Kopek saldirdi

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Bugun markete gidiyordum kestirmeden gideyim dedim daha once 1 kez gecmistim o yoldan. Kopek dedim ama kopek sürüsü ustume saldirdi elimde semsiye vardi savurdum semsiyeyi. Belki onun etkisiyledir yaklasamadilar yaklasik 10 kopek belki daha fazlasidir. Ama ustume ustume geldiler havlaya havlaya ustume ustume geldiler hayatimda bu kadar korkmamistim bagiriyorum cagiriyorum kimse yok. Verilmis sadakam varmis o sirada 1 araba geçti genc bir cocuk arabadan indi köpekleri kovaladi hemen arkasindan bir araba daha geldi beni aldi kacirdi ordan. Bunlarin hepsi yemek verdigim kopeklerdi nasil oldu nasil bitti anlamadim ama ben boyle korku yasamadim saatlerce agladim ya bebegimle gecseydim o yoldan. Bu ihtimal cildirtiyor beni. Ben bunu nasil ustumden atarim arkadaslar?

Ama bebeğinizle geçmediniz ve yalnızken tecrübe ettiniz. Artık o yoldan geçerken daha temkinli olacaksınız ve gafil avlanmayacaksınız bunu bir artı olarak görün. İyi bir günde, sağlıklıyken, zihniniz açıkken, elinizde şemsiye varken savuşturdunuz. Bu şans.

Düşünsenize, biraz enerjiden düşük ve uykulu olsanız, elinizde şemsiye olmasa, araçlar o an oradan geçmese?
En uysal köpecik bile, sürü içine girince saldırganlaşabiliyor.
Geçmiş olsun, iyi yönlerini düşünün, kötüyü kurmayın.

Oncelikle gecmis olsun. . Kopeklere yemeek verdiginiz için ve ac olduklari icin ee sizide yemek veren oldugunuzu bildiklerini icin yemek var sandilar belkide ondan kostular size dogru?? Ayrica kopekler saldirdi demissiniz korkmussunuz ve ilk araba gelmis Kopekleri kovalamis ikinci araba gelmis sizi ordan kacirmis dua edin sadece kopeklerden kacirmis o ikinci araba sizi VERIRMIS SADAKANIZ VARMIS...

nasıl güvendin de elin adamının arabasına binip gitmeyi gözün kesti anlamadım?
köpekten kurtaracağım ayağına alıp kaçırsa seni.
artık kimseye güven yok.
ben olsam teşekkür eder ben kendim giderim derdim.
bu köpekler için de daha fazla barınaklar yapılması lazım böyle olmaz.

Yani oyle sev beni diye gelmediler uzerime resmen saldiriyolardi havlaya havlaya kactikca ustume geldiler. Benim korkudan tansiyonum düştü adamin cocugu vardi arabada zaten yoksa binmezdim yani baba profili falan bu arada kopekler hala havliyordu korkumdan bindim. Camur olmus ayakkabilarim zaten adam da pisman olmuştur yaptigi iyilige:)

Valla can korkusu insana her şeyi yaptırır. Yok niye arabaya bindin filan demişler de, dua et panikle arabaların önüne filan atlamamışsın. Ben olsam ben de binerdim o arabaya sanırım. İçeride çocuk olması bana da güven verirdi, zaten ölmüşsem korkudan... Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, benim de köpeğim var. Gezdirmeye çıkardığımda çok saldırdılar bana da, zor kaçırıyorum inanın bir de köpeğim küçük değil yani kucağıma alıp kaçıramam da. Şiddet uygulamayın, vurmaya falan kalkmayın daha da kızıştırırsınız. Ben yüksek sesle "Hişşştttt, hişşşştttt" diye bağırıyorum geri çekiliyorlar. Bunu köpek eğitmeni Cesar Millan'dan öğrenmiştim aklınızda bulunsun. Onun dışında o yoldan elinizden geldiğince az geçmeye çalışmak en mantıklısı olur. Yapılacak başka bir şey yok, o canlılar da kimbilir neler görüyorlar da ondan o kadar saldırgan oluyorlar. Onlar da haklı bir yerde siz de haklısınız bir yerde yani.

Kopeklerimle birgun Amerikaya yerlesip sokak kopegi diye bir kavramin olmadigi ucsuz bucaksiz cayirlarda gezmek istiyorum. Biz de kopeklerimizle ne zaman disari ciksak biz de hep saldiriya ugruyoruz e bizimkiler de tas degil karsilik veriyor hep daha da buyuyor olay. Onlara da cok uzuluyorum sevgisiz ilgisiz hayatta kalmaya calisiyorlar ve tam bir suru psikolojisi. Tek basina bi tane yanimizdan gecip gidiyor ama 3 ve uzeri hemen cetelesip saldirganlasabiliyor bulunduklari yere gore. Allah korumus. neden oyle yaptilar bilemiyorum sundandir diyemem ama sokak hayvanlarinin baslarina gelen yasadiklari trajedileri de bildigim icin kimbilir neye karsi koruduklarini dusunuyorlardi kendilerini diye dusunmeden edemiyorum.
keske belediyelerimiz kaldirim yapmaya kasacagina ucsuz bucaksiz araziler uzerine barinaklar yapsa bu bebekleri kisirlastirip tedavi etse. biz sokaktan sahiplendik ama hangi birini alacagiz daha? iyi kurtulmussunuz size tavsiyem oradan gecerken daha temkinli olun ama kopeklere de kin beslemeyin. Allahin dilsiz kullari kimbilir ne oldu

Aynı şey geçen ay başıma geldi hem de yanımda bebeğim varken. Allahım korkunçtu gerçekten, her zaman geçerdim o yoldan köpekler de olurdu ama hiç öyle yapmazlardı. O akşam ne oldu da çete halinde üstüme doğru gelip öyle saldırganca havladılar bilmiyorum. Bir 5 dk o sokaktan çıkana kadar dibime dibime gelip korkunç şekilde havlayıp hırladılar, çok şükür bana ya da bebeğime saldırmadan sokaktan çıkabildim. Ama o korkuyu hala üzerimden atabilmiş değilim

Konu ilginc. Tanimadiginiz adamin arabasina bindiniz...
Kopekler cok saldirganken adam kovalayinca kactilar?
Kopekler suru halindeyken saldirir ama korktugunuz icin saldirir daha dogrusu saldirir gibi yapar ama saldirmaz. Gercekten saldirmak isteselerdi 1 tane semsiyeyle +10 kopekle baş edemezdiniz zaten. Yemek veriyorsaniz da bu kadar korkmamaniz gerekirdi???

Bi defa yolda anneme rastgelmistim. Kendisi kopeklerden asiri korkar hatta gorunce yolunu degistirir. Etrafini 5-6 kopek sarmis annemde elinde çaliyla onlari kacirmaya calisiyordu ama kacmiyorlardi gittim bi host most dedim hepsi dagildi.
Korkmadiginizi gorunce kacarlar.

Unutamiyosunuz malesef ben kopekleri severdim korkmazdimda bir sabah kursuma gidiyodum her zmnki yolumdan bir baktim kopeklerler sari ciliz bi kopekti goz goze geldik hic unutmuyorum bir hirladi basladi uzerime dogru kosmaya tek degilmis suru seklimdeydiler ben nasil kostum hatirlamiyorum bagirdim tum insanlar camlara cikti allahtam yoldan bir cocuk geciyomus elindeki valizi attigi gibi kovalamisti kopekleri elim kaniyodu yigilip kalmistim yola kacarken bir yere surttum galiba
O gunden sonra ben kopeklerden korkuyorum uzaktan bi kopek gorsem yolumu degistiriyorum o korkuyu atamiyorum uzerimden

Ben ilk okuldan beri kopek besledim kac tane suan evimdede var 8 senedir ama disardakilerden cok korkarim cok saldirdilar yazlikta kışın kumsalda yuruyus yaptigim sirada saldirdi korkudan denize atladim eve su için de gittim 1 hafta sonra yine saldir di bu sefer kumsal da duran tekneye atladim ama bende şans yok illa ıslanicam teknenin ici buz tutmus tabi bende atlayinca yine islandim bidaha inmedm kumsala gecen sene de esim gece mesaisinde bende de akil 12 de sokaga cikiyorum kopegimi gezdirmeye kopek surusu bi saldirdi markete zor attim ve 3 saat esimin gelmesini bekledim adam da beni bekledi :) :) hatta bi defasinda çöp konteynirina bile atladim :) ama seviyorum yinede onlar bize muhtaçlar

Ay cok kotu ya
Bende cok tirsarim sokaktakilerden
Burda da var bir sürü...cana yakinlar aslinda ama cok buyukler ya...host bile diyemem herhalde korkumdan :)

Bir ara annemin köpeği bende kaldı
Bakkaldayiz
kopek pekinez ufacik tefecik
Acayip dost canlisi...kedinin biri köpüşe cazgırlık yapiyor baya baya artisleniyor
Bizimki de hemen atliyor ona dogru gidiyor tam merdivende yakaladim kafami kaldirmamla egildigim icin ayni boyda oldugumuz bir kopekle burun burunayim
Kalpten gittim resmen
Yerler beyaz kopek beyaz ve cok tuylu oldugu icin fark etmemisim bile
Sonra o buyuk kopek döndü kediye hırladi kedi firar sonra geri yatti :)
Tabi ben bunları sonradan idrak ettim cunku 2 saat kendime gelemedim
Burun buruna bakistik koca kopekle

Benzer durumu bende yasadim gercekten cok korkutucu birsey kimileri neden arabaya bindin demisler nen olsam bende hic dusunmeden ninerdim o korkuyla gozum o anda hic arabadaki insanin profiline bile takilmazdi yasadigim olaydan sonra nerde kopsk gorsem yolumu degistiriyorum bi iki kere ana yolda gordum ve icimden keske gecen arabalardan biri kopekler kayboluncaya kadar beni gecirse diyede gecirmisimdir

Bna 1 tane saldırmaya kalkıştı sanırısanırım 15 .16 yaslarda. Suan yaşım 22 kopek olan yerden geçmiyorum bile tek basima. Aniden gorursemde yolumu değiştiriyorum .ama suabsuan oturdugum yerde en az 20 kopek vardır sokak köpekleri oyüzden evden dısarı asla çıkmıyorum tek başıma . Süs kopegınden bile korkuyorum buda hayatımıı cok kötü etkılıyo

Nesi ilginc ya!!basima gelmis olayi anlatip destek bekliyorum nesi ilginc allah askina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…