- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Yani oyle sev beni diye gelmediler uzerime resmen saldiriyolardi havlaya havlaya kactikca ustume geldiler. Benim korkudan tansiyonum düştü adamin cocugu vardi arabada zaten yoksa binmezdim yani baba profili falan bu arada kopekler hala havliyordu korkumdan bindim. Camur olmus ayakkabilarim zaten adam da pisman olmuştur yaptigi iyilige:)Oncelikle gecmis olsun. . Kopeklere yemeek verdiginiz için ve ac olduklari icin ee sizide yemek veren oldugunuzu bildiklerini icin yemek var sandilar belkide ondan kostular size dogru?? Ayrica kopekler saldirdi demissiniz korkmussunuz ve ilk araba gelmis Kopekleri kovalamis ikinci araba gelmis sizi ordan kacirmis dua edin sadece kopeklerden kacirmis o ikinci araba sizi VERIRMIS SADAKANIZ VARMIS...
Bugun markete gidiyordum kestirmeden gideyim dedim daha once 1 kez gecmistim o yoldan. Kopek dedim ama kopek sürüsü ustume saldirdi elimde semsiye vardi savurdum semsiyeyi. Belki onun etkisiyledir yaklasamadilar yaklasik 10 kopek belki daha fazlasidir. Ama ustume ustume geldiler havlaya havlaya ustume ustume geldiler hayatimda bu kadar korkmamistim bagiriyorum cagiriyorum kimse yok. Verilmis sadakam varmis o sirada 1 araba geçti genc bir cocuk arabadan indi köpekleri kovaladi hemen arkasindan bir araba daha geldi beni aldi kacirdi ordan. Bunlarin hepsi yemek verdigim kopeklerdi nasil oldu nasil bitti anlamadim ama ben boyle korku yasamadim saatlerce agladim ya bebegimle gecseydim o yoldan. Bu ihtimal cildirtiyor beni. Ben bunu nasil ustumden atarim arkadaslar?
Nesi ilginc ya!!basima gelmis olayi anlatip destek bekliyorum nesi ilginc allah askinaKonu ilginc. Tanimadiginiz adamin arabasina bindiniz...
Kopekler cok saldirganken adam kovalayinca kactilar?
Kopekler suru halindeyken saldirir ama korktugunuz icin saldirir daha dogrusu saldirir gibi yapar ama saldirmaz. Gercekten saldirmak isteselerdi 1 tane semsiyeyle +10 kopekle baş edemezdiniz zaten. Yemek veriyorsaniz da bu kadar korkmamaniz gerekirdi???
Bi defa yolda anneme rastgelmistim. Kendisi kopeklerden asiri korkar hatta gorunce yolunu degistirir. Etrafini 5-6 kopek sarmis annemde elinde çaliyla onlari kacirmaya calisiyordu ama kacmiyorlardi gittim bi host most dedim hepsi dagildi.
Korkmadiginizi gorunce kacarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?