kopek sahiplenmek istiyorum

selinay27

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
15
1
6
Niğde
Ilk defa kopek sahiplenmek istiyorum. Esimin is gezileri oldugunda yalniz kaliyorum. Kopegim olsa dusundum ama hic tecrubemde yok dogrusu. Yardimci olurmusunuz

hayvan beslemek büyük sorumluluk gerektirir.çabuk sıkılan biriyseniz,lütfen kalkışmayın bu işe.bebek gibi ilgi isterler.sıkılınca terkederseniz depresyona girip intihar eden köpekler duymuştum:50:
tahminim evin içinde bakacaksınız bu daha da zor.apartmanda oturuyorsanız istemeyenler olabilir.
ayrıca çocuğunuz olduğunda fazlalık olarak bile görebilirsiniz.kılından tüyünden bebekten sonra rahatsız olabilirsiniz.lütfen çok çok iyi düşünün,sonra karar verin.

bizim komşumuzun ev içinde yaşayan 2 çift köpekleri vardı.bebek olunca dışarı çıkardılar.şu anda zavallılar çok bakımsızlar.ev içinde yaşayan köpekler dışarı adapte olamıyor:50:

Egem ablaya harfiyen katılıyorum. Ayrıca wc eğitimiyle uğraşmak, sabırlı olmak, gün içinde yeteri kadar dışarı çıkarmak, sosyalleştirmek, aşılarını ihmal etmemek, siz olmadığınız sürece yalnız kalacağını vb. birçok ayrıntıyı gözden geçirerek hareket etmek gerekiyor. Ona bu şartları sağlayabilir misiniz onu iyice düşünüp öyle karar verin bence. Dışarıdan çok eğlenceli gibi görünüyor ama hiç büyümeyen bir çocuk gibi de ilgi istiyor. Hiç mi güzel yanı yok? Olmaz mı... Evden beş dakikalığına çıkmış bile olsanız, geri döndüğünüzde yıllardır görmemiş gibi kucağınıza atlaması, o karşılıksız sevgisi ve sadakati, üzgün, keyifsiz olduğunuzu hissedip başını dizinize yaslaması ve daha birçok güzelliği paha biçilemez. Ama işte, bu mutluluğu yaşarken yeri geldiğinde zorluklarına da sabır gösterebilecekseniz sahiplenin derim. :16:

lutfen cok iyi dusunun cok buyuk bir sorumluluk mamasini suyunu veririm olur biter gibi gorunuyor disaridan ama hic oyle degil bir cocuk kadar bakim ve sorumluluk istiyor kardesimin var bir tane kopegi bir yere gidecekken bile ilk once onu dusunmek zorunda kaliyor gidip bir yerde rahatca kalamiyor kar kis sicak demeden sabah aksam tuvaleti icin cikarmak zorunda tabii birde dairede yasadigi icin hayvanin gezmeyede ihtiyaci var gunun 2 3 saatini sadece onun tuvalet ve egzersiz ihtiyacini gidermek icin harciyor ve bunun gibi bir cok sorumluluk say say bitmiyor bunlari goze alabiliyorsaniz sahiplenin 2 3 ay sonra zorlanip bakamayacaksaniz lutfen gunahina girmeyin zavallinin sokaklar hevesle alinmis sonrada terkedilmis cins kopek dolu

Arkadasların dedigi çok doğru.Büyük sorumluluk gerek.Bende kedi war en azından isterseniz kedi alabilirsiniz.Köpek çok buyuk sorumluluk.Evim küçük oldugu için tek kediye bakıyorum.Ama biraz buyuk ewim oldugu anda bir köpek alacdagm kesinlkle.Ama lütfen satın almayın.Facede hayvanseverler grubu war oraya bakın,yada barınaklardan alın.Ve ona sewgnızı sıcaklgnzı gösterin.Dünyanın en güzel duygusu hayvan beslemek.Ben senelerdir evde besledgm ayrı,dsarda baktıklarm ayrı.Keske evim musait olsada 3 4 tane daha kediye bakabilsem.Evde can onlar,yoldaş oluyo insana..Ama en kısa sürede köpek alacagm.İyi düşünün.İnş sahiplenirsiniz köpecigi.Birinin hayatı kurtulur en azndan.

Back
X