Selam

Benim de 8 aylık pomeranian cinsi bir kızım var. 6 aylık olana kadar çok zorlandık.
Tuvalet eğitimini henüz oturtmadığımız için salonda yaşıyordu. Kapıya çit koyuyordum çıkamıyordu. Salonun iki noktasına tuvalet pedi koymuştum. Dediğim gibi epey zorlandık. Halıya da yaptı parkeye de. Halıyı kaldırdım. Ama parkeye devamdı.
Bir de küçük olduğu için mesane kasları güçsüzdü ve su içtiği anda çişini yapabiliyordu
5.ay gibi yavaştan alışmaya başladı. Tuvalet eğitim damlası var pede onu da damlamıştım kokusu için.
Gel zaman git zaman pede daha çok yapmaya başladı ve her pede yapışında ödül maması verdim. Yere yaptığında hafif kızdım. 6.ayı doldurduktan sonra çok şükür kurtulduk. En derin uykuda bile olsa kalkıp pede gidiyor ve gelip önümde duruyor poposunu sileyim ve ödül maması vereyim diye.
Hatta benim cadı kızım işi iyice uyanıklığa çevirdi, bazen gidiyor, görüyorum arkasından. Pedin üstüne dahi çıkmıyor, dolanıyor geliyor. Gülüyor ve önümde bekliyor ödül maması almak için

öyle de uyanığız yani .
Salondaki ped sayısını 1'e düşürdüm ve artık alıştığı için evin içinde de serbest dolaşıyor. Tuvaleti gelince de salondaki pedine koşa koşa gidiyor. Yani şükür olsun ki atlattık. Darısı başınıza inşallah.

miniği öpün benim için.