiz teşhisi konuldu orta evrede kronik bir rahatsızlıkmış son zamanlarda o kadar aktif yaralar çıkıyor cok büyük şişlikler içi iltihap dolu pis kokulu ve beni yataktan çıkamaz hâlâ getiriyor kasık aramda çıkıyor benim kesin çözümü olmadığını söylüyorlar biyolojik iğneler varmış atakları azaltmak için onu yapalım dediler ama yan etkileri olur diye çok korkuyorum bu arada tüp bebek tedavisi de görüyorum lütfen bu hastalıkla uğraşan tedavi gören sonuç alan yardımcı olcak biri varsa yardım edin bana lütfen

Merhaba.esimde ve annesinde de var. Malesef tedavisi yok diyor doktorlar en büyük tetikleyici sigara paketli gıdalar. Spor ve Akdeniz tipi beslenme öneriyorlar ama oda çözüm değil.Allah yardımcımız olsun

Merhaba.esimde ve annesinde de var. Malesef tedavisi yok diyor doktorlar en büyük tetikleyici sigara paketli gıdalar. Spor ve Akdeniz tipi beslenme öneriyorlar ama oda çözüm değil.Allah yardımcımız olsun
Eşim varikosel ameliyatı olduğu dönemde bir antibiyotik kullanmıştı aylarca hiç çıkmadı sonra tekrar başladı.ilaclar fayda etmiyor pek o yüzden ilaç kullanıp tüp Bebek tedavisine zarar vermeyin derim.bu arada belki merak etmissinizdir hastalık biraz genetik ama tüp bebek genetik testlerinde çıkmıyor eğer çıksaydı yaptırmak isterdim. Bende korkuyorum bebeğimde olacak diye iller bir hastalık çünkü hatta her cildiyeci anlamıyor bile kıl dönmesi zannediyorlar

Yaa çok teşekkür ederim sizlere de çok geçmiş olsun

Eşim varikosel ameliyatı olduğu dönemde bir antibiyotik kullanmıştı aylarca hiç çıkmadı sonra tekrar başladı.ilaclar fayda etmiyor pek o yüzden ilaç kullanıp tüp Bebek tedavisine zarar vermeyin derim.bu arada belki merak etmissinizdir hastalık biraz genetik ama tüp bebek genetik testlerinde çıkmıyor eğer çıksaydı yaptırmak isterdim. Bende korkuyorum bebeğimde olacak diye iller bir hastalık çünkü hatta her cildiyeci anlamıyor bile kıl dönmesi zannediyorlar
Evet başta çıban dediler çok sonra büyüyünce doktor doktor gezdikten sonra hidradenitiz teşhisi koydular

Yaa çok teşekkür ederim sizlere de çok geçmiş olsun
Cok gecmiş olsun tesadüf denk geldim yazına ilk defa duydum böyle bir rahatsızlık rabbim şifasını versin umarım biran önce gecer görünce merak edip baktım ve lazerle sanırım tedavisi olan birsey ve cok kişi memnun oyuzden yazmak istedim denk geldin mi bilmiyorum ama Avrupa cerrahi diye bir yerde lazerle tedavi varmış kalıcı ve ağrısız tedavi diyor yorumlarda var memnun olandan bir bak istersen cok cok gecmiş olsun

Cok gecmiş olsun tesadüf denk geldim yazına ilk defa duydum böyle bir rahatsızlık rabbim şifasını versin umarım biran önce gecer görünce merak edip baktım ve lazerle sanırım tedavisi olan birsey ve cok kişi memnun oyuzden yazmak istedim denk geldin mi bilmiyorum ama Avrupa cerrahi diye bir yerde lazerle tedavi varmış kalıcı ve ağrısız tedavi diyor yorumlarda var memnun olandan bir bak istersen cok cok gecmiş olsun
Lazerle nasıl tedavi ediyorlarki bu sonuçta sürekli tekrarlayan bişey her çıktığında lazer mi yaptırılacak

Lazerle nasıl tedavi ediyorlarki bu sonuçta sürekli tekrarlayan bişey her çıktığında lazer mi yaptırılacak
Bilmiyorum cnm hiç dedim gibi bu hastalığıda ilk defa duydum tesadüf yazını gördüm baktığımda karsıma cıktı yazdım yerden bakarsan belki bilgi alırsın yada iletişim ararsan yorumlar felanda var dedim gibi detaylı bilgiyi arayıp al istersen ben karsıma cıkınca belki faydası olur diye paylaşmak istedim

Bilmiyorum cnm hiç dedim gibi bu hastalığıda ilk defa duydum tesadüf yazını gördüm baktığımda karsıma cıktı yazdım yerden bakarsan belki bilgi alırsın yada iletişim ararsan yorumlar felanda var dedim gibi detaylı bilgiyi arayıp al istersen ben karsıma cıkınca belki faydası olur diye

Burdan bir bak istersen cnm bilmiyorum dedim gibi nasıl birşey olduğunu bilgimde yok hastalık hakkında ama denk geldim faydası olur belki yazmak istedim umarım da olur inslh

Merhabalar köpek memesi hastalığı hidradenitiz teşhisi konuldu orta evrede kronik bir rahatsızlıkmış son zamanlarda o kadar aktif yaralar çıkıyor cok büyük şişlikler içi iltihap dolu pis kokulu ve beni yataktan çıkamaz hâlâ getiriyor kasık aramda çıkıyor benim kesin çözümü olmadığını söylüyorlar biyolojik iğneler varmış atakları azaltmak için onu yapalım dediler ama yan etkileri olur diye çok korkuyorum bu arada tüp bebek tedavisi de görüyorum lütfen bu hastalıkla uğraşan tedavi gören sonuç alan yardımcı olcak biri varsa yardım edin bana lütfen
Geçmiş olsun bende de var baş belası bir hastalık. Doktor tedavisi yok dedi. Tetradox kullandım bir süre krem de verdi. Yalnız antibiyotiği biraktiktan kısa süre sonra yine başladı Bana sigarayı bırakmamı söyledi nikotin en büyük düşmanıymış. Bir de salça peynir patlıcan sucuk domates vb. gıdalardan uzak dur dedi. Tabi dikkat edemiyorum hangi birini yemiyim. Actoman plus cilt antiseptiği iyi geliyor.çıban çıkan yerlere sürüp biraz bekletin duştan çıkmadan önce.

Aynı dert bende de var, kasık aramda çıkıyor. Çok doktora gittim ama kalıcı bir tedavisi yok.
Ben kendimi analiz ettiğimde gözlemlediğim:
  • Çok stres yaptığımda
  • Jilet kullanımında
  • Dar, naylon (kilotlu çorap gibi) ve polyester şeyler giydiğimde,
  • Aşırı paketli gıda tükettiğimde
hemencecik çıkıyor. Ben çareyi kantaron yağında buldum. Çıkacağını anladığımda önce güzel bir duş alıp sonra kantaron yağı sürüyorum, hem kaşıntıyı ve ağrıyı hafifletiyor hemde çıkmasını engelliyor. Eğer çıktıysa da kantaron yağı sürüyorum. Hemen ertesi gün maksimum 1-2 güne söndürüyor. Tavsiye ederim. Ama doğal olan kantaron yağını kullanmanızı tavsiye ederim. Bence marketlerde satılanlar bir işe yaramıyor

Back
X