Kopek saldirdi

Gecmis olsun size de dünden beri kendimde degilim

Nesi ilginc ya!!basima gelmis olayi anlatip destek bekliyorum nesi ilginc allah askina

Korkmussunuz tamamda az kaldi parcalayacaklarmis gibi anlatmissiniz. Sizi parcalayacak olan, sayisi 10 ve uzeri kopekten elinizdeki semsiye sizi korumazdi bilin istedim. Korktugunuz icin basiniza gelmis. Baska biri kovalayabiliyorsa o kadarda gozu donmus bir kopek surusu degilmis.

Atlatamazsin canim, benim oldukca iri bir kopegim var, evkenmeden once ailemleykende kopek besledik buyuk kopekler ama yine de sokak kopeklerinden korkarim. Ozellikle mezarliklarin cevresinde suru halinde geziyorlar. Zaten 3 4 tanesi bir araya geldi mi cete oluyorlar. Yurt disinda sokak kopegi kavraminin olmamasinin sebebi bildigim kadariyla sokaktan alinan kopeklerin 1 hafta icerisinde sahibi cikmazsa veya sahiplenilmezlerse uyutulmalari. Bizim ulkemizde ise (birde hindistanda) uyutulmuyorlar ve kupelenip kisirlastirilip sokaga saliniyorlar. Ben hayvanlari seviyorum, kopegim var kedim var, bukalemun, hamster, kaplumbaga, balik hepsini besledim. Bazi hayvanseverler kiziyor ama kupelenip sokaga salinmalari bir cozum degil malesef. Bundan birkac sene sonra cok daha kotu olacak...

Köpekler yemek vereni bilir. Saldırdıklarına emin misiniz?
Belki sizi görünce aç oldukları için heyecanlandılar siz panik yapınca saldırganlaştılar?

Köpekler korkuyu, heyecanı vs hemen hissediyorlar. Bide üstüne koşarak kaçmaya başlarsanız içgüdüleri devreye giriyor ve kovalıyorlar doğal olarak. Böyle bi durumla karşılaştığınızda zor biliyorum ama kaçmak yerine onlara doğru bir iki adım atıp ya da en azından sabit ve dik durup yüksek sesle şşşt hayır diye bağırırsanız yüzde 90 korkar kaçarlar zaten hayvancıklar sokakta başlarına neler neler geliyor kaç kişiden tekme, dayak yiyorlar ( bu yüzden de korkak oluyorlar genelde. Sakin ve kontrollü kalırsanız hiçbiir şey olmaz.

Ben en ince ses tonumla sevmeye çalışıp ustlerne gidince hirlayip bu bizden manyak çıktı der gibi kaçıyorlar genelde:))))

Çok geçmiş oldun .
O Köpekleri Bulunduğunuz yerin belediyesine şikayet edin toplasınlar .
Hayvanlardan nefret ediyorum ys

Çok geçmiş oldun .
O Köpekleri Bulunduğunuz yerin belediyesine şikayet edin toplasınlar .
Hayvanlardan nefret ediyorum ys
Korkunç bi insansınız ve bunu böyle açıkça beyan etmekten de çekinmiyorsunuz valla helal olsun. Belediyeye şikayet edince noluyor hayvanları telef ediyorlar bu sizi mutlu ediyorsa cidden acil terapi alın.

EŞimin iş yerinde bahçede eğitimli bi Alman kurdu var çok seviyorum. Her gittiğimde sevip oyun oynuyorum onunla.
Bi gün baya bi oyun oynadık ben çok yorulup banka oturdum. Sonra beni çekiştirmeye başladı. Aynı çocuk gibiler hep ilgi ve oyun istiyorlar.
Ben hayır , otur deyip reddedince bana çok kızdı :) bacağımdan tuttu pantolonumu paçalarımı çekiştirdi , iki ayak bileğime de dişlerini geçirdi. Çok uğraştım kimse de sesimi duymadı baya bi bağırdım. Daha da agresifleşti ben onu itmeye çalıştıkça. Sonra eşim geldi kurtardı beni:)
Ama sorsanız hala çok seviyorum o köpeği çok da özlüyorum

Korkunç bi insansınız ve bunu böyle açıkça beyan etmekten de çekinmiyorsunuz valla helal olsun. Belediyeye şikayet edince noluyor hayvanları telef ediyorlar bu sizi mutlu ediyorsa cidden acil terapi alın.
Benim nasıl bir insan olduğuma siz karar veremezsiniz . Insana zarar veren Herşeyden nefret ediyorum . Ya bu kadına bşy olsaydı ya Kalıcı bir zarar verseydi ya öldürseydi hayvanlar o zamsn mıtlu mu olacaksınız ??
Bu şekilde saldırgan olan ve insanlık için zarar teşkil eden hayvanlar tabi ki toplanmalı yok sokakta gezmeli Zararlı da olsa diyorsanız siz acil terapi alın

O korku ve panik içinde konu sahibi bunları düşünebilmek zorunda mu ?

Hayvanlar insanlara zarar veriyorsa zaten yine insanlar yüzündendir..
Insanlar tarafindan magdur edilmistir, tekmelenmistir vs uzar gider..

Ama sen direk" hayvanlardan nefret ediyorum ya" diyerek nefret uyandirdin.

Eminim ki bir sokak kedisinin sirtini sivazlamak mama verip karnini doyurmak sana daha nasip olmamis ki nefretini böyle dile getirebiliyorsun..

Eksik yazmışım düzelteyim o zaman imsana zarar veren her canlıdan nefret ediyorum .
Komşumuz yıllarca ekmek verdiği sokak hayvanı Tarafından saldırıya uğradı Hayvanın Dişi kadının belinde kaldı ameliyat oldu ve sonuç olarak sakat kaldı . Burada şimdi mağdur olan kim hsyvan mı insan mı ?

Valla okudum yorumlari da o romantiklik icinde degilim maalesef. Sikayet edicem toplasinlar köpekleri. Onlarla empati kuracak vaziyette degilim semsiyeden ne cikardilar umrumda degil. Ben bir dönem kopek besledim ve evdeki yemekleri hala onlara veriyordum dunku olayda hic oyle oynamaya geliyorlar gibi bir halleri yoktu direkt saldirmaya geldiler şemsiyeden korktular ben kendimi savundum. Tas olsaydi tas atardim benim çocuğum var en kotu ihtimal isirsa kuduz asisi olurdum cocugumu emziremezdim ah zavalli hayvanlar kim bilir ne yasadilar da beni isirdilar demezdim.yasadigim korkunun tarifi yok boylece toplu cevap vermek istedim tesekkurler

Hayvanlar tarafindan magdur olmayan yok demiyorum ki.
Dünyada hayvanlardan magdur olan insan sayisi, insanlar tarafindan magdur olan hayvan sayisindan cok cok daha az.
Yillarca sahibinin besledigi köpekte sahibine saldirmis bacagini yaralamisti köpek tedaviye alindi ve köpegin beyninde tumör varmis. Simdi köpege gerekli kontrolleri yaptirmadigi icin akil sahibi insan mi magdur yoksa köpek mi?

Her ne olursa olsun akil sahibi olmayan hayvanlardan nefret etmek normal degil bana göre üstelik zarar gören kesim daha cok biz insanlar degil hayvanlarken.

Kim yapmış acaba bu araştırmayı kaynağınız var mı Güvenilir mi ?

Bunlar sizin düşünceleriniz olabilir ama dikkat ederseniz burada konu farklı hayvan kadına saldırıyor . Biz genel mağduriyetten bahsetmiyoruz farkındaysanız .

Neyse konuyu uzatmayacağım sizinle aynı fikirde Değilim insan Herşeyden öncelikli ve üstündür siz hayvanları üstün tutarak yasamaya devam edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…